Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - Тема 4

• 36 824
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
  • в 1001-та нощ
Под статиите може да се коментира  Peace

# 691
Всичките й публикувани материали са по мунданна астрология. Няма нито едно тълкуване на натален хороскоп или прогностика. За мен бе абсолютно губене на време блога й.

# 692
  • София
Гледам си картата за опозицията на Уран-транзитен с натален...
Натален в 4-ти дом,транзитен в 10Д,Уран управител на 7Д...Това значи ли,че промяната,която носи тази опозиция ще засегне тези домове?Но пък Плутон квадратира Венера...леле колко е навързано...като гледам и Марс квадратира Плутон...Какво бих могла да очаквам?...

# 693
Може да имаш неразбирателства с брачния партньор, още повече, че Уран ти квадратира и У7 Сатурн, а транзитни Сатурн/Плутон ти квадратират натална Венера. Възможни са и финансови затруднения, както и проблеми свързани с работата и някой от родителите.

# 694
  • София
Магика, тези транзити не са ли за след 3 години? А и сега Сатурн е в Стрелец.

# 695
Магика, тези транзити не са ли за след 3 години? А и сега Сатурн е в Стрелец.

Точно така е, но смятам че е нормално да се разглежда хороскопа и за транзитите в близките няколко години. Аз също очаквам сериозни промени тогава. На мен ще са ми засегнати най-важните точки и още отпреди почти 4 години очаквам предизвикателствата на 2019-та.

# 696
  • София
Толкова ме е страх от тази опозиция,че си купих книгата"Жизненост и благополучие с Уран"...Но все още не я разбирам...Трябва си съпоставяне с нещата от живота. Ето например транзит на Уран през 1-ви дом и съвпад с Венера.Това се случва на съпруга ми и е 1:1 с написаното в книгата...

# 697
  • SF
Точно така е, но смятам че е нормално да се разглежда хороскопа и за транзитите в близките няколко години. Аз също очаквам сериозни промени тогава. На мен ще са ми засегнати най-важните точки и още отпреди почти 4 години очаквам предизвикателствата на 2019-та.

Добре, че не разбирам почти нищо от астрология. Каквато съм паника...

# 698
  • в 1001-та нощ
Толкова ме е страх от тази опозиция,че си купих книгата"Жизненост и благополучие с Уран"...Но все още не я разбирам...Трябва си съпоставяне с нещата от живота. Ето например транзит на Уран през 1-ви дом и съвпад с Венера.Това се случва на съпруга ми и е 1:1 с написаното в книгата...

Има аспекти, които всички ги преживяват - ако доживеят до момента - и урановата опозиция и нептуновата квадратура и други  Laughing

На мен сега ми предстои нептуновата квадратура, на всичкото отгоре - тр. Сатурн ще е в съвпад с нат. Нептун, двете транзитни планети ще са и ретро ... Ами то да е само това - какво да кажа, като Плутон ми застана на върха на тао квадрата .... и от години клати там ...  Mr. Green Паралелно в дирекции и прогерсии все нещо подклажда огъня  Mr. Green

# 699
Аленка, какво ще става при тр Сатурн съвпад нат Нептун?  newsm78

На мен са ми в съвпад и в натала ...

# 700
  И аз имам транзит на Сатурн, който преминава покрай Нептун в радикса. Освен това влиянието на Нептун от както влезе в Риби, т.е. на своя трон, го усещам много силно. Нептун ми транзитира 8 дом и поради това, че е бавна планета,дълги години ще остане там  Sad
Сатурн управлява VІ дом , но по-важното е, че ми управлява позицията на Северен Лунен възел, респективно житейската ми програма.
Сатурн се намира в ХІІ дом в съвпад с Южен Лунен възел.
Нептун, с който транзитиращият Сатурн прави съвпад, управлява ІХ дом. Като го съпоставих с информацията от  линка по -горе и ми се изясни защо се намирам в ситуация на голямо напрежение и тежест.

