Re: Най-гадна/коварна за мъжете женска зодия

• 51 801
  • 656
  •   1
Отговори
# 255
  • Тра-ла-ла
На тебе Скуба, кажи за по-лесно, кои НЕ СА ти слабост Mr. Green.

Oвен, Телец, ЛъФ, Скорпион, Козирог, Водолей, Риба,

Баси, то половината зодиак  Joy
Едната половина от зодиака ти е слабост, а другата половина ти е сила  Joy

# 256
На тебе Скуба, кажи за по-лесно, кои НЕ СА ти слабост Mr. Green.

Oвен, Телец, ЛъФ, Скорпион, Козирог, Водолей, Риба,

Баси, то половината зодиак  Joy
Едната половина от зодиака ти е слабост, а другата половина ти е сила  Joy

Еййй проклета жена бе...  Heart Eyes

# 257
Аз съм близнаци. Не се оплаквам от мъжки интерес, даже един телец все ме убеждава колко съм била добричка, а аз всичко лошо от характера си му показах. Явно е влюбен или има и по-лоши от близнаците  Thinking

Има нещо, което никой не може да ви го успори. Красиви сте. Грозна близначка до сега не съм видяла.

# 258
Аз съм близнаци. Не се оплаквам от мъжки интерес, даже един телец все ме убеждава колко съм била добричка, а аз всичко лошо от характера си му показах. Явно е влюбен или има и по-лоши от близнаците  Thinking

Има нещо, което никой не може да ви го успори. Красиви сте. Грозна близначка до сега не съм видяла.

Както и грозна Везна...  bouquet

# 259
  • София - Рим и обратно
Ооо аз познавам една. За близначка говоря. Грозничка, та дрънка, обаче с убеждение, че е неустоима хубавица hahaha. Толкова неустоима, че мъжете чак не смеят да я свалят. Искрено вярваше в това обаче, чак да му стане мило на човек.

# 260
  • Тра-ла-ла
На млади години може и да са хубави Близначките. Обаче зависи как си изиграят картите на живота. Някои от много лайф из лайф бързо се амортизират Whistling Единствената жена, която ми е налитала е била Близначка Mr. Green

# 261
  • София - Рим и обратно
Пък аз в пубертета бях привлечена от една дева. Взаимно беше май, ама така и не се разбра, слава богу Joy. В тоя период хормоните хвърчат през ушите и се случват такива работи.

# 262
Палавници Blush

# 263
  • София
Туй за хубавите близначки може да се каже, че е така. Е, то, вярно, че аз две познавам, но и двете са хубави, поне едната беше навремето, сега не знам дали не е погрозняла  Wink

# 264
Относно красотата май и за Девите се отнася,въпреки че се сещам за 1-2 изключения Thinking

# 265
Относно красотата май и за Девите се отнася,въпреки че се сещам за 1-2 изключения Thinking

Хубава жена е Девата. И много палава въпреки че ако се съди отстрани по поведението й изглежда скучна. Но много дудне, все нарежда нещо кат дърта вещица, да не ти е в къщата

# 266
Жените от зодия Близнаци са наистина много красиви, да им завиди чак човек..Simple Smile Дори някоя да не е напълно "перфектна" - винаги се отличават с хубаво лице, телесни форми или най-малкото дар словото, което притежават! Peace Това всъщност е типична черта на тази зодия. Приятно ми е в компанията на зодия Близнаци.

# 267
Девата е трудна зодия, не всеки мъж има куража да я задържи. Бях чела някъде, че да си Дева си е диагноза..Simple Smile Но пък са много верни!!

# 268
Девата е трудна зодия, не всеки мъж има куража да я задържи. Бях чела някъде, че да си Дева си е диагноза..Simple Smile Но пък са много верни!!

Мъжете са много странни. И все се цупят и сърдят  Crossing Arms и то демонстративно да ти стане ясно, че са ти сърдити и не си говорят с теб пък  ooooh! Обаче аз съм, близначка и с непостоянството си ги дразня вероятно. newsm78

# 269

Мъжете са много странни. И все се цупят и сърдят  Crossing Arms и то демонстративно да ти стане ясно, че са ти сърдити и не си говорят с теб пък  ooooh! Обаче аз съм, близначка и с непостоянството си ги дразня вероятно. newsm78
мъжете нито са странни , нито се цупят ...Мъжете искат Разумни жени а не машини за приказване и за проблеми...

това не касае всички мъже ...а само онези които искате ,  но не стига "Ресурс"

и през 2016 сменяйте по-често "плочата"...
не ходете на "курсове за щастие" , като "Кобилкините" и разни "лайф куОчове"
не четете разни съвети от измислени специалисти по женски сайтове......

спазвайте Поговорките , и различните оценки няма да закъснеят

Общи условия

Активация на акаунт