Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - Тема 4

• 36 885
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, аз исках да прочета малко повече инфо и да се опитам да изготвя някакъв личен хороскоп, но 90% от линковете на първата страница не работят  Rolling Eyes Жалко!

# 601
Момичета, аз исках да прочета малко повече инфо и да се опитам да изготвя някакъв личен хороскоп, но 90% от линковете на първата страница не работят  Rolling Eyes Жалко!
http://lubomir.name/bg/  Peace

# 602

Влез на първа страница в предишната тема, там работят, в следващата също ще са оправени.

# 603
http://lubomir.name/bg/  Peace

Много благодаря!
Захващам се да чета и каквото мога ще се опитам да направя.
Винаги съм се интересувала от тази тема, но сега за първи път разбрах, че има толкова много информация и практически може и сам да се опиташ да разбереш някой неща за себе си.
Ще се включвам с интерес при Вас  Hug

# 604
Имам един въпрос, извинявам се ако ви се стори глупав, защото виждам, че всички сте доста напреднали, а аз сега започвам да се уча.
Вчера съм се занимавала 4 часа с хороскопа си, записвах си всичко, което намирах за важно за мен по книгата на Любомир Червенков и стигнах до "Планетарни аспекти" и сега тук честно да ви кажа малко се затрудних. Кажете как точно да следя стрелките, защото понякога има по две или повече  #Crazy След малко, ще кача моята карта и ще ви кажа примерно за слънцето какво съм търсила аз и дали е така.
Много ми се иска да чета правилните неща, ще съм ви много благодарна за всяка помощ и съвет.  bouquet

# 605
Аз съм си записала слънце в Уран като съм следвала зелените стрелки, но има и червени...
Пак се извинявам за може би глупавия ми въпрос, ще се радвам ако ми помогнете да се науча  Hug

Последна редакция: чт, 17 дек 2015, 14:20 от _jujanka_

# 606
няма слънцето в уран  Rolling Eyes
за планетите чети в таблицата до картата, за аспектите - в долната таблица

# 607
_jujanka_, долу в ляво имаш триъгълна таблица с аспектите.

# 608
Благодаря, май няма да успея да се оправя сама с тази задача. Намерих и значението на символите в таблицата, но просто не знам как да ги разчета правилно

# 609
Благодаря, май няма да успея да се оправя сама с тази задача. Намерих и значението на символите в таблицата, но просто не знам как да ги разчета правилно

Слънце:
Слънце Съвпад Меркурий  орб +9°03'
Слънце Полусекстил Венера орб -0°31'
Слънце Куинконс Уран орб -1°21

Последна редакция: чт, 17 дек 2015, 14:00 от Анонимен

# 610
джуджанка, давай по книгата на Червенков. той е доста точен.

# 611
  • в 1001-та нощ

Започни с основи на Астрологията, кои са 12-те знака, с какви символи се означават, кои са домовете, светилата, планетите, точки ... Така, че като погледнеш една карта - да знаеш какво виждаш Simple Smile

След това идва ред и на аспектите - знанието ще надгражда вече натрупаното, няма да е каша Simple Smile

Ти не знаеш ли каква зодия си? Ами Лъв - значи Слънцето ти е в Лъв, според картата в 9 дом, близо до К9, но колко близо и дали не е в 8 до - зависи колко точен е часът ти на раждане ... С Уран прави куинкокс, аспектът не е мажорен, но сигурно ти убива Simple Smile

# 612

Започни с основи на Астрологията, кои са 12-те знака, с какви символи се означават, кои са домовете, светилата, планетите, точки ... Така, че като погледнеш една карта - да знаеш какво виждаш Simple Smile

След това идва ред и на аспектите - знанието ще надгражда вече натрупаното, няма да е каша Simple Smile

Ти не знаеш ли каква зодия си? Ами Лъв - значи Слънцето ти е в Лъв, според картата в 9 дом, близо до К9, но колко близо и дали не е в 8 до - зависи колко точен е часът ти на раждане ... С Уран прави куинкокс, аспектът не е мажорен, но сигурно ти убива Simple Smile

Не съм лъв, а рак Simple Smile
Благодаря ви за съветите, ще ви следя с интерес.

# 613

Не съм лъв, а рак Simple Smile
Благодаря ви за съветите, ще ви следя с интерес.
Лъв
23 юли - 22 август

# 614
Вместо юни съм цъкнала юли, пуснала съм грешна карта. извинете

Общи условия

Активация на акаунт