Любители на Котки Тема 99

• 36 794
  • 771
  •   1
Отговори
# 150
Защо "прилична": защото е гранула. А една гранула не е това, което котките трябва да ядат. Но с модерния начин на живот може би за доста хора е необходимост е диетата на домашния им любимец. Лично сз затова определям дадена марка гранули или за прилична, т.е. приемлива за даване, или за боклук, т.е. неприемлива за даване.
Аплаус е от първия вид, макар да няма прясно месо, но то поне е 80%. Други негативи са някои добавки и най-вече това, че не виждам да пише, че месото, което е използвано, е годно за човешка консумация. Което значи, че е отпадъчен продукт от човешката хранителна индустрия и с ниско качество. Затова и го нареждам по-долу от някои други марки. Малко са марките, които ползват качествено месо.
Това са лични наблюдения и никого не ангажирам с тях.

Иначе някой писа, че лесно е сменил от РК на Хилс. Да, вероятността за такъв преход е голяма, защото използват сходни овкусители.

На Анимонда някои консерви са ок, но в някои има свинско, което не ми се струва подходящо. Освен това концернът им тестват върху животни, което може да е проблем за някои.

# 151

А така една снимка на целувчото, да го видим колко е целуваем?
[/quote]

Детелинке с удоволствие, но не съм пускала снимки във форума и знам, че трябва да се качват в някакви сайтове, не съм наясно, ако някой знае лесен начин, веднага....  Grinning

# 152
  • София

Детелинке с удоволствие, но не съм пускала снимки във форума и знам, че трябва да се качват в някакви сайтове, не съм наясно, ако някой знае лесен начин, веднага....  Grinning

Ма веднага те светкам, 'найш ли? Начи, к'во прайш: гуглиш ''прикачи'', и гугъла ти дава варианти. Отваряш сайта, дето е най-отгоре - пише ''прикачи - хостинг на изображения, снимки и картини''. Гледаш къде горе пише ''choose file'' и го натискаш (или, както се изрази един трънчанин, налЕгаш го) и си избираш картинката, която искаш да качиш. Кликаш ''open'', кликаш ''качи'' и чакаш малко. Превърташ надолу. Тогава ти излиза снимката, и ти върху нея прайш десен клик. Избираш опцията ''copy image URL'' и идваш пак тук, на ''публикувай отговор''. От бутоните над прозореца избираш третия бутон на долния ред, който е за вмъкване на връзка. Прайш му ЦЪК, и той се отваря в прозореца за писане. Наместваш курсора между скобите в средата, прайш ляв клик, после десен клик, избираш ''paste''  готово, адреса на снимката ти е сложен където трябва.

А ако не си успяла от т'ва обяснение как да качиш снимка, отивам да се гръмна #2gunfire

# 153
Да ви покажа пак Кити:
Скрит текст:

Как така не виждате котка на снимките??? Я пробвайте отново:  Mr. Green
Скрит текст:

# 154
  • София
  Laughing

Котешка логика:

hahaha

Laughing

Mr. Green

# 155
Момичета да се допитам до вас. Днес Оскар се изходи /не в тоалетната си / на пода в детската  и беше разстройство.Явно не  се е усетила душичката. Това около 8,00 сутринта , час по късно имаше нормално изхождане в котешката тоалетна .От  тогава вече не е акал. Направо сме в чуденка как първо ще е с разстройство , а после ще има нормално изхождане.От  петък надвечер сменихме храната .От Уискас преминахме на Роял Канин.Виждам ,че нито две от двете марки храни не е сред препоръчаните , но сме  начинаещи в отглеждането на коте и сега се учим в движение.
На някой случвало ли му се е подобно нещо.Да спомена ,че вчера го и изкъпахме , дали пък не е настинал  newsm78

# 156

Един обърнат Оскар, ви показвам !

# 157
http://prikachi.com/images.php?images/600/8426600s.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/599/8426599M.jpg

Много съм на "Ти " с технологиите обаче  и мъжа ми го няма да помогне.

# 158
Да ви покажа пак Кити:
Скрит текст:

Как така не виждате котка на снимките??? Я пробвайте отново:  Mr. Green
Скрит текст:

Това с ръкава го прави и нашето момче.
Малко като щрауси го дават  Simple Smile Simple Smile

# 159
Сигурно е от смяната на храната - щом е имало нормално ако, не се тревожи, наблюдавай го просто. Ако искаш, за да е по-плавна смяната на храната, в началото смесвай старата с нова.

# 160
  • Пловдив
Ето ни и нас, сигурно ни забравихте вече - Бела:

Така спим напоследък - студено е вече:

А ето да видите и нашто коремче:

# 161
Ох, че хубаво коремче  Heart Eyes

# 162
Оскар е просто неустоим плюшко. Ако беше мой, нямаше да може така спокойно да се излежава. Щеше да е нападнат за галене. Heart Eyes Почти на 100% е от рязката смяна на храна. Смесвай му 1-2 дни нова и стара храна.

Бела сигурно идва от Беля. Като гледам тази прекрасница какви хубави нокти има и неустоимо коремче, което така неблагоразумно показва Heart Eyes

# 163
  • Пловдив
Бела сигурно идва от Беля. Като гледам тази прекрасница какви хубави нокти има и неустоимо коремче, което така неблагоразумно показва Heart Eyes

Този стол сме го прежалили и тя си точи ноктите само там, то си личи де. Почти го е разпрала вече.  Laughing

А коремчето, за жалост и трудно достъпно с тези нокти. Не обича изобщо да я пипам за там, ама аз я издебвам и го намачквам едно хубаво докато е сънена.  Twisted Evil

# 164
  • Варна
Напоследък получавам доза котешки снимки в една друга тема и съм забравила да се запиша в нашата.  Mr. Green
С една позната не се бяхме виждали от много години и напоследък се засякохме два пъти. Веднъж бях с котките пред ветеринарите, а днес ме срещна натоварена с цяла чанта храна за котките и драскалка.  Mr. Green Обяснявах, че животните са 3, а те с приятеля ѝ-  Shocked  hahaha Така и така не харесват много котките, та предимно за чистене на косми, понякога бълхи и т. н. им разказах. Потресох ги, сигурно.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт