Есен - слънце, дъжд, мъгла, но децата на ИБ са винаги готови за игра.

• 26 665
  • 713
  •   1
Отговори
# 660
Моето си казва Ина, знае и ние как се казваме и изобщо много бърбори и й се разбира. Сега си вика Меца, не била Ина, а ние сме мама Меца и тати Мечо.
Отивам да грабвам прахосмукачката и после на разходка

# 661
  • София
Не мога съвсем да ви изчета, че съм в лудницата!
Гледам, че Зуза се е "появила".
И ЧРД на патеричка на порасналото момиче на Буги!  bouquet
Да кажа, че Яна от два дни не е повръщала. Което май е добре.
Второ дете вече не иска да си спи в кошарата!  За какво ги купуваме изобщо?!?
Денем е в шезлонга, а ноще отгоре ми. Щом подуши кошарата си и настава война. Анди го друсах в количката до припадък, Яна е все върху мен. Какво е това чудо бе...Направо ужас. Някога ще се оправим сигурно, ама в момента съм като тресната по главата с нещо тежко...
И реве повече от АНди. Той до 5-месечен само ядеше и спеше. Пък аз виках, че като е девойка, ще е друго. Скорпионче си е и това е.
Аз вече трети ден си пия антибиотика и се надявам успешно да завърша курса.
А къщата е с краката нагоре...

# 662
Хаха аз се чудих дали е възможно да чувам добре и що така , ама напоследък Ивейн казва мама коти и тати коти.....ама що, не е ясно. Дали е щото аз на нея викам котенце, та да прави някаква връзка, ама ми се струва малко вероятно  newsm78  

Успокоих се, че има и други родители с животински звания  hahaha

# 663
  • София
Весе, пробвай я да спи по корем в кошарата. Марти само така спи. Предполагам има и колики, съдейки по поведението й.

# 664
  • София
Има, яко.
Може ли по корем в кошарата? Мен ме беше страх да я слагам така.

# 665
  • София
Моето дете само така спи откакто се е родил, пробвай. Simple Smile
Скрит текст:
За коликите ни помогна "белият шум" на сешоара и като се сгърчеше го насочвах към коремчето да го затопли.

# 666
  • София
Никакъв бял шум не действа при нас.
Имам затопляща се възглавничка. Тя е някакво временно облекчение...не винаги обаче.

# 667
ох, не ми се иска да си спомням що е то колики ooooh! , а за никнене на зъби пък, изобщо не ми се говори ooooh! На Радина също нищо не й помогна ни за едното, ни за другото, единствено хомеопатията поуспокои малко нещата с второто. Много ми се иска да имаме още едно мече, но честно казано се замислям дали мога да издържа психически, ако ще е същата работа като Радина. Ако имаше на кой да я оставя да я гледа поне за час на седмица, нямаше да ми е толкова трудно, но мъжа ми все си пасува и си търси начини да се направи на луд. Много помага в домакинството, но за жалост аз имам нужда от въздух понякога, далеч от кривене, рев, носене, игри, викане и т.н. Whistling
ЗА спането по корем - и РАдина много спи така още от бебе  Mr. Green

# 668
  • В сърцето на любимия човек
Весе - имам приятелка, чиито син беше с безумни колики и то доста дълго време  Tired Нищо не помагаше - ни разните капки (Инфакол, Лефакс, Колийф), нито затопляне на коремчето, нито разните шумове - нищо. Единсвеното, което облекчаваше до някъде ситуацията беше, че започна да го оригва по по-специален начин:
Слагаше го на рамо и рязко клякаше с него. Каза, че го е видяла в някакво клипче в нета и само така е успявала да изкара излишния въздух, който засмукваше със шишето. Каза, че е прикляквала по 2-3 пъти, докато се оригне хубаво.
Естествено продължаваше да дава и разните капки и изгори няколко китайски сешоара, но каза, че след като е започнала да го оригва така положението е станало поносимо.

# 669
  • София
Мен ме е страх да оставям Ели да спи по корем. Шансът за СВДС е много по-голям. Rolling Eyes

# 670
  • София
Ще пробвам още довечера за спането.
Иначе ММ много помага с децата. Аз и затова се навих толкова скоро за второ. Даже тая нощ той я разнася. А онзи ден го оставих за два часа сам с двете деца. Беше оцелял.  Mr. Green
Пънче, ще опитам и това освен...
Кашмирче, та пък е и голяма. Не мисля, че е опасно.
А и Яна като я гледам как си надига отвега главата, все си мисля, че няма как да се задушат.

# 671
Лия от новородена спи само и единствено по корем. В началото имаше много силен рефлукс, та я обръщах настрани със специална триъгълна възглавница, но после я махнах.

# 672
честно казано от това, което виждам при Радина, стигам до извод, че децата знаят как да се грижат за себе си по време на сън..а и изобщо. Никога не съм се тревожила, че може да се задуши, че си е вкарала главата почти под възглавницата ми и т.н. Имат си инстинкт дечурлигата повече от нас големите Mr. Green

# 673
  • NE
И аз съм забелязала, че моето спи по корем най-спокойно, но пусто ме беше страх да го оставям така. Сега по цяла нощ рита в главата баща си, а аз почвам повече да спя.
Баща му почна доста да се грижи за него, но откакто се върнах на работа. Преди това бях сама в боя. Въпреки това искам още малко да поотрасни някак си.

# 674
  • до едно тепе
Кашмирче скоро сама ще почне да спи по корем. Да не се шашнеш нещо Wink

Общи условия

Активация на акаунт