Всякакви въпроси относно съдомиялните - 17

• 76 128
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Добро утро!  Simple Smile

Така и така разбуних духовете... я да сложа направо над какво се колебая и да чуя мнения на ползващи вече това чудо на технологията   Wink  

1. http://www.technopolis.bg/bg/Dishwashers/Built-in-dishwasher-BOS … MV-53N80/p/683813

2. http://www.technopolis.bg/bg/Dishwashers/Built-in-dishwasher-SIE … 66N097EU/p/684149

Погледни и тази: Цък
За 15 комплекта е, но на живо няма кой знае каква разлика май, има и патентована поставка за вино - удобно нещо.

Помощ..... Никога не съм ползвала и нямам на идея каква съдомиялна да изберем. Бюджета е около 700-750 лв. Харесали сме тези двете. Дали имате наблюдения някакви върху тях
Скрит текст:
Погледни тези:
Цък
Цък
Цък
Цък
За по - конкретни разлики между тях търсете инфо в нета, на сайта на техномаркет не е сугутно дали има пълна информация за продуктите.

# 166
  • Варна
Като стана на въпрос и Whirlpool има поставка за чаши със столче,но не съм я ползвала
Просто не пием алкохол и нямам такива чаши  hahaha

# 167
  • София
Като стана на въпрос и Whirlpool има поставка за чаши със столче,но не съм я ползвала
Просто не пием алкохол и нямам такива чаши  hahaha
Те повечето имат поствки за високи чаши, а може и всички да имат не знам, предполагам всички имат. Тази която посочих като модел има малко по-специфична поствка и няма друг модел, с такова нещо, направено от такъв материал и да се щтраква по този начин.  Peace

# 168
  • Бургас
Момичета, търся мнение за тази миялна - http://www.electrolux.bg/Products/%D0%A1%D1%8A%D0%B4%D0%BE%D0%BC … %D0%B5/ESL5201LO/.
Устройва ме цената, това че има отложен старт, бърза 30 мин. програма, голяма е - 13 комплекта. Иглежда ми икономична - 11 л. на цикъл. Като цяло май има всичко, което ми трябва?  Rolling Eyes

# 169
  • Варна
Тази 30 минутна програма не върши никаква работа,но иначе не е лоша машинката  Peace

# 170
  • На брега на реката
30-минутната върши чудесна работа за измиване на леко замърсени чинии и чаши или помощни при готвенето съдове.

# 171
  • Бургас
30-минутната върши чудесна работа за измиване на леко замърсени чинии и чаши или помощни при готвенето съдове.

Точно за това и аз мисля да я ползвам.
Но тъй като до сега съм нямала такъв уред не мога да се ориентирам още кое е наистина важно и без кое може да мине.

# 172
  • На брега на реката
Но трябва да знаеш. че при бързите програми е желателно да се ползва прах или гел за миене, защото на таблетките им трябва повече време за да се разтворят и е възможно да не се разтвори за 30 мин и да остане по съдовете.

# 173
Бързата пробрама на мен лично ми върши хубава работа, най-вече когато имам нещо нова и трябва да се пусне да се преплакне. Буркани за зимнина също врътвам на бърза програма - те са веднъж мити, но така или иначе пак ги премивам. Та има си своите плюсове.
Мария, не виждам на тази каква й е цената, но днес мернах  Електролукс с намаление на Зора.бг -  https://zora.bg/zavgrajdane/mialni - виж ги, ако искаш.

# 174
VarioSpeed, Vario-чекмедже, SilencePlus

Тези неща за каква се ползват?
В моделите на Бош ги откривам?

# 175
Здравейте момичета  bouquet
Тязи година мисля да пиша на дядо Коледа да ми донесе и на мен една такава помощница. Имам въпрос към ползващите марките мидеа и аристон. Аристон сега са с удължена гаранция и е 5 години и като цяло май тя ми е фаворит. Та какви са ви впечатленията от тези марки?

# 176
  • София
Момичета, търся мнение за тази миялна - http://www.electrolux.bg/Products/%D0%A1%D1%8A%D0%B4%D0%BE%D0%BC … %D0%B5/ESL5201LO/.
Устройва ме цената, това че има отложен старт, бърза 30 мин. програма, голяма е - 13 комплекта. Иглежда ми икономична - 11 л. на цикъл. Като цяло май има всичко, което ми трябва?  Rolling Eyes
Според мен машинката е чудесна, има си всичко необходимо Simple Smile , а и цената и е супер по магазините, особено с промоциите сега, не че са смъкнали много от цената, но все е нещо. Харесва ми и като марка.

VarioSpeed -намалява времето на програмата, ако го настроиш.
Vario-чекмедже е чекмедже за съдове най-отгоре от този тип; /снимката е примерна от гугъл/
SilencePlus - води се по-тиха и дават, че мотора им е с технология EcoSilence, като децибели е 46 по описание.

# 177

Вариоспийд - намаля времето на дадена програма значително (почти наполовина) като съдовете пак са добре измити, но харчи повече ток и вода за да постигне този ефект.
Вариочекмедже - май функцията на горното чекмедже че има 3 степени и се мести нагоре и надолу.
Сайлънс плюс - че е с тиха помпа и от там съдомиялната е много тиха.

# 178
чуденката ми е между тези два модела:

Не виждам почти никаква разлика, но явно има... Коя бихте избрали?

# 179
На пръв поглед още тази която е SMV58... има трета кошница. Така че бих избрала нея. Въобще колкото по-голяма е цифрата след smv... на модела толкова повече екстри има.

Общи условия

Активация на акаунт