Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 42

• 57 304
  • 760
  •   1
Отговори
# 465
Не виждам нищо лошо да си се влачат  Sunglasses

# 466
  • софия
Много хубави интериори показвате,момичета.Направо ме заредихте с настроение. bouquet

# 467
Приятно ми е - Богиня! позволих си да преместя снимките в албума "Barcelona" Simple Smile ужасно бях изкушен от снимката на витрината с курабийките Grinning

# 468
Димитрова, много е приятно това ъгълче, което показваш. Накара ме да се Замисля дали да не сменя бежавите завеси със сиви.   newsm78
Богиня, бях си харесала едно пислище в този магазин. Ако не бъркам е близо до Метро, нали? Чудна ти е масата!

Споделям зелените стени. Вече е по-човешко.

# 469
  • софия
Много хубави неща сте показали пак!

# 470
И на мен много ми харесват  и все повече се убеждавам, че една чипровска пътечка ще ми заспи в коридора!
Аз имам чипровска пътека, така се пързаля по паркета.....
Подложките не вършат ли работа?

Подложките вършат чудесна работа, моята е от Икеа за котленската пътека в коридора и въобще не се пързаля.  Peace

Само да питам, на лена нали му ходи да е поомачкан и недотам добре изгладен ? Знам,че в нета има много апартаменти с намачкани пердета, покривки за маси , чаршафи и тн, но не цяла у нас да изглежда чак толкоз неглиже, обаче тези ленени завеси нямат изглаждане, то докато мина с ютията и в другия край вече е намачкано ...

Г-це, ние купихме ленени пердета от Икеа за кабинета и седят намачкани, на мен ми харесва така ги закачих, не съм ги гладила, което е голям кеф!  Grinning

Богиня, масата е приказна! И на мен ми е интересно менюто.

Последна редакция: сб, 31 окт 2015, 20:15 от съпружка

# 471
  • Варна
Г-це, разкошно става у вас. Много ми харесва.  bouquet Ленът няма нужда от кой знае каква грижа. Аз дори го обичам намачкан - то си личи, де.

Покривката е поръчка, да. Сега дори чакам една още по-хубава, но явно ще трябва да си я направим сами. Още през април е занесена на шивачка #Cussing out

Блу, това изумрудено е много атрактивно - подкрепям смелия ти избор. А красотите са от Барселона, затова Богиньов спа спокойно, ако бяха от магазина до Метро, досега да се е изръбил поне три пъти.

Арчо, златен си  Heart Eyes Сега, ако обясниш и как да излея останалите гигабайти конкретно в албума...  Whistling
А и после да го направиш публичен и да го метнем тук.

Гаргамела, десерът беше шоколадова торта с пълнеж от кестени и шоколадов ганаш - идеалното допълнение към Темпранийо.
Менюто беше семпло - по барселонски. Антрето беше супа от тиква с къри и джинджифил, сервирано с Кава. Направих много тапас - 2 вида хамон, пататас бравас /пикантни печени картофи/, кьопоолу /оказа се, че има много сходно нещо в каталунската кухня/, малко салати, домати със сос от артишок. За основно - паейя /все пак съм още на барселонска вълна/ Simple Smile За малко да забравя сирената - няколко вида от фермерския пазар, плюс манчего и малко пистил? от дюли. Това ни го сервираха в един ресторант и за голям късмет го открих в един магазин на щанда със сирената.
Пихме плячката от там - Кава, Сов. блан, Вердехо, Темпранийо.

Последна редакция: сб, 31 окт 2015, 21:05 от Приятно ми е - Богиня!

# 472
  • софия
Боги, някак си представям вечерята у вас да е обслужвана от иконом и прислуга Simple Smile

# 473
  • Варна
Шшшш, мен имаше предвид, нали?  Mr. Green Аз съм и шеф понеже. Иначе Богиньов добре се справя с бутилките и сервирането.

Арчо, къде се запиля, бре, човек? Кой ще ме напътства в качването на снимки?

# 474
  • На брега
blue_water, жестоко е! Толкова е смело и различно от всичко, което сме показвали. Представям си комбинацията с черно-белите плочки по пода. Само един лъскав червен джу-бокс му липсва, а домакинята да шета с опасно червило и жартиери. Къде ще е синята стена?
Госпожице, страхотно става! Много просторно изглежда у вас Thinking. Не знам как успяваш да събереш толкова зони и пак да ти е широко!

# 475
И на мен много ми харесват  и все повече се убеждавам, че една чипровска пътечка ще ми заспи в коридора!
Аз имам чипровска пътека, така се пързаля по паркета.....
Подложките не вършат ли работа?

Подложките вършат чудесна работа, моята е от Икеа за котленската пътека в коридора и въобще не се пързаля.  Peace

Освен ако нямаш котка и ги разнася (парченца от подложките) из цялата къща.

# 476
  • Варна
Заредих албума. Арчо само трябва да измисли как да го направи публичен.
Има и добавени описания.

# 477
  • Майничка
Богиня, ами какво да кажа - божествено! Laughing

Блу, ще чакам с нетърпение продължението! Зеленото е много смело за мен, обаче твоето стои някак усмихнато, в очакване. С черно-бяло ще грейне, предполагам.

# 478
blue_water, жестоко е! Толкова е смело и различно от всичко, което сме показвали. Представям си комбинацията с черно-белите плочки по пода. Само един лъскав червен джу-бокс му липсва, а домакинята да шета с опасно червило и жартиери. Къде ще е синята стена?
Госпожице, страхотно става! Много просторно изглежда у вас Thinking. Не знам как успяваш да събереш толкова зони и пак да ти е широко!

Почти е джубокс Simple Smile подарък ми е за р.д

http://m.ebay.com/itm/221829872083?_mwBanner=1
Синята е в спалнята.

# 479
  • вятърничава
Ей, хора,
вие сте не-човеци!

Общи условия

Активация на акаунт