В момента чета...42

• 64 118
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Чета "Сянката на вятъра" с огромно удоволствие, рядко попадам на такива романи. Опитвам се да  чета бавно; наслаждавам се на думите, но историята ме кара да препускам, за да разбера какво ще се случи. За мен Карлос Руис Сафон е мъжкият еквивалент на Исабел Алиенде.

На Мюсо първата книга, която прочетох, беше "Защото те обичам", буквално я изчетох наведнъж. Оттам нататък всичките му книги ми са все по-бозави.

# 76
Чета "Русалката" на Камила Лекберг.
Аз пък не харесвам нито Мюсо, нито Сафон  Laughing

# 77
  • София
Чела съм само "Защото те обичам" на Мюсо и ми беше достатъчно, не ми се посяга към друга негова книга.

Сафон е съвсем друга работа, повече ми е по вкуса.

Започнах "Пазителките на гълъбиците". Предусещам, че ще се харесаме. Heart Eyes

# 78
  • гр.Варна
На Мюсо съм чела:"Хартиено момиче","Защото те обичам" и в момента чета "Ще бъдеш ли тук?". Всички ми харесват,ще се оглеждам за друга .

# 79
Започнах тази

Много забавна е тази Кристина Дод

# 80
  • Разпиляна във въображението
Записвам се с тази... все още

# 81
Ами филмът е по "Крадецът на книги"
http://www.imdb.com/title/tt0816442/

Моята любиме на Мюсо е "Хартиеното момиче", но по него се запалих от "Ще бъдеш ли тук".

# 82
Смъртоносна гледка - Ридли Пиърсън

# 83
Може ли информация за точното заглавие на филма на Guillaume Musso  bouquet
И мен ме интересува. Някой може ли да помогне?

# 84
Може ли информация за точното заглавие на филма на Guillaume Musso  bouquet
Дано да не бъркам ,но мисля,че е това „Afterwards"-"И след това"
http://vbox7.com/play:e1538bd0

# 85
Може ли информация за точното заглавие на филма на Guillaume Musso  bouquet
Дано да не бъркам ,но мисля,че е това „Afterwards"-"И след това"
http://vbox7.com/play:e1538bd0

Благодаря  bouquet

# 86
Чела съм само "Защото те обичам" на Мюсо и ми беше достатъчно, не ми се посяга към друга негова книга.

Сафон е съвсем друга работа, повече ми е по вкуса.

и аз така!
"Изкушение" на Кенеди ми върви добре - интригуващо, увличащо и развличащо (има "тръпка"), макар и малко "скован" да ми е езикът му и изобщо маниера на разказване (схематичен, ако може да се изразя така, недостатъчно "задушевен" - май не се справям с обяснението Wink). Мисля вече какво след нея, имам "Щиглецът" - чисто нова, ще я препоръчате ли за една романтична душа, обичаща задълбочени психологически, житейски сюжети?

# 87
Прочетох "Заточен". Хубавото ми впечатление от книгата се запази до края - 4/5  Peace
Единствено финалът ми се стори една идея по-холивудски за моя вкус, но въпреки това препоръчвам книгата на феновете на жанра  Hug

# 88
Мисля вече какво след нея, имам "Щиглецът" - чисто нова, ще я препоръчате ли за една романтична душа, обичаща задълбочени психологически, житейски сюжети?

Ооо, да!

Аз напоследък нямам време за нищо, камо ли за четене. Приключих най-после "Лудост" на К. Терзийски. Брутална книга за брутални теми като психическите заболявания, изневярата и оцеляването в посткомунистическа България. Романът всъщност е сбор от случки, като сюжетната линия прекъсва, криволичи и прескача ту в миналото, ту в настоящето. Историите са поднесени без евфемизми, без фанфари, без стремеж към художествено изящество. Плюсът на книгата, освен изключителната достоверност, е хуморът на Терзийски. Пише с една много приятна самоирония, която ми допадна. В общи линии - хареса ми, но не бих препоръчала с лека ръка.   

# 89
със закъснение запис и от мен в темата  bouquet

В момента чета

Колко е важно да бъдеш омъжена
Джема Таунли

Става за убиване на времето

Общи условия

Активация на акаунт