Всякакви въпроси относно съдомиялните - 17

• 76 078
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Аз бих избрала тази с половин зареждане,въпреки,че другата повече ми харесва като цвят  Mr. Green

# 151
Аз бих избрала тази с половин зареждане,въпреки,че другата повече ми харесва като цвят  Mr. Green
Каква връзка има цвета? Те са за вграждане - каквато и е кухнята такава ще е съдомиялната. А снимките са рекламни - на Бош винаги са бели кухни а на сименс кафеви

# 152
  • София
Аз пък бих избрала тази с третата кошница за прибори Wink

# 153
Още един глас за третата кошница за прибори. Най-добрия избор може да се направи на място + да се намерят в мрежата упътванията на двете и да се прочетат. В много онлайн магазини има неточности в описанията. Относно половин зареждане чак ми е странно да го няма при сименса - то нечеправи кой знае какво.

# 154
  • София
на мен пък много ми пречи третата кошница.
четох тука колко е удобна и взех с такава.

# 155
на мен пък много ми пречи третата кошница.
четох тука колко е удобна и взех с такава.

Пречи??? А неможе ли да се извади и да не се използва. Така човек ще има избор. Или с кошница или без нея.

# 156
  • София
може, ама трябва и на нея място да и търся  Crazy

# 157
  • София
Да, може да пречи при по-високи чаши, или ако редиш чинии и горе, но пък е удобство за дълги ножове и прибори и разни малки капачета. Ако не се маха  ще е по-неудобно,  но за това вече всеки си преценява кое как за него би било по-удачно.

# 158
  • София
И двете са за пълно вграждане т.е. цвета няма значение  Laughing

И аз й се чудя на 3-тата кошница... Маха се и е удобно за високи чаши (виното при нас е доста вървежно   Blush ). Няма половин зареждане, но много от вас споделят, че не е толкова важно т.е. човек бързо спира да пази и цапа повече  Laughing

Не мога да реша и това е  Crazy Накрая ще хвърлям чоп и каквото се падне  Laughing

# 159
  • Пловдив
Помощ..... Никога не съм ползвала и нямам на идея каква съдомиялна да изберем. Бюджета е около 700-750 лв. Харесали сме тези двете. Дали имате наблюдения някакви върху тях

# 160
Ами половината зареждане за мен е съвсем безмислено. Машината не си намаля нищо съвсем на половина. Времето пада с минути и водата и тя съвсем малко. Хич не се занимавам с него. Най-много ако ползваш таблетки някоя таблетка да не ти се разтвори и да трябва пак да ги миеш. И минималната икономия която е имало се изпарява. Относно икономията на време ако тя ти е по-важна и Бош и Сименс имат функция с цената на малко повече ток и вода да измият пак добре но за наистина почти двойно по-малко време. При бош се казва вариоперфект а при сименс май е друго името но пак я има. Относно третата кошница щом се маха не виждам проблем - трябва ти- там е, не ти трябва - махаш я. При мене например ако сложа много прибори в долната кошница от различни комплекти едни по-фалшивички ги изкарвам с петънца ръжда ма местата където да се докосвали приборите един с друг. Маха се лесно, но все пак... А ако имах трета кошница там приборите се нареждат и не се докосват един с друг.

# 161
https://www.youtube.com/watch?v=vonNUddt_ek

така ли капе вода от съдовете при съдомиялните... и струва ми се има неизмити неща?

# 162
  • София
Не ми се гледа клипче - пластмаси и тефлон не изсъхват, остават на капчици. ако нещо е обърнато нагоре и има отвор, хлътнало и т.н. се събира вода ест, иначе би следвало да са ти напълно сухи.

Аз лично такива кочини не слагам в миялната(мернах докато прехвърлях напълрзо клипа някаква безумна цедка от сок със се боклуците вътре), и таблетката на тази по незнайна причина е на дъното метната, а не в отделението за препарат, т.е. ще се разтвори преди  същинския цикъл на миене според мен...
Естествено зависи от избрана програма, какъв препарат ползваш, какви са настройките и т.н.
Моите съдове си ги харесвам как излизат.

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 11:19 от Angel_Dust

# 163
  • Варна
Помощ..... Никога не съм ползвала и нямам на идея каква съдомиялна да изберем. Бюджета е около 700-750 лв. Харесали сме тези двете. Дали имате наблюдения някакви върху тях

Защо не погледнете и моделите на Whirlpool
Аз съм доволна от моята а тя е дори под вашия ценови клас Simple Smile

# 164
  • София
muoil БЛАГОДАРЯ! Страхотна си!!!   Hug

Общи условия

Активация на акаунт