Има ли дрескод за учителите?

• 41 169
  • 526
  •   1
Отговори
# 15
Пари за дрехи се дават навсякъде, на всички, дори и на непедагогическия персонал.
Веднъж годишно се полагат, но на места сумата се дава на два пъти.

А децата да имат ли дрес код?
Каси аз съм била в училище(в малко населено място)  и пари за дрехи нямаше и никога не съм вземала

# 16
# 17
Беше обута с обувки на токове, карирани чорапи над колената, много къса пола, която едва покриваше задните й части и кожено яке. Не помня някоя преподавателка да е идвала облечена като труженичка от околовръстното. Съжалявям, че не я снимах, за да ви покажа нелепият външен вид на тази госпожа!
Почти си я представих Laughing

# 18

Има, да. Деколтета, къси поли и като цяло разголени дрехи за забранени, четат ни го всяка година Правилника. Грим от типа на вечерен също.

# 19
Беше обута с обувки на токове, карирани чорапи над колената, много къса пола, която едва покриваше задните й части и кожено яке. Не помня някоя преподавателка да е идвала облечена като труженичка от околовръстното. Съжалявям, че не я снимах, за да ви покажа нелепият външен вид на тази госпожа!
Почти си я представих Laughing

Кво му е на тоя дрескод - направо си е ехтра! Да не би само ученици да я гледат. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Като знам как се носят много ученички...  Mr. Green

# 20
третата ми е Дженифър по къси гащи  Grinning

# 21
Пари за дрехи се дават навсякъде, на всички, дори и на непедагогическия персонал.
Веднъж годишно се полагат, но на места сумата се дава на два пъти.

Каси аз съм била в училище(в малко населено място)  и пари за дрехи нямаше и никога не съм вземала

Била си на временен договор.

# 22
  • Пловдив
третата ми е Дженифър по къси гащи  Grinning
Да. Това ли излиза при търсене на "лелка" в Гугъл - това.

# 23
какво значи като лелка

Карирана пола под коленете, риза или блуза и сако(не твърде официално). Ако може, леко демоде.

# 24
От краткия си опит съдя че ако има млади то половината се обличат като златки, другата половина като лели, за да не приличат на първите.

# 25
  • Sofia
Дрескод трябва да има и за учениците, разбира се. Но какво правим, когато самите учители ни провалят в усилията да го спазваме? Например - аз ужасно мразя ходенето по анцунг. За мен това е дреха за спортната зала или за екскурзия в планината. В никакъв случай не за училище. И никак не ми се иска децата ми, които в момента възпитават вкус, да свикнат да ходят по анцунг. Отвратително ми е. Но в училище ни задължават в дните, в които има физическо, а те са 4 дни седмично, децата да ходят по анцунг на училище, защото нямало кой да ги чака да се преобличат.  ooooh! Нямам думи просто.  #Cussing out

# 26
  • най-шареното място
Тук униформите са масови. Не се сещам за училище без.
Винаги от учителките се е очаквало да бъдат дами, включително в облеклото.
Аналогично мъжете да са облечени като мъже, не като тийнове или работници.
Липсите лесно си личат в облеклото и понякога не им с еполучава. Началните учителки често залитат по лъскавко. Но само някои и не съм видяла нещо крещящо. Пола до средата на бедрото не е точно в етикета, но не е "труженичка" още.

# 27

Коя е лелката?  Rolling Eyes Mr. Green

# 28

на мен това ми харесва , е едва ли така може да си позволят да ходят , но има спортни поли , панталони и сака , които мисля ще се впишат добре или и аз съм лелка  newsm78

# 29

Това е дрескод за офис, не за учителки. За учителки трябва да е по-неофициално.

Общи условия

Активация на акаунт