Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - Тема 4

• 36 955
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia

И аз благодаря за хубавата илюстрация!  bouquet  Heart Eyes  За тази говоря:

# 496
какво означават плюсовете и минусите  Rolling Eyes

# 497
  • Sofia
какво означават плюсовете и минусите  Rolling Eyes
+ е дневен, мъжки знак
- е нощен, женски знак

# 498
женски и мъжки добре, нищо че не съм съгласна с +/-, но дневни-нощни е просто абсурдно

отделно от това, така кръстена таблицата нищо не означава
не се чувстват добре мъж, роден в женски знак и жена - в мъжки
wtf е тълкуването на тази таблица  ooooh!

# 499
  • Sofia
женски и мъжки добре, нищо че не съм съгласна с +/-, но дневни-нощни е просто абсурдно

отделно от това, така кръстена таблицата нищо не означава
не се чувстват добре мъж, роден в женски знак и жена - в мъжки
wtf е тълкуването на тази таблица  ooooh!

Защо се ядосваш за глупости, Херзен? Я по-ведро  Heart Eyes  Peace  Hug

Така се водят знаците по Линда Гудман поне - мъжките знаци се водят дневни, тоест на слънчевата светлина, а женските се водят нощни, тоест на лунната, отразена светлина.

Тази таблица не се тълкува. Тя просто показва, обозначава кои планети кои знаци управляват: ето виж, например, Марс е управител и на Овен, и на Скорпион, по същия начин Юпитер управлява и Стрелец, и Риби. И т.н. Кажи какво по-точно те озадачава и терзае?

# 500
ооооо, това пук с управителите не го загледах
на скорпион управителя е плутон, а на риби - нептун
другото са втори управители, стари управители и т.н

мъжките и женските знаци се обозначават със символите на марс и венера
на дневни и нощни се делят знаците според часа на раждане и кои се падат под и над хоризонта в хороскопа

# 501
  • Sofia
ооооо, това пук с управителите не го загледах
на скорпион управителя е плутон, а на риби - нептун
другото са втори управители, стари управители и т.н

мъжките и женските знаци се обозначават със символите на марс и венера
на дневни и нощни се делят знаците според часа на раждане и кои се падат под и над хоризонта в хороскопа

На скорпион управителите са Плутон и Марс като втори управител. На риби - Нептун и Юпитер. Тя затова е хубава илюстрацията според мен, защото ти припомня по много достъпен и лесен начин кой какво управлява  Peace

Мъжко и женско се обозначават със символите на Марс и Венера. Аз ти написах по-горе, че съгласно Линда Гудман знаците са дневни /мъжки/ и нощни /женски/. Нали знаеш, че има разлики между различните астро-школи и астролози?  Peace

Иначе всичко друго, което си го написала ти, го зная естествено.

Искам да си в добро настроение, Херзен  Heart Eyes

# 502
 bouquet Hug извинявам се за острото влизане

# 503
  • SF
Добре де, и аз във връзка със схемата да питам.
Значи, ако Марс е в Скорпион, той е мъжки, дневен??? Какво точно тълкувате с това? Има минус. Марс на мястото ли си е в Скорпион? Какъв е този минус тогава там? Картата показва У1 и У2 на знаците, в домовете не виждам как са разположени. Всъщност АЗ не виждам, но аз много неща не виждам в астрологията, така че, питам за дообясняване и доуточняване. Много хора се зарадваха на схемата, а аз я гледам неразбиращо.

# 504
Добре де, и аз във връзка със схемата да питам.
Значи, ако Марс е в Скорпион, той е мъжки, дневен??? Какво точно тълкувате с това? Има минус. Марс на мястото ли си е в Скорпион? Какъв е този минус тогава там? Картата показва У1 и У2 на знаците, в домовете не виждам как са разположени. Всъщност АЗ не виждам, но аз много неща не виждам в астрологията, така че, питам за дообясняване и доуточняване. Много хора се зарадваха на схемата, а аз я гледам неразбиращо.
В миналото Марс е бил стар управител на Скорпион и продължава да се чувства добре там, съуправител е и е в достойнство. Това преди да бъде открит Плутон.
Аналогично Сатурн във Водолей.Това преди да бъде открит Уран.
В кръга се редуват положителни и отрицателни знаци, съответно се редуват и мъжки и женски. Мъжките и женските не са означени в тази схема.

Повтарям вече казано по-горе. Сори.

# 505
Мацки, аз понеже днес одъртявам - голяма радост, голямо празнуване Simple Smile)) И се сетих, че вече трябва да обърна поглед към новия солар Simple Smile Зяпала съм го от гледна точка деца само (набързо беше отхвърлен като ненадежден:-))), а вие какво ще кажете за него?

# 506
Елч, доколкото виждам асцендента на солара е в пети дом. Не бих отхвърляла възможност за деца.
Това е чудесна статия за интерпретация на солара. Като мине лудницата покрай РД можеш спокойно да си го разчетеш.
http://astra.la/forum/index.php?topic=394.0

btw
Честит рожден ден! nbirthday
Само най-добро пожелавам!  Grinning

Въпросче имам аз: Откъде мога да прочета ясно за примарните дирекции? Те същото ли са като дирекции на соларната дъга? Някоя програма изчислява ли ги?
Четох за ректификацията, че се използва този метод често, защото дава събития до минута. Вие имате ли наблюдения?

Последна редакция: чт, 03 дек 2015, 16:00 от Пит

# 507
пит, асцендентът е там, но юпитер и луната са в 9 соларен (3 натален), имат само един квадрат...като че ли повече на екскурзии ми отиват нещата Simple Smile)))
мерси за статийката, ще й метна един поглед утре! Simple Smile

# 508
Четох за ректификацията, че се използва този метод често, защото дава събития до минута. Вие имате ли наблюдения?
не си спомням ти дали използваше ЗЕТ, там за ректификация се използва менюто direction zodiacal, но има и меню sun arc direction zodiacal, имат разлика двете в аспектите, от което си мисля, че не ще да са еднакви

# 509
Herzen, мерси! Ползвам, ще го разцъкам.

Общи условия

Активация на акаунт