В момента чета...42

• 64 117
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • somewhere over the rainbow
Аз все още чета "Алексис Зорбас". Всъщност съм едва на 80-та страница. Нещо не ме увлича, разговорният стил ми идва туу мач. И до тук нищо не се случва, нито съм срещнала някакви дълбоки мъдрости, които не знае всеки над 18 г. Чинно продължавам де, с надеждата, че нещо ще ме впечатли. След "1984" май вдигнах летвата.

# 91
  • Пловдив
Започвам Американски дервиш

А Седмата луна на Мариус Габриел страшно много ме увлече и хареса - Страхотна история, чете се на един дъх, всяка следваща страница я прелистваш с очакване...а последната не искаш да я отгърнеш, защото знаеш, че книгата е на своя финал...

# 92
  • Ямбол
Бавно и с удоволствие си припомням

# 93
  • Belgium
О, "Дюн"!

Много любима, имам я в същото издание от библиотека "Галактика"  Heart Eyes

# 94
  • Разпиляна във въображението
Знам, че е нова, но някой да я чете в момента

# 95
Завърших "Момичета 1" на К. Панкол, отивам в библиотеката да я върна и да взема втора и трета част. И библиотекарката ми заявява, че не са купени. За библиотеката са купили само първа книга. Може ли такава глупост?!?  Rolling Eyes Или вземи цялата трилогия или въобще не взимай. Та засега съм до там с Мучачас... Joy

Започвам "Улица "Консервна"".  Wink
Втората книга на Момичетата я има в книгите

# 96
  • София
Знам, че е нова, но някой да я чете в момента

Мноооого ми хареса тази корица  Heart Eyes , а за първи път чувам за книгата.
Изглежда ми на нещо постапокалиптично.
Ще чакам отзив и аз  Peace

# 97
  • Чукарландия
Завърших "Момичета 1" на К. Панкол, отивам в библиотеката да я върна и да взема втора и трета част. И библиотекарката ми заявява, че не са купени. За библиотеката са купили само първа книга. Може ли такава глупост?!?  Rolling Eyes Или вземи цялата трилогия или въобще не взимай. Та засега съм до там с Мучачас... Joy

Благодаря, но какво е това "книгите"?  Hug

# 98

Благодаря, но какво е това "книгите"?  Hug

Ето тук има втората част http://knigi.spasete.me/index.php?search=%D0%9F%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%BE%D0%BB

# 99
Кали, ако не ми мине котка път, мисля в неделя да си купя Граница на петдесетпроцентовото намаление  Wink
Книгата е постапокалиптична, да. А корицата й е трепач! Има едни релефни лакови фрагменти, като пчелни килийки, не се виждат от картинката, но са много яки!  Дано и съдържанието й да е яко, а да не се окаже а ла Кафеза - само изпипана корица, а съдържание - бляк  Tired
Винаги си имам едно на ум с някоЙ  издателства   Mr. Green  hahaha

# 100
Кали, ако не ми мине котка път, мисля в неделя да си купя Граница на петдесетпроцентовото намаление  Wink
Книгата е постапокалиптична, да. А корицата й е трепач! Има едни релефни лакови фрагменти, като пчелни килийки, не се виждат от картинката, но са много яки!  Дано и съдържанието й да е яко, а да не се окаже а ла Кафеза - само изпипана корица, а съдържание - бляк  Tired
Винаги си имам едно на ум с някоЙ  издателства   Mr. Green  hahaha

И аз смятам да си я взема, на Маккамън съм чела "Момчешки живот" и стилът му на писане ми допада. А има и извънземни, значи съм там. Mr. Green
Happy Mijjj, като фен на постапокалиптичната литература ме запали със "Заточен". Видях, че е трилогия обаче. Писах на Артлайн и ми отговориха, че смятат да издадат и останалите 2 книги.

А във връзка с промоцията на Сиела в неделя, някой чел ли е "Белканто" на Ан Патчет?

По темата - чета "Липсваш ми" на Харлън Коубън. Интересен трилър, макар на моменти преводът откровено да ме дразни.

# 101
  • Belgium

А във връзка с промоцията на Сиела в неделя, някой чел ли е "Белканто" на Ан Патчет?

Тайга се изказа меко казано неласкаво за нея по-назад в темата.
И към момента ме отказа да я чета.

# 102

Тайга се изказа меко казано неласкаво за нея по-назад в темата.
И към момента ме отказа да я чета.

Сега видях, благодаря!

# 103
Kingfan, мисля, че няма да останеш разочарована от Заточен  Simple Smile
Въпреки че май-май само аз от форума съм я чела , нещо не е много популярна...  Thinking

# 104
  • Чукарландия
Само да попитам, пропуснала съм. В неделя ще има 50% намаление в сайта на Сиела ли?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт