Есен - слънце, дъжд, мъгла, но децата на ИБ са винаги готови за игра.

• 26 657
  • 713
  •   1
Отговори
# 645
  • В къщурката на хълма на феите
Зузи не е от малкото храна запека, а от физиологичните промени по време на никненето на зъбките.. С Ема минахме през същото нещо.. Времето ще помогне..

# 646
Благодаря ви за прекрасните пожелания за Сисито, да ви се връщат bouquet
Почерпете се за нейно здраве, а и за баща ми ura party023 bigdance2

Извинявайте не съм ви чела, ама днес е лудница Mr. Green

# 647
  • В сърцето на любимия човек
Буги - честит празник! Да е жива и здрава Сиси  Hug

Споделям с вас нещо забавно, което най-вероятно ви е до болка познато  Joy
Скрит текст:
цялата поредица е от тук:
http://www.boredpanda.com/my-10-favourite-cartoons-about-motherh … mpaign=BPFacebook

# 648
  • NE
Буги Честит рожден ден на твоята принцеса! Да е жива и здрава и кака един ден.
Глухарче Кърмените деца се будят доста по-често от тези на АМ, но неутешимия плач за мен е нещо извън нормалните граници. Добре, че имат поне специализирани клиники.

Дайте съвет как да приключа една упорита хрема. Не е задна, но не се повлиява от Виброцил и Алиум цепа.

# 649
Ивейн се п...ира по време на зъби, като почнат едните ти лиги и ела да видиш....... ooooh! ooooh! ама и тя яде, много малко неща не обича и не се и пробвам да ги пробутвам, вече си се храни напълно самичка, не много чисто но се храни сама, гооолямо облекчение, особено сутрин. Верно пера повече пижами, ама поне не се занимавам да я храня. За неядящи деца препоръчвам много да се опита по тоя метод- тупваш да яде каквото и вие  и самичко, проявяват по-голям интерес към храната като се занимават . За пробиотик за регулиране на стомаха аз съм най доволна от американският, верно скъп, но добър- Протексин рестор.

Ох аз да се похваля, че са почнали да слагат Ивейн на гърне и се стискала след следобедният сън , сега утре ще я пробвам да я сложа, да видим.....макар и да допускам, че в яслата седи, защото другите деца сядат и тя да не остане по-назад  Tired Tiredще стане ясно.......ама ме предупредиха да действаме успоредно и да се пробвам да я слагам.

Да ви кажа само как се казва Ивейн, според нея самата - Идейн  Joy hahaha hahaha спуках се да се хиля, седи одеве пред огледалото сочи се и вика Идейн  Joy hahaha

Буги да ти е честита рожденичката. Много късмет в живота и пожелавам, да е здрава и много много щастлива! Весел празник на всички вкъщи  bouquet bouquet bouquet

Сигме, ЧРД на патерички и на теб. Нека всичко което ти много желаеш се сбъдне и да те чакат много хубави моменти  bouquet

# 650
  • Северозапада
Да ви кажа само как се казва Ивейн, според нея самата - Идейн  Joy hahaha hahaha спуках се да се хиля, седи одеве пред огледалото сочи се и вика Идейн  Joy hahaha
Е, то си почти правилно. София си казва Сиба = София или Тоши = СОфи  ooooh!

# 651
научихме я и да казва наздраве като седнем да вечеряме *- нейната чаша с нашите  Joy Joy Joy надига чашата и вика -- надаве и не престава, докато не се чукнем .....представям си ако иде я яслата да казва наздраве, какво ще си помислят- тея нейните родители- пияници  Joy Joy. Вече много трябва явно да внимаваме, че повтаря постоянно, на всичкото отгоре и слухти  Joy

# 652
  • София
Хахахахаха то детето си казва почти правилно името Прахче.
Ние сме - Еяна или Яна. Иначе на кратко знае, че е Ели. А като я попитам как се казваш: Яна Ангу (Елиана Ангелова)  hahaha hahaha hahaha

# 653
Добър вечер!
Успях да се разпиша преди да изпишете темата,докато приспивам скорпито.Голямо шило,не се спира  и не млъква.

Честито на вчерашните и днешните  рожденици.Да сте живи и здрави !

Ха-ха ,къде е Тоши ,къде Софи как сго е извъртяла,Нашия пък си  казва Ники (по -рядко)  ,а когато иска да каже Никола казва Ко'ла ,а в повечето случаи Ко'лата и на яслата така му викат Колето или Колата.С яслата се справя добре,самостоятелен, бил спокоен,,отпуснал се  вече и почнал да говори както с нас.Като плака първите три -четири дни всички деца реват за майките си ,ние сме ревали за баща си.

Ние стягаме РД. -забавата с децата,поръчахме тортите (ще са 3 малки че и за яслата) нямам тази година време да правя , че и с баби и дядо, лели тур.

# 654
  • до едно тепе
Буги да ти е жива и здрава рожденничката! Да продължава все така да ви радва  bouquet
Прахче ше ти пратя моето дете да му дадеш така ябълка да яде. Ще си мухляса на масата и няма да я барне, ако ще и един тон да изям до него седейки. И не е само ябълката. С повечето храни е така. А ги ядеше навремето. Моли се Ивейн да не реши да те бойкотира така щото е ужас направо ooooh!
Иде ми да се напия. С нещо силно   Naughty
Скрит текст:
Някой убавец или убавица е чукнал днеска колата и са мъжо си търси фар и калник. Идиот до идиот на пътя ееей. Огънал я и избягал преди мъжо да го види кой е. Само е чул тупването  ooooh!
И на всичкото отгоре Слав тая вечер измери отблизо твърдостта на паркета с глава. Буквално челно падна от поне половин метър височина. #Crazy

# 655
  • shumen
Буги,да Ви е жива и здрава рожденничката!Да Ви радва все така и да успеете да я направите скоро кака.
Послаланче,дано му няма нищо на Слав.То и моето все пада и се чудя как досега не се е пребило някъде.За колата-то навсякъде има по някой идиот на пътя.
За плодовете си права много иначе.Моето ябълка яде,но да го накараш портокал или киви абсурд.Аз съм яла пред него нарочно,но то не иска и да опита.
Прахче,че тя почти правилно си казва името Ивейн.Моето до едно време си викаше Нени,а не Дени и се спуквахме от смях.
На нас днеска ни казаха,че ще имат тържество за Коледа на 16.12,но без родителите.Подаръците ще са от нас и сега започвам да мисля какво да му взема.

# 656
  • София
Четох скоро темата за нощните ревове на децата. Много съвпада с писанията в темата тук. Период. Даже някои ммайки описваха децата си като обсебени в тези моменти. Без възможност за никаква утеха.

Моята казва името си Или. На мен казва Нуми- Руми.  Само на брат си и на баща си казва както трябва.

# 657
Боже, никога не съм си представяла, че толкова ще се радвам на едно л*йно Mr. Green След цял ден як рев и буквално треперене на крачетата й, сложих свещичка и вечерта се изходи милото, ама с много рев и разнасяне. Голяма гадост е това ooooh!
Похвалих се, мога да си лягам вече Joy

# 658
  • NE
Моето нито си знае името, нито му се разбира и дума освен мама и сега вика едно папа. Обаче ако го слушаш цял негов език си развива. С храната сме същите. Още аз го храня и напоследък пак заключи тази уста. Баща му го мери в Еконта цели 10,5 кг с парцалите. ooooh!

# 659
Добро утро  Hug
Моята си казва добре името, има Софи  в градината и тя й вика Пуфи  hahaha
Зузке, честито  Mr. Green
Цвете, махаме сополки с ударни дози Коризалия, през час-два по хапче първия ден и с промивки сребърна вода  Hug

Общи условия

Активация на акаунт