Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 42

• 57 304
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
И аз щях да кажа, че си представям един иконом да посреща гости за масата на БогиняMr. Green Красота!

Г-ца Димитрова, много хубаво е станало. Друго си е с пердета. Тези са ми любимите от Икеа (Aina, нали?!), както и Санела. Аз трябваше да купя, обаче, цели 3 комплекта и това наклони везните към Merete.

Има ли значение?, и аз накупих Ribba рамки, и черни, и бели. Вече на стената, черните ми харесват повече. Само, че сега ме хвърлихте в смут с черното и децата. Аз колкото и да се старая да съм разумна, май се връзвам доста на суеверия. А, че рамките са широки, такива са. Но наредени вече на стената, никак не е зле и не дразни.

# 481
Ах , за малко да ви изтърва с всичките снимки  bouquet

Г-це
Димитрова, хареса ми много сивият лен , бялата библиотека, жълтите столове и светлия под . Много семпло и приятно  bouquet

Блу скай , интересен цвят и въпреки първоначалните ми колебания виждайки го на широката стена е много много приятен и тежък в същото време. Много ще му отиват бели и черни мебели с пода на монохромната шарка  bouquet

Боги, какво ли да кажа . Аз съм без думи.  bowuu

Такава есенна маса с толкова елемнти бих я мислила и подготвяла цяла седмица ,а менюто .Аз менюто.
Страхотни цветове, настроение и атмосфера на златен урожай, богато плодородие и френска изтънченост.  Впечатлена съм !!  bouquet

# 482
  • Варна
Благодаря ви за милите думи.  Hug

Стената на Блу ще изглежда по-добре с тъмни мебели според мен.

# 483
Ей, хора,
вие сте не-човеци!
Joy, абсолютно си права!
Нова, ти сигурно не си виждала първия апартамент на Блу, но улучи десятката с този джубокс  Simple Smile. Блу, супер става!
Госпожице ....., в началото си мислех, че доброто качество на снимките носи този простор и изискана лекота в дома ти, но не е от снимките, да знаеш!
Боги, божествена си просто  bouquet (не, че разбрах нещо от менюто Embarassed)!

# 484
П.П. Съпружка, ама ти на рисуване ли ходиш? Браво!

Ходя, ама свърши, поне засега.  Simple Smile Аз май забравих да ти честитя за къщата - леко да върви работата и да има разбирателство и с майстори и с мъж. И чакаме снимки!

Титина, котка нямам, но миналия уикенд кучето беше вкъщи - освен да лежи на пътечката друго не е станало.  Mr. Green

# 485
  • Варна
Стефчо, честито за къщата. С много любов и удоволствие да си я обзаведеш  Hug

# 486
С позволение на Богиня пускам нейният Барселонски албум , за да може и вие да се насладите на витрината с курабийките Grinning

edit : дано всичко е наред с линка . при мен всичко се вижда , но дали при останалите е така чакам да кажете Simple Smile

Последна редакция: нд, 01 ное 2015, 00:05 от Archo

# 487
Archo, благодаря за бързата намеса, както и на Богиня да ни предоставите последните красиви снимки подредени в албум. Аз понеже така и така не успях да се справя с влизането в гугълския албум, не можах нищо да видя преди.
Stef4o, честита да ти е новата къща! Много радост и щастливи моменти да изживеете в нея!
На Блу, домът ще заприлича на стара английска къща - много бритиш става с този изомруден цвят. Изненада ме, че визуално не притеснява пространството. Ама дето се вика, докато не се направи нещо никога не може да се каже как точно ще стои.

# 488
  • Варна
Е, Боги, това меню ...семплото,дето му викаш, едва му запомних първо-второ-трето ...Блазе им на гостите ти Sunglasses А шоколадовата торта с цели кестени ли е, или брашно от кестени?

Много ми харесва зелената площ на Блу. За завесите -и мишаво сиво(светла мишка), и беж ще им отива на тези стени.  

Лейди, прекрасна ти е гледката, ако някой има площ и въздух, то това си ти ...А човека , дето монтира корниза, пита как съм разбрала за тях, споделих и той се сети за вас. Пита дали си сложила завеси, какъв цвят, харесват ли ти ...  Laughing аха да му покажа снимките от телефона, но бързах за децата ...Още веднъж, много ти благодаря  bouquet

Кой каза нещо там за снимките ми ...  Laughing  е сега е момента да ме разкитикувате, щото не съм с профито ...

