В момента чета...42

• 64 092
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
Започвам довечера.
"Парфюмът" на мен много ми хареса.
А на мен "Бежанци" много ми хареса   Grinning

# 31
В момента дочитам  "Лунният камък" от Уилки Колинс. Много ми харесва, като приказка е според мен. По принцип предпочитам трилъри и криминални, в които действието се развива бързо, но тази книга също много ми допада.

# 32
Деска благодарско за темата Hug

Отдавна не съм се разписвала, прочетох няколко книги от тогава, но тъй като с повечето сме приятели в ГР и ме следят, няма да се повтарям Peace

В момента съм с "Червеношийката" на Ю Несбьо и жалко, че нямам достатъчно време да си чета непрекъснато. Доста съм в началото и ми е малко объркано все още, понеже са подхванати няколко сюжетни линии, та горя от нетърпение да видя завръзката.

Онзи ден пред зъболекарския кабинет, поради липса на ел. устройство, зачетох на хартия "Без теб" Мишел Бюси. И там ми стана интересно как ще се развият нещата, но пуста липса на време.
Ето така се четат две книги успоредно Laughing Майтапче Wink И аз по принцип не обичам да чета две книги едновременно, но понякога ми се случва.

# 33
Крада си  малко време и дочитам  "Последният валс на Матилда"върви леко и увлекателно.
За всички онези ,които им допада "Под мраморното небе  ",може би ще им допадне и "Тринайсетата приказка" · Даян Сетърфийлд

# 34
  • София
N_A_N™, това с двете книги е чисто практическа страна на нещата за мен, чета по две книги успоредно откакто имам четец  Grinning
Дороти, на "Тринайсетата приказка" съм и хвърлила око отдавна  Peace

# 35
За всички онези ,които им допада "Под мраморното небе  ",може би ще им допадне и "Тринайсетата приказка" · Даян Сетърфийлд
Аз не намирам никаква връзка между двете книги Peace
Отделно, не мога да се съглася с теб, защото "Под мраморното небе" не ми хареса особено, докато "Тринайсетата приказка" ми беше доста интересна.

# 36
Започвам :

# 37
  • Чукарландия
Благодаря за темата!  bouquet

Довършвам Мучачас 1. Ще търся 2 и 3. Прекрасно пише Панкол.  Hug

# 38
Благодаря за темата, Деси  bouquet

Дочитам Павилион за жени, но и аз нещо все не намирам време Rolling Eyes

# 39
Чета "Белканто" - Ан Патчет. Отдавна ме чака за прочит, все я отлагах, но няколко противоречиви (по-скоро негативни) мнения тук и в "Какво четеш" ме провокираха да я започна. Много приятно съм изненадана, поне засега.

# 40
  • София
Деси, и аз благодаря за темата  Hug.
Упорито продължавам да чета книгата, заради която "ревах" в края на миналата тема.
Не знам дали сте чували за Corpus Hermeticum (лат.), то не е и задължително, де, но в моята кримка това древно писание е преведено като "Херметична книга"  ooooh!.
Продължавам да страдам, защото романът има потенциал, интересен е и много съжалявам, че точно в него намирам подобни грешки.
Извинете ме, усещам как ставам досадна и на себе си с тия оплаквания  Mr. Green!

"Птича песен" и аз зарязах, просто не ме грабна от самото начало, няколко пъти го почвах, но не и не.

# 41
Крада си  малко време и дочитам  "Последният валс на Матилда"върви леко и увлекателно.
За всички онези ,които им допада "Под мраморното небе  ",може би ще им допадне и "Тринайсетата приказка" · Даян Сетърфийлд

"Тринайсетата приказка" не съм я чела и сега ми стана любопитно дали ще я харесам, понеже много харесвам "Под мраморното небе".

# 42
  • Пловдив
Започвам тази:

Прочетох Непорочен възел и както ме грабна финалът разби моите идеалистични представи  Mr. Green

Мариш, бързо да прочетеш Тринайсетата приказка  Hug на мен лично ми хареса много, но имаше и такива, на които не им допадна  Peace

# 43

Бързичко прочетох "Никой не се спасява сам" на Маргарет Мацантини. Това е, струва ми се, една от онези почти "безсюжетни" книги, които или те поглъщат напълно или дори не успяват да се докоснат до теб, като при мен този път определено се получи второто. Дадох две звезди в goodreads, може би не съвсем справедливо към литературните достойнства на книгата, но пък по сърце. Така и не престанах да се чудя защо тези двамата са толкова безпътни, защо са толкова разочаровани без сякаш никога да са искали наистина "да хават в ръце" нещо истинско, а би трябвало, предполагам, да ги усетиш, да ги харесаш, да ги оправдаеш...

За разведряване се захванах с "Ненагледна моя" на Чък Паланюк. Почти до средата съм, (малко преди началото на апокалипсиса), и ми се струва, че едва ли има по-умен отговор на 50-нюанса-сиво истерията и свързаните с нея феминистки възмущения. Макар и да не е нищо особено извън това, книжката е доста забавна.

# 44
За всички онези ,които им допада "Под мраморното небе  ",може би ще им допадне и "Тринайсетата приказка" · Даян Сетърфийлд
Аз не намирам никаква връзка между двете книги Peace
Отделно, не мога да се съглася с теб, защото "Под мраморното небе" не ми хареса особено, докато "Тринайсетата приказка" ми беше доста интересна.
Няма никаква връзка между двете книги,но има четящи на които им допадат книги с приказен сюжет.Точно тези двете ми бяха като приказка,но ми допаднаха

Общи условия

Активация на акаунт