Забременели след инвитро - тема 15

• 54 305
  • 722
  •   1
Отговори
# 675
Lili можеш да прочетеш за дефицита на Б12 Peace То май почти никой лекар обаче не му обръща внимание.

# 676
Момичета,а къде мога да намеря реф.ст-ти на пустите околоплодни вози,че вече ще стрелям на месо:( днес ходих на поредния преглед и АГ кза,че всичко е наред,водите санамалели и да спра да се притеснявам...излизам аз от кабинета нахилен като ряпа...и срещам лекарката от морфологията...тя ме разпозна и пита какво става..аз почвам да и обяснявам,че всичко вече е ок.водите са в норма и т.н. пита калко са и аз и казвам от 8.9 са намалели на 7.7...и тя каза -още са високи??
Та питам -колко трябва да са и как така за половин час двама доктори ми казват различни неща...нормално ли е така да ме шашкат в 8месец...днес  наистина съм бясна вече..

# 677
  • София
За шийката според мен е имал предвид, че не може да роди по-рано, ама тя наистина рекордна за месеца си тая шийка Mr. Green
Точно това имаше предвид, че вече трябваше да е тръгнала да се скъсява и променя, а тя не и чула. Simple Smile
Иначе при първата бременност плацентата беше започнала за старее много рано и той тогава ме попита дали не пуша, а сега все още е 1 степен.
Шмати, днес водите бяха май някъде 6,5 и д-ра каза, че са ок. Не мога да кажа реф. стойности.

# 678

Ликоко, вече си с патладжан  chef

Хихи, помня, когато плахо влязох в темата и ми каза, че съм боровинка хихихи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ех, колко бързо лети времето Simple Smile))

# 679
Пия магнезий вероятно защото съм с близнаци и да не тръгнат преждевременно.

# 680
  • София
Пия магнезий вероятно защото съм с близнаци и да не тръгнат преждевременно.
От коя г.с. се започва магнезия?

# 681
От 16-та го започнах, лекарката беше категорична, че трябва да го пия.

# 682
  • София
Благодаря amini Hug

# 683
  • На остров
Anthea и при мен е като при теб, само тсх ми изследват по често заради Хашимотото. Похвали се с покупките със снимки Simple Smile.

# 684
Anthea и при мен е като при теб, само тсх ми изследват по често заради Хашимотото. Похвали се с покупките със снимки Simple Smile.
Свикнах вече аз, Две в едно  Crazy Само се надявам с това си спокойствие да не пропуснат, ако има или възникне някакъв проблем.
Ще сложа в скрит текст снимки на по-големите покупки. Снимките са от интернет, че моите лични ги обръща, когато ги прикача в прикачи.ком  Peace
Скрит текст:
Кошара
Скрин/шкаф
Количка
Шезлонг

# 685
Много хубави неща си взела  Grinning Количката двойна ли е  newsm78

# 686
  • На остров
Супер са нещата  Hug, лятото бутах едно такова  Stokke  Cruisi po пътеките при нас и се справи само в една много неравна не успя но по черен път и леки горски пътеки беше супер.
Амини единична е с два коша  Simple Smile
Шезлонга и аз съм го харесала, нали знаеш че може да се прикачва на новият стол на Стокке като бейби ситс.

Леглото и скирна не съм виждала при нас каква марка са и те ми харесват  Simple Smile

Честити покупки със здраве да се позлват bouquet

По темата с пропускането аз се чудя за шийката като няма да ме преглеждат повече лекари как ще разберат дали е ок Crazy .

# 687
Мебелите са ИКЕА, харесала съм същите Peace И на живо са страхотни Heart Eyes

http://www.ikea.bg/childrens-ikea/childrens-ikea-series/STUVA/

# 688
  • На остров
Изложих се значи  Embarassed, личи си, че не следя икеа  Sunglasses

# 689
  • България
Само да споделя, че аз приемах метформин през цялата бременност, а метформина действа негативно и намалява вит Б12. Аз още преди опита взимах по 1 таблетка вит Б12 (те са дъвчащи и се усвоява по-добре). Никой не е искал да ми изследва дори вит Б12. Аз си го взимах на собствена глава!
Виж , това не го знаех. И аз вземах метформин и то в големи дози преди да забременея Дали за това ми е назначил б12  newsm78. След положителния тест го спрях и сега карам само на диета.

Общи условия

Активация на акаунт