П.П. За рамките -тънки черни рамки, без суеверия, стига да си подхождат. И моите деца са в черни рамки, даже дебели, и ще ги подменям, но заради дебелената

# 489
Момичета, благодаря ви, но къща няма. Имаме само разрешително за строеж Grinning.
Боги, Арчо, благодаря за снимките!
Скрит текст:
И аз огладнях (тези скариди,мммм), кой ти гледа другото?

# 490
Не знам откъде да започна ooooh!
Ама темата е вълшебна, нали?!
Все по-красиви неща се показват Heart Eyes

Богиня, ти си истинска богиня в подреждането на маси!!!
Имам цяла папка с твои творения и често, често си ги гледам. Тази, последната отново ме остави без дъх...толкова изискано и красиво, и вдъхновяващо Heart Eyes Думите не стигат smile3501
Благодаря и за снимките от Барселона Hug

Г-ца Димитрова, много красиво кътче си създала, отново!
Умееш ги нещата. И да снимаш, и да подбираш, и да комбинираш, и да подреждаш, и...иии..
Чакам с нетърпения да видя пейката.

Блу, много ми харесва всичко дотук Heart Eyes
Сигурна съм, че и продължението ще е страхотно. На зеленото и черно-белите плочки си представям нещо като това, което показа Алегрина.

И за да не си помислите, че със Съпружка лапаме мухи Laughing, показвам едно кътче от кабинета им, щракнато набързо снощи. Нещата се случват, макар и бавно. Надяваме се до Коледа да сме готови Grinning Хубавото е, че и Съпруж вече ни свикна, май Laughing и започна да приема с усмивка интериорната ни лудост Crazy

# 491
Благодаря ви момичета. Още се чудя дали стената не е в повечко и дали не трябваше да е стената до прозорците.
Ема, много ми харесва  шкафа, но от къде да намеря такъв?
Имам информация, че от 9-ти ноември в икеа ще има 10% намаление на всичко Акупено с кр. Карта на пощенска банка. 
Съпружка, котките и картината ли са нови? Извинявай, но не помня детайлите.
Чакам Vayana да сподели мнение за зеленото Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 492
  • софия
Нашият ремонт се случва някак. Още сме много далеч от края му, но трябва да се ориентирам за интериорните врати. Моля да ме посъветвате - врата за хола със стъкло или без? Стъклото няма да е прозрачно. Врата за килера - като другите (бели, фрезовани) или без фрезовки?
За холната врата съм най-несигурна. В един момент, а и дизайнерката настоява, си казвам, че със стъкло дава някакъв, да го кажем, простор, светлина. В следващия ми идва твърде соц. Дайте акъл.

# 493
Блу, за намиране, намират се, ама цените са ooooh!
Точно този е продаден.
Но ето подобен, ама и той не е евтин. Макар че ще се въздържа да покажа подобни за по 8-9000 евро.
Може да се помисли за изработка по поръчка. Тези в Орешак дали няма да се навият да направят нещо подобно Thinking

Звънче, наскоро обсъждахме същия казус. Има врати с остъкляване, които са хубави колкото и плътните, че и по-хубави има и които нямат соц излъчване. Колкото до вратата на килера, направи я като останалите.

# 494
Диван-няма.
...
Това, което се вижда е половината от дневната, другата половина ще е" спалня" от около 8-9кв.м, но там ще има само легло и работния плот под прозореца.

Чакам преградата- плъзгащи врати, няма да са баш такива, каквито фантазирах, но ще преглъщам.

В дневната няма място за диван, другата част от стаята е кухненския бокс, не е готов още.

Пейката...Купих я!
Госпожице, виждала ли си "Neoz" на Philippe Starck? То е съвсем прилично легло, което може да седи в хола като диван, без да се крие от преграда. Ако искаш да си мислиш и върху такъв вариант:
Скрит текст:
За пейката не проследих добре дискусията по-рано, нямам търпение да я видя. Simple Smile

Блу, прекрасен цвят и с черно-белите плочки ще е убиец! Кухнята ще се намира в тази част, където сега са струпани материалите, нали? Нещо страхотно ще стaва при теб. bouquet Вярно, че и старото ти жилище на Стамболийски, което показа преди време, беше много готино. А това сега е и по-просторно май.

Завидях на гостите ти по възможно най-неблагородния начин. Rolling Eyes

Съпружка и Ема сериозно се забавляват. Party

Всички от Варна, да знаете дали някъде при вас се продава такъв черен Тонет?

Отивам да гледам снимки от Барселона. Simple Smile

Последна редакция: нд, 01 ное 2015, 11:53 от Barbabeau

Общи условия

Активация на акаунт