MAC & Sephora - 33 тема

• 79 326
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • гр. София
Лили, свободната на Шанел ми е 30 номер, а тази на МАС - Light Plus.

# 601
Точно както е казала Шоколадче.
Аз от Шанелската свободна съм 20, a при МАС Skinfinish Natural съм цвят Light.

# 602
  • Sofia
Благодаря, Жаки, а кой номер бих могла да взема? По принцип нося ФДТ Шанел и Диор между 20 и 30. Няма да имам възможност да пробвам, а отдавна ми се иска да пробвам такъв продукт.

Не съм Жаки, но това е най-любимата ми пудра  Peace
В момента ползвам Mineralize Skinfinish Natural в цвят Medium Dark върху BB cream Diorskin Nude 02 - в момента ми е идеален цвета.
Лятото ползвах ФДТ Dior Nude Air 30 + същата пудра. В момента този ФДТ ми е тъмен. А 20 не ми пасва.
От компактната пудра на Шанел Les Beiges имам N30 и цветът в момента ми е Ок.

Дано не те объркам  Hug

# 603
  • Пловдив
Аз също в момента ползвам Air Nude 30 и ми е малко тъмен, а 20 ми е светъл. Свободната пудра ми е на Шанел 30. Значи ще разгледам в нета Light. Благодаря ви за насоките. Чудих се между  Light и Medium, но сега вече се ориентирах.

# 604
  • гр. София
Light ще ти е светла. По-добре Light Plus според мен.  Peace

# 605
  • София
И според мен light ще е светла. На мен нюд air 20 ми е тъмен дори с лек тен, а light е доста по-светла. Шоколадчето предполагам, че е права с light plus.
Някой пита за коректора prolongwear- и при мен е бетон, много съм доволна и не ми изсушава.

# 606
  • в 1001-та нощ
Днес за първи път пазарувах в Прити Шоп в Дъ Мол, очарована съм Simple Smile Много мило и сърдечно отношение  Heart Eyes

Вива Глам не се намалят никога - защото приходите отиват за благотворителност Simple Smile

# 607
  • София
Днес за първи път пазарувах в Прити Шоп в Дъ Мол, очарована съм Simple Smile Много мило и сърдечно отношение  Heart Eyes

Вива Глам не се намалят никога - защото приходите отиват за благотворителност Simple Smile
И аз така. Наистина бяха много милички. Досега все го заобикалях този магазин.

# 608
  • в 1001-та нощ
Да, тук бях чела коментари колко високомерно е отношението ....и така ми се бях вбили в съзнанието .... А нищо такова нямаше Simple Smile

# 609
  • София
Отдавна не е така предполагам. И аз бях много приятно изненадана на -30% намаление, когато ми дадоха (без да си искам) травел опаковки на Шанел и ми подмениха продукт, който реших че не харесвам вкъщи. Днес си взех флуидчето Беж, че ми е доста суха кожата последно време и искам нещо леко, пак бяха любезни. Миналата година на Black friday също; освен това ми издириха един руж на Шанел, който беше свършил отдавна навсякъде.
Въобще отношението към клиента според мен масово в магазините е все по-добро и ако има магазини, които изостават, губят клиенти.  Peace

# 610
  • София
Въобще не бих казала,че днес съм получила мило отношение в Прити Шоп в The Mall.Купих си разни неща на Шанел, помолих за мостра на един крем - нямало, на друг продукт - нямало.Всъщност нищо не се е променило в този магазин и сигурно няма и да се промени, както друг път съм писала като видя,че продавачките /тези са далеч от консултантки/ се сменят всяка седмица и ми става ясно нивото.След пазаруването бях на едни козметични процедури,където една дама ме видя с торбите, попитаме какво съм пазарувала от Прити шоп и аз й показах,както и споделих,че са били изключително нелюбезни,а тя ми отговори,че винаги ходи в магазина на центъра,защото тези в мола колкото и да се сменят отношението едно и също.
Нямаше да мина през този магазин,ако Сефора не се бяха стиснали, защото намалението им си заслужава единствено при два продукта на приблизително еднаква стойност,но ако ще купуваш 3 неща на различна стойност намалението е никакво.
Останалите неща отидох и си купих от Дъглас с 15% намаление, защото определено получавам по-добро обслужване от Прити шоп.

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 22:17 от veka

# 611
Guerlain Nail Polish Spring 2016 La Petite Robe Noire Collection

# 612
  • Бургас
Ох,уникални лакове,някой има ли представа кога ги пускат?

# 613
  • из България
Здравейте,искам да попитам във Варна къде мога да намеря MAC ?

# 614
  • София
Здравейте,искам да попитам във Варна къде мога да намеря MAC ?
Евентуално само от размяна. Peace

Магазини на МАС в БГ за сега са само в София. Виж първият пост на темата. Peace

Общи условия

Активация на акаунт