Всякакви въпроси относно съдомиялните - 17

• 76 057
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Имам още 1 въпрос - тези, които сте с големи съдомиялни пускате ли я през ден, ако не е пълна?
И ако да - замирисват ли съдовете, които са например от предната вечер?
Рядко пускам през ден, просто я пълня за ден. Ако се притесняваш от замирисвания можеш да пускаш предмиене (т.е. за кратко ги облива с вода само, колкото да ги позаплакне и да не се вмирисват) има и ароматизатори, аз не ползвам, не знам колко полза има от тях.

# 121
  • София
Ароматизаторите съм чела, че оставяли мирис и след измиване, а не на всеки му се нрави това.

# 122
  • София
Затвърди ми се негативното впечатление от Финиш all in one.
Последните три дни имахме всяка вечер доста гости и двете вечери сложих таблетка финиш. На сутринта особено чашите за вино белееха, а и приборите не искряха Sad
Снощи сложих лидълска w5 - сутринта всичко блестеше.

# 123
  • София
Последните три дни имахме всяка вечер доста гости и двете вечери сложих таблетка финиш. На сутринта особено чашите за вино белееха, а и приборите не искряха Sad

Колко голяма ти е миялната, за колко комплекта? Това което описваш ми прилича на предозиране с препарат. Да не би да и идва голяма 1 таблетка или да пускаш кратка програма /около 30-40 мин./? Аз не съм имала проблем финиша all in one.

# 124
  • София

Колко голяма ти е миялната, за колко комплекта? Това което описваш ми прилича на предозиране с препарат. Да не би да и идва голяма 1 таблетка или да пускаш кратка програма /около 30-40 мин./? Аз не съм имала проблем финиша all in one.
Бош, за 13 комплекта.
Пускам я средно веднъж на 2 дни, с половин таблетка W5 и винаги всичко е измито перфектно, с блясък, включително и за горели йени и тави. Не знам защо тези дни реших да сложа цяла таблетка и за пореден път се разочаровах.
Програмата е 65 градуса, 135 минути цикъл, от които 28 са сушене.

# 125
  • София
Принципно за тези размери и тази програма 1 таблека е достатъчна, но явно при теб идва вповече. Според мен или си плакнеш съдовете предварително или я зареждаш "по-рехаво" или не знам как го постигаш, но определено ти идва голямо количеството, а не че финиша е лош. Пробвай да слагаш половин таб от финиша и виж дали пак ще имаш белезникави петна.

# 126
  • София
Мишле_, с какъв Бош си? От известно време чета, че ми предстои покупка и се колебая между Бош, Сименс и един Уърпул...

В темата повечето са почитателки на Беко и основно за него има мнения, а аз не знам защо не го харесвам   Blush 

# 127
  • Варна
Да си вземеш съдомиална Беко е все едно да си вземеш телевизор НЕО Simple Smile
И аз не бих си купила съдомиална от тази марка

# 128
  • На брега на реката
Моля, без такива заключения. Имащите уреди Беко са доволни от тях и аз съм в това число. Между другото, когато големият ми син отиде студент, му купихме телевизор Нео - това преди 7 години. Ами телевизора още работи и има по-хубави цветове от един Тошиба и Панасоник, по-млади от него. Така, че техниката е въпрос на късмет и "хубавите" марки не са това което бяха.

# 129
  • София
Принципно за тези размери и тази програма 1 таблека е достатъчна, но явно при теб идва вповече. Според мен или си плакнеш съдовете предварително или я зареждаш "по-рехаво" или не знам как го постигаш, но определено ти идва голямо количеството, а не че финиша е лош. Пробвай да слагаш половин таб от финиша и виж дали пак ще имаш белезникави петна.
Преплаквам само някои дотолкова, доколкото да няма остатъци от храна. А за пълнене  - напълнена е на максимално.
Просто от началото с финиша не се 'аресаха Simple Smile
Wave, после ще погледна модела. От големите е, за 13 комплекта. Съвсем опростена е откъм програми - 65, 70 градуса, екологични,  30 минутна за чаши и 1/2 зареждане.

# 130
Аз пък съм доволна от марката Беко. Освен миялната, имаме плот, пералня и сушилня. Като съотношение цена-качество смятам, че са съвсем прилични. За мен е важно уредите да вършат работа, а не надписът им.

# 131
  • Варна
Какви точно заключения? Simple Smile
Само казвам какви марки не бих избрала Simple Smile
Всеки сам си преценява Simple Smile

# 132
  • На брега на реката
Да си вземеш съдомиална Беко е все едно да си вземеш телевизор НЕО Simple Smile
И аз не бих си купила съдомиална от тази марка

Болднатото е заключение, а останалото е мнение.  Peace
Аз също не харесвах марката, но това беше преди да си закупя съдомиялна Беко /след много положителни мнения от потребители/, след което си купих сушилня на марката и от двете съм безкрайно доволна, а всъщност това е важното  - да си доволен.

# 133
  • Варна
Сушилнята ми е Whirpool,съдомиялната ми и тя е Whirpool/макар да ми е подарък и да не съм я избирала аз/
И пак казвам Беко не бих си взела,НЕО също Simple Smile
Това са ми предпочитанията Simple Smile

# 134
Марките не са това, което бяха. И ние имахме пералня Индезит, която работи дълго и безотказно, но качеството им вече не е същото и никой не я препоръчва. Сходен пример мога да дам с лидълската машина за хляб, която не отстъпва на марковите Мулинекс, а е в пъти по-евтина. Предпочитам за по-малко пари да получа приемливо качество и повече екстри, а не да платя доста повече заради табелката.
В тоя ред на мисли, винаги са ми били странни снобарите на тема "марка" защо снобареят само до Бош, Сименс, АЕГ, а не до Миеле, примерно.
ПП - винаги съм мислила, че марката е WhirLpool.

Общи условия

Активация на акаунт