Любители на Котки Тема 99

• 36 855
  • 771
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Мерси, Таня! Ще се пробвам с търсачката.

Другото е да огледаш в коя тема за пръв път има черен списък. Тогава в предишната ще има коментар. В първи пост има списък с линкове към всички теми. Може би разумното е да се гледа от 20-30 тема нататък.

п.п. В 44 тема за пръв път има списък и Анимо фигурира. Най-вероятно е станало нещо в 43 или 42 тема. Wink

Последна редакция: чт, 22 окт 2015, 20:34 от Тaня67

# 76
Опитвам да си платя данъка... но не ми се получава...

Последна редакция: чт, 22 окт 2015, 21:11 от Морска вълничка

# 77
# 78
  • Варна
Красотите ми напълниха очите Simple Smile

# 79
Скрит текст:
file:///C:/Users/Deni/Desktop/МИШЕЛ/20151002_205230.jpg
е не става.

# 80
Няма как да стане така. Трябва да качиш снимката на сървър в интернет: снимка.бг, фейсбук и т.н. След това слагаш линка [.img]ТУК[/img] . Без точката пред img.

# 81
  • София
Разкошни данъци! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да се сключа и аз. По-късно. Wink

Последна редакция: чт, 22 окт 2015, 21:48 от MayyaI

# 82
  • София

Другото е да огледаш в коя тема за пръв път има черен списък. Тогава в предишната ще има коментар. В първи пост има списък с линкове към всички теми. Може би разумното е да се гледа от 20-30 тема нататък.

п.п. В 44 тема за пръв път има списък и Анимо фигурира. Най-вероятно е станало нещо в 43 или 42 тема. Wink

Голямо ровене му хвърлих- от 44та тема назад до 1ва. Само 404 Not found е казала, че включва клиниката в черния списък и на друго място, че не е доволна, но без никакви подробности и без уточнение коя точно от клиниките е имала предвид.

MayyaI , не се отваря снимка.  newsm78

# 83
  • София
Скрит текст:

Голямо ровене му хвърлих- от 44та тема назад до 1ва. Само 404 Not found е казала, че включва клиниката в черния списък и на друго място, че не е доволна, но без никакви подробности и без уточнение коя точно от клиниките е имала предвид.

MayyaI , не се отваря снимка.  newsm78
И аз не мога да си го отворя. newsm78

# 84
http://www.img-share.eu/f/images/113/20151002_2052308Qhiup0_sredna.jpg
Успях! Ео я и моята Мишел, глезличка!

# 85
# 86
  • Варна
Мишелката от нашата партия "Да си покажем плоските тумбаци" Simple Smile

# 87
  • София
Скрит текст:

Тази потребителка е активна във форума, ако искаш ѝ изпрати едно запитване на лични.  Wink Иначе по спомени е с 3 персийки и живееше в Люлин (дано не я бъркам с друга). Ако в Люлин има Анимо, сигурно говори за този клон.

Морска вълничка, прекрасно сиво коремче!  Heart Eyes

# 88
  • София
Момичета, в понеделник наш котьо ще го кастрираме и синът ми (на 16 е) трябва да го прибере от доктора. Кажете какво да очакваме и трябва ли нещо по-специално да се прави като си го прибере вкъщи. Ще са сами час два. Трябва ли да му приготвим специално място за спане? Сега спи на спалнята или на компютърния стол.

# 89
Да не го качва на висока мебел, защото са неориентирани от упойката и може да падне и да го наглежда като тръгне да ходи. Единия ми заспа, докато яде, а другия тръгна да ляга в тоалетната, след като се изпишка. Да е на топличко и да си почива. И да го гледа като не спи.

Общи условия

Активация на акаунт