Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - Тема 4

• 36 986
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • В полето, под тепето.
Здравейте,
надявам се някой да ми отговори. Praynig
Наскоро си правих астрологична консултация по много важен за мен въпрос. Едната беше онлайн, другата лична. И двете платени, при астролози за които съм чела добри отзиви.Е има и недоволни. Wink
Тъй като не бях сигурна за точния час на раждане / знам го с разлика от +- 15 минути/ и в двата случая ми правиха ректификация. Притеснява ме факта, че има разлика от 12 минути  в двете консултации. Също и факта, че часа се изчисли само по две събития от живота ми
От години се боря за нещо и просто попитах кога е благоприятния период за евентуален успех през следващата година. Имаи  малко разминаване в периодите, които ми дадоха.
Накратко до колко важно значение има  тази разлика от 12 мин. в часа ми на раждане и дали е правилно да се изчисли въз основа само на две събития от живота ми?

# 481
Има голямо значение, тъй като 12 минути са около 5 градуса изместване на асцедента, а по всяка вероятност и на другите куспиди. Това означава, че кардиналните оси може да минават в друг деканат или терма на знака, т.е. сменя се и субдиспозитор или управител на терма.

По принцип ректификация се прави по важни събития - раждане на дете, брак, смърт на родител.

# 482
  • в 1001-та нощ
И при прогностика с дирекции - няколко минути разлика дават 1г отклонение ...

# 483
  • В полето, под тепето.
Благодаря за отговорите bouquet Сега не знам на коя прогноза да се доверя. newsm78
Опитах се с една програма да си изчисля точния час, но не успях- за достоверност трябват над 125 точки а аз получавам максимум 92 и то на няколко места Посочих 5 събития от живота си.

Бихте  ли ми препоръчали ,може и на ЛС-някой който е добър в ректификациите. Така като знам часа ще реша на коя прогноза да се доверя.
Благодаря предварително!

P.S.Не искам да им пиша имената тук, Ще ги напиша на ЛС.

Последна редакция: ср, 02 дек 2015, 17:33 от Теси

# 484
  • в 1001-та нощ
При кои астролози ходи?

# 485
  • София
Теси ти за 12 минути се кахъриш аз разлика от час имам при правени ретрификации  Whistling не че не е важно, даже напротив, при мен и знака на АСЦ се променя.
Това с ретрификацията явно е много сложно, не знам къде е истината, при мен пък са твърде много събитията и пак става объркване  Rolling Eyes
Добре значи това с домовете да не го мисля, това с бенефиците   newsm78
Малко ми е объркано, два малефика ще са ми бенефици, и ако сатурн всъщност е бенефик в моята карта и при положение че ми прави квадрати с личните планети следва ли че влиянието му не е толкова лошо  newsm78 сещате се като в математиката "-" по "-" равно на "+"  Mr. Green ей една позитивна мисъл и аз да извадя  Joy

# 486
Тия минуси не са непременно нещо "лошо", според мен зависи как се използват влиянията. Ограничаването на Сатурн всички знаят, че може да е и ограничаване на разсейващи фактори, за да се затвърди нещо си, просто е назряло времето за конкретното нещо. Трансформацията на Плутон си е раждане на ново начало и то съвсем на чистичко, огънят на Марс може да изгори, но може и да се използва да се опече глината ... нали. Разликата ще е само в този, който ползва енергиите - едно дете на 3 с кибрит ще направи едно, момче на 15 друго, мъж на 40 трето.

За да е по-объркано, ето и една таблица за "положително" и "отрицателно" владеене.  Grinning

# 487
Чудесна схемичка!  bouquet

# 488
  • в 1001-та нощ
Днес към квадрата Нептун-Сатурн се включва и Луната до т-квадрат ...

# 489

Моята е застанала хубаво на АС. Още от сутринта съм бурно настроена и ми се иска да изпепеля всичко и всички.  #2gunfire

Тази схема какво значи? При мен всичко е -

# 490
Моята е застанала хубаво на АС. Още от сутринта съм бурно настроена и ми се иска да изпепеля всичко и всички.  #2gunfire
При мен Марсчо е на асцедента, но съм като агънце /бее-еее/  Mr. Green

# 491

Ами пожелавам ти така да си си  Blush

При мен тази тао-квадратура засяга ъгловите домове.  ooooh!

Дано всичко мине безаварийно  Tired

# 492
  • в 1001-та нощ

Мунданно квадратира Плутон ...

# 493
При мен тази тао-квадратура засяга ъгловите домове.  ooooh!
Дано всичко мине безаварийно  Tired

А, иначе си имам транзитен плутон на върха на четвърти дом опозиция слънце съвпад с МЦ .
Имам си и уран в седми дом опоцизия асцедент и натален плутон.
Та не знам...  Mr. Green

Ще мине, споко! Човек не трябва да се настройва допълнително.

# 494

Аленка,разпадаща е - точна е била тази нощ -м/у 02,00-04,00 ч. - снощи нямах никакво настроение...да бях ударила едно червено вино за тонус....нищо,другия път.

Общи условия

Активация на акаунт