В момента чета...42

• 64 120
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Да, но само на книги от издателство Сиела и издателство Дежа Букс.

# 106
  • Чукарландия
Благодаря!  Hug

# 107
  • София
И изд. Ера потвърдиха промоция за 1-ви  Peace.
Аз дочитам "Мария Терезия". Хем ми  харесва, хем се уморявам само докато чета. Не е било лесно да си императрица, съпруга и майка на огромен брой деца  Grinning.
Наточила съм се на "Заточен"  Mr. Green.

# 108
Наточила съм се на "Заточен"  Mr. Green.

Една правописна грешка съм открила, да те предупредя   Joy
Може и повече да има, ти ще кажеш, аз само една забелязах   Laughing

И изд. Еднорог с -50% за периода 30.10-01.11.  Mr. Green

# 109
  • София
Балсам за ушите ми, Миж, много изстрадах напоследък  hahaha!

# 110
Изчетох Войната на семейство Адлър. Не ми хареса - прекалено много омраза и вдетиняване. Очаквах и друг край.

# 111

Леле, ей сега нападнах Филипката!

Mijjj, на "Заточен" мисля, че Артлайн просто не направиха реклама. Примерно "Момиченцето с всички дарби" доста усилено го промотираха.  Аз случайно видях "Заточен" в книжарницата, докато оглеждах рафтовете и се зачудих какво представлява. Но ми направи впечатление, че и в Goodreads книгата няма кой знае колко ревюта и коментари.

# 112
Наточила съм се на "Заточен"  Mr. Green.

Една правописна грешка съм открила, да те предупредя   Joy
Може и повече да има, ти ще кажеш, аз само една забелязах   Laughing

Мижче , сега погледнах сайта на Еднорог , но няма такава отстъпка ?  newsm78   Cry

# 113
Обявено е на фб страницата на книжарница Еднорог  Wink

# 114
  • София
Кали, ако не ми мине котка път, мисля в неделя да си купя Граница на петдесетпроцентовото намаление  Wink
Ето кой ще си изчакам за отзив  Heart Eyes  Hug
Дано си заслужава книгата. Сега се замислям, че отдавна не съм чела хубава, ама наистина хубава постапокалиптична книга. След "Проходът" на Кронин не смея да посегна  hahaha

# 115
  • София
Аз се подведох от тук и купих Заточен. Не я издържах, дадох я на тинейджъра да я чете. Стилът е като булевардна литература за 16 годишни. Главният герой все дава обяснение защо е направил нещо, вместо това да се случи и ние сами да го разберем. Едно приповдигнато настроение усещам у него, а ситуацията не го налага.

Иначе историята е интересна, макар и да е прекалено фантастична. Една добра антиутопия не трябва да оставя чувството, че се съмняваш в така описания свят. Ако бях продължила да я чета, то щеше да е единствено да видя какво би станало с героите.

# 116
На мен пък ми "стоеше" на моменти доста реалистично историята, за жалост.
Но няма да спойлирам.
Факт е, че възприемаме книгите различно  Peace

# 117
  • Пловдив
Здравейте,момичета!искам да ви помоля да дадете отзив за "Бъдеще"на Дмитрий Глуховски и "Границата"на Р.МакКамън.За втората видях сега,че Happy Mijjj ツ я препоръчва и май пак тя се беше изказала положително за "Бъдеще",но ми се иска да съм сигурна.На предното намаление на Сиела си взех "Алена кралица" и "Първите петнайсет живота на Хари Август".Кралицата поне я довърших,макар че не ми хареса особено,но другата колкото и да се назорвам едва ли ще успея.Тогава мислех да си взема и "Кутия за птици",но като чета тук добре,че не съм го направила.

# 118
Жижи, не препоръчвам нито Границата (нея казах, че мисля да си я купя), нито Бъдеще. Просто защото още не съм ги чела, за да изказвам мнение Simple Smile
Беше ми харесала Метро 2033 и затова подозирам, че и Бъдеще ще ми допадне  Hug

# 119
  • Варна
Още си я влача "Белканто" аз. Веднъж в седмицата се амбицирам да я завърша, прочитам 20 страници и я зарязвам. Но има и доста ласваки мнения и високи оценки, така че определено не съм критерий.

Прочетох Windows on the World на Бегбеде. По принцип имам доста задръжки спрямо него, заради две безумни книги, които на всичкото отгоре завърших, въпреки неприятните усещания. Но тук е друго. Има от всичко, което по принцип не харесвам - изневери, цинизми, собствената му личност, но основната история е жестоко разтърсваща.

Сега на ред е "Ако това е любов".

Общи условия

Активация на акаунт