Любители на Котки Тема 99

• 36 770
  • 771
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Къртиии Simple Smile))) 3 и 10 са ми фаворити!

# 706
До мен лежи един котарак, а аз прелиствам фейса- харесала съм няколко градски странички на Animal Hope и чета за съдбата на хиляди несретничета, които имат късмет да попаднат в ръцете на добри и загрижени хора, но хиляди други, много повече от спасените всъщност умират и то в мъки. Чета и осъзнава, че аз спасих един живот. Да, вярно, котешки, но живот.

Смях се много.  Simple Smile

# 707
  • София
Одеве нашият дивак с официално име Карамелчо, но никой не му вика така, отново се метна от пералнята на върха на вратата. Аз хем го чух, че се изкатери, хем изключих и нахлух в стаята с мощно бутване на вратата Crazy И отгоре като се чу едно чегъртане по релефа на стъклото.... Инстинктивно скрих глава с ръце в очакване отгоре й да се приземи котарак #Crazy Пущината, обаче, як. Успя да остане на ръба.  Joy

# 708
  • Варна
Аз пък настъпах на котката опашката  Crazy

# 709
detelistna.4etirilinka удар в десетката. Благодаря.  bouquet
Това е моя котьо 10 от 10.  Joy Малко изключение прави номер 4 разликата е, че не повръща, а отива и се просва и забравяме за него за час-два.  hahaha

# 710
  • Варна
У нас се очертава проблем с гащурите на Късметка...Много рошава дупарата и не успява да изчисти винаги всичко. Четох назад за подстригано дупе и мисля да направя тази работа, притеснявам се да не се раздразни дупето и, какво ще ме посъветвате?

# 711
А няма проблем с околодупието на кот. Хващаш ножицата и подстригваш, после става като оазис сред козина Laughing И аз редовно подстригвам, че иначе има инциденти Simple Smile))

# 712
  • Варна
Аха, благодаря ти Simple Smile Утре са мятаме Simple Smile

# 713
И аз мисля да подстрижа там котьо, че доста гъстичко и недай си Боже да имаме пак авария не ми се мисли.  ooooh!

# 714
  • Варна
Моята Женя най-вероятно затова пишка права, като мъжка-пази си губера около дупето.
И аз постригвам някой път фъндъци, само да даде.

Аз пък настъпах на котката опашката  Crazy
Пируети му е майката.  Joy
Толкова ми е приятно, когато пишат умни, с чувство за хумор потребители тук.

Жалко, че не мога да информирам модератор за някои мнения-нали всеки може да си каже каквото иска.
Различни сме, с различна нагласа, с различна любов, на различна степен. Абе котколюбителки.

Както и да е. Котката е много важна в живота ни.  Hug

# 715
  • Варна
 Mr. Green Вкарах един троен аксел и работата се размина без сблъсък  Mr. Green

# 716
Бъги бяга и жално милно плаче, като му пипам дупето. Не го боли, сигурна съм, явно си пази мъжката чест, хаха. Издебвам го когато е лигав и ми заспи в скута, за да го поподстрижа, но за големите топки косми пада борба сериозна.
А Морис пък, явно като е по- редичко го е гнус да се измие веднага и се катери на леглото, обърсва дупето в завивките и доволен, започва да се мие, докато аз ги сменям.

# 717
  • София
Доказателства, че котките са течни:

http://www.liveinternet.ru/users/komrik/post377309273/

# 718
Дупата редовно я стрижем-и да няма разстройство твърдите акита пак се оплитат. От скоро почнахме да подстригваме и под брадичката, защото по-дългите косми попадат в манджата и после мирише я на дробче, я на сърчице hahaha

# 719
  • Варна
Подстригах гъзето малко, толкова успях да я удържа Simple Smile Гледам, че и на гушага няма да е зле да пипна, че ката пие вода все се мокри, а като се ближе току някой кичур остане захапан  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт