Всякакви въпроси относно съдомиялните - 17

• 76 075
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Тъй де тъй де Simple Smile
Ами за мен и Мулинекс не е марка като стана въпрос за марки Simple Smile
Даже незнам дали така се пише Simple Smile
За машина за хляб не съм се замисляла,не ми е трябвала просто
Пералнята ми е Gorenje,но тя е на поне 15 години Simple Smile

# 136
  • София
Ми за мен и gorenje не е никаква марка Simple Smile
това с марките общо взето все по- ала-бала става

# 137
  • София
Е, не! Изобщо не исках темата да тръгва в такава посока  ooooh!  Знам, че повечето сте фенове на Беко и няма нищо лошо. На мен обаче не ми допадат, в което също няма лошо. Благодарение на вас си подбрах критериите, по които да търся машина и съм се спряла на 3. Сега ми остава да избера коя точно и понеже видях, че има потребителка на Бош попитах. Предлагам да се върнем към добрия тон и да си бъдем полезни, вместо да си ги мерим като мъжете  Rolling Eyes 

kati_v, вярно е, че марките не са това, което бяха. По тази причина техниката ми не е само от една марка в новия апартамент. Просто това, което преди 5 години е било добро, сега не струва. Опитвам се да взема най-доброто за мен от всеки уред и чета доста преди това. И преди да сте ме нападнали да уточня, че най-доброто не е най-скъпото   Laughing   

# 138
  • Русе
Аз съм с Бош, преди с Беко. Новата избрах Бош, защото нямаше Беко с отложен старт тогава (местихме се и си търсих по-голяма). След 2 месеца пуснаха такава. Още ме е яд, че дадох повече пари за Бош-а, не е по-добър от Бекото,а освен това е и по-шумен.

# 139
wave, разрови се из темите назад - включително има мнения на потребителки, които са ползвали няколко марки машини.

# 140
И аз съм с Бош. Правена е в Германия. Ами нищо особено - съдомиялна като всички останали. Не знам защо се подлъгах да робувам на марките. Ама човешка суета какво да правиш. Ако сега избирах най-вероятно бих взела Беко предвид добрите мнения или Уърпул заради джет пръскачките. Мисля че само те имат такива а наистина с тях мисля че ще се пести място.

# 141
  • София
какво общо имат пръскачките с мястото?

# 142
Ами поне според рекламата тенджери и тави могат да се слагат прави срещу джетовете докато в обикновените съдомиялни се слагат полулегнали или изцяло легнали и една тенджера заема много място. Разбира се аз съдя от рекламата а не от личен опит. Нека някой с такава миялна внесе пояснение.
За ето това говоря - около 25 секунда от клипа.
http://www.youtube.com/watch?v=JYD2Pcr8VSM&sns=em

Май тук е по ясно http://youtu.be/B29I8KHAqK8
Ако сложа така вертикално тенджера ще се измие донякъде пробвала съм. В долната си част остава мръсна. И това ако дъното на тенджерата гледа към задната стена на миялната. Така както дават по рекламата не съм пробвала защото според мен няма шанс въобще да влезе вода в тенджерата.

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 09:01 от Анонимен

# 143
  • Варна
Аз така ги мия тенжерите,няма проблем  Peace
Част от крилцата се сгъват,ако нямам тенжера ги разгъвам и нареждам чинии,капаци на тенжери или кото се сетя  Mr. Green
На горния ред могат да се слагат тави или по-ниски тенжери

# 144
  • София
Аха, да, НО (голямо но) зависи колко точно е дълбока тенджерата, именно защото само част от крилцата се сгъват за дълбоки тенджери не става. За много плитки също не е много удобно, трябва с нещо да са подпряни леко. Общо взето е чудесно за  точно показания в клипа размер и до там.

# 145
  • Варна
Ами аз долу при сгънати крилца слагам най голямата ми дето е 24см Peace

# 146
  • София
Секцията, която се сваля за джета е 11-12 см, толкова може да ти е тенджерата съответно, ако са направили  някои модели с повече сгъващи се секции може и да може, на клипа и на моята са толкова.

# 147
Оооо ясно ми е че ще има уловка. Нищо не е такова както изглежда по клиповете. Но все пак е по-добре да го има дори и рядко да влиза в употреба отколкото да го няма въобще. Поне аз така си мисля. Защото сега и на моята шиповете отдолу се прибират. Слагам тенджера вертикално обаче в долната част на отвора на тенджерата който вече при сложена вертикално се пада към дъното на миялната се образува като улей от неизмита храна. Не ми се мисли какво ще е ако и пред тенджерата сложа и голяма чиния.
Абе мои си разсъждения. Всичко тръгна от марките а всъщност сега се оказва поне за мен че трябва да се държи на екстрите и нововъведенията. Защото сега немски Бош и какво от това. Представяте ли си - тя няма програма изплакване!!!
И с фурната допуснах такава грешка. Добре че за другите неща се поусетих.

# 148
  • София
Да, понякога върши работа, но просто не става за всичко. Но пък машината е достатъчно голяма и без друго Wink Абе биваше да направят повече подвижни сегменти  на долната кошница.

# 149
  • София
Добро утро!  Simple Smile

Така и така разбуних духовете... я да сложа направо над какво се колебая и да чуя мнения на ползващи вече това чудо на технологията   Wink  

1. http://www.technopolis.bg/bg/Dishwashers/Built-in-dishwasher-BOS … MV-53N80/p/683813

2. http://www.technopolis.bg/bg/Dishwashers/Built-in-dishwasher-SIE … 66N097EU/p/684149

Общи условия

Активация на акаунт