в радикса управляващата ХІІ дом Луна се намира в Х дом, Луната управлява позицията на Южен Лунен възел – кармичното ми наследство – и се намира на върха на конфигурацията „дяволски пръст” с участието на Северен възел и Черна Луна. Аспектите на Черната Луна в момента, ми причиниха големи сътресения. Точно каквото е описала Ирина  Димитрова. Чакам да дойде месец май, когато според нея, ще отшумят.
Освен това със своя транзит Сатурн активира влиянието на конфигурацията „Пръст на Съдба” (или „Божият Пръст”) на върха на която също е Сатурн от ХІІ дом в радикса. И съм в тотален шах с тази карма. Не знам какво да предприема и кое е в хармония и кое би било в  противоречие с житейската ми програма.
Септември приключва квадратът Сатурн Нептун, но до тогава трябва да се живее.....

# 701
  • в 1001-та нощ
Аленка, какво ще става при тр. Сатурн съвпад нат Нептун?  newsm78

Случва се на всички родени около мен, при които Нептун е на същото място Simple Smile Въпреки това мисля, че при всеки изявите са различни, защото background-ът е различен Simple Smile Под background имам предвид радикса, активни прогресии, дирекции и т.н.

В същността си двете планети са малко противоположни - Нептун иска да се разпростре и да изпълни цялото пространство, Сатурн иска да изчисти излишното, да формализира и да наложи ред. Привидно има противоречие, което носи напрежение, но лично при мен се развива по друг начин Simple Smile

# 702
Аленка, какво ще става при тр. Сатурн съвпад нат Нептун?  newsm78

Случва се на всички родени около мен, при които Нептун е на същото място Simple Smile Въпреки това мисля, че при всеки изявите са различни, защото background-ът е различен Simple Smile Под background имам предвид радикса, активни прогресии, дирекции и т.н.

В същността си двете планети са малко противоположни - Нептун иска да се разпростре и да изпълни цялото пространство, Сатурн иска да изчисти излишното, да формализира и да наложи ред. Привидно има противоречие, което носи напрежение, но лично при мен се развива по друг начин Simple Smile

bouquet
И при мен ще бъдат в съвпад след няколко години -тр Сатурн и нат Нептун.
Около темата за квадратурата, се позачетох в характеристиките и за съжаление открих, че при мен влияят повече отколкото ми се иска.
Наближава ми и съвпада на Плутон и Марс.  Crazy ще видим какво ще става.

# 703
Моля ви кажете ми кои аспекти да търся за тази голяма любов? Транзити,прогресии,солар,на кои аспекти да обърна внимание,да видя въобще писано ли ми е,че то бива каръщина,ама това моето вече прекалява...Соларната и прогресивната Венера са в 12 дом  Rage

Последна редакция: пн, 04 яну 2016, 17:34 от Aallexa

# 704
  • SF
Аdriana, нищо няма да става. Преди няколко дни обясних в темата, че този аспект ми се случи миналото лято 3 пъти, заради директен-ретрограден-директен ход на Сатурн. Имах хубаво, топло и слънчево лято, с много ухажори. Вярно, че неподходящи, но имаше някаква всеобща възбуда около мен. Пътувах, запознах се с нови хора, видях стари приятелки. Всичко това по време на съвпадите.
Нещо "негативно" в целия този позитивен дух на писаното от мен - фирмата, в която работех затвори врати и останах без работа. Но и без това исках да я напусна и да търся нова. Август трябваше да работя в намален състав заради напускането на един колега (фирмата не ставаше, казвам ви) и неназначаването на друг. Намаленият състав ползваше и отпуски през август. Плачеше ми се, като се сетех какъв месец ми предстои. За мое щастие - фалираха на 31 юли. За мое щастие! Разминаха ми се 2 седмици работа без почивен ден за без пари. Разминаха ми се и неприятните колеги с грозните им отношения помежду им. Зад гърба ми са!
Сега търся нова работа, но нямам интересни съвпади в картата. Simple Smile
Не се притеснявайте от съвпад транзитен Сатурн - натален Нептун. 3 пъти за едно лято!!!

Общи условия

Активация на акаунт