Всякакви въпроси относно съдомиялните - 17

• 75 992
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Здравейте!
И моите препарати са лидълски ,и таблетите и солта.Да питам запрепарата  блясъка ,вчера го гледах в магазина и се чудих  дали да го взимам..Имам съвсем малки капчици тук там по чиниите и затова май ще ми трябва .Ползвали го някой  този препарат?

Аз мия с таблетка с гланц /файри платиниум/ и до сега съдомиялната гланц не ми е искала
Купих си 1 л гланц на сомат и така си стои Simple Smile
Сол ми иска някъде на 10тина измивания

# 661
  • София
Гланц лидлски ползвам, нямам  забележки.

# 662
  • София
На мен сол ми " иска" средно на 2 месеца. Като светне лампичката и й " давам" - малко като кърмене на поискване сме  Mr. Green Joy
Солта ми е Лидълска, както и таблетките, които деля на 2.
Гланца ми е от ДМ.

# 663
  • На брега на реката
Гланц и аз ползвам от Лидл - доволна съм.

Боряна Георгиева, прави ми впечатление, че в няколко поста пишеш, че добавяш сол на около 10 измивания. Това, според мен не е нормално. При нас е твърда водата и добавям сол, когато светне индикатора /на 2-3 месеца в зависимост от броя измивания/.  Извинявай за въпроса, но ми стана любопитно, понеже в упътванията пише да се досипва сол, колкото поеме, в моя случай от кутията 2 кг. остава около 200-300 гр. и това количество ми стига за посоченото по-горе време:
При теб, когато иска сол, какво количество досипваш?

# 664
  • Варна
Благодаря ви  Grinning animal037 отивам да си го взема.
Скрит текст:
Гланц лидлски ползвам, нямам  забележки.

Боряна Георгиева, прави ми впечатление, че в няколко поста пишеш, че добавяш сол на около 10 измивания. Това, според мен не е нормално. При нас е твърда водата и добавям сол, когато светне индикатора /на 2-3 месеца в зависимост от броя измивания/.  Извинявай за въпроса, но ми стана любопитно, понеже в упътванията пише да се досипва сол, колкото поеме, в моя случай от кутията 2 кг. остава около 200-300 гр. и това количество ми стига за посоченото по-горе време:

# 665
  • Варна

Около килограм Simple Smile Тогава и ми светва индикатора.Настроила съм го на 5 от 7 Simple Smile

# 666
  • На брега на реката
 newsm78
При мен е на 5 от 6 и изкарва доста повече. А пълниш ли догоре контейнера?

# 667
  • Варна
newsm78
Ами докато видя солта отгоре пълня,но аз пускам съдомиялня всеки ден,понякога по 2-3 пъти на ден Simple Smile
Да не свършва солта на Кауфланд по-бързо?

# 668
  • София
А когато ползвате таблетки всичко в едно, не е ли редно солта да е на по-ниска степен, все пак в таблетката си има сол.
Аз съм настроила моята на едно, но съм пуснала и настройката за таблетка. За една година не ми е светвал индикатора, че е свършила солта. Пускам я всеки ден. Проверявам от време на време като изключвам опцията за таблетка. Ако има значение солта ми беше Апта и когато за първи път я зареждах със сол, сложих сано 1 кг /такъв беше пакета/, като контейнера не се напълни.

# 669
  • Варна
А когато ползвате таблетки всичко в едно, не е ли редно солта да е на по-ниска степен, все пак в таблетката си има сол.
Аз съм настроила моята на едно, но съм пуснала и настройката за таблетка. За една година не ми е светвал индикатора, че е свършила солта. Пускам я всеки ден. Проверявам от време на време като изключвам опцията за таблетка. Ако има значение солта ми беше Апта и когато за първи път я зареждах със сол, сложих сано 1 кг /такъв беше пакета/, като контейнера не се напълни.

Има значение това,че при теб водата е мека  Peace

# 670

Зависи от самата машина. Когато на моята включвам опция комбинирана таблетка, автоматично ползването на сол и гланц от основните "гнезда" се изключва и реално не се ползват.
Проверете в упътването си какво пише.

# 671
  • София
Да, разбира се че това има значение  Peace  Мисълта ми беше, ако си настроите машината на таблетка, може би няма да гълта толкова много сол. Струва ми се много 1 кг за 10 измивания, въпреки че водата е доста по-твърда.. newsm78 Просто предложение  Peace

# 672
  • Варна
Да, разбира се че това има значение  Peace  Мисълта ми беше, ако си настроите машината на таблетка, може би няма да гълта толкова много сол. Струва ми се много 1 кг за 10 измивания, въпреки че водата е доста по-твърда.. newsm78 Просто предложение  Peace

Аз мия само с опция таблетка Simple Smile

# 673
  • На брега на реката
newsm78
Ами докато видя солта отгоре пълня,но аз пускам съдомиялня всеки ден,понякога по 2-3 пъти на ден Simple Smile
Да не свършва солта на Кауфланд по-бързо?
Ами аз от както я имам, слагам само от Лидълската. Когато досипвам сол, даже разбърквам с чаена лъжичка, за да поеме повече Laughing.  Може би твоята машинка да е с по-малък контейнер и затова да се получава така.

# 674
  • Русе
Аз от 10-12 г съм с миялна, различни видове, но винаги за около 2 м ми свършва солта. Варовита ни е водата, мия всеки ден, редовно събота неделя по 2 пъти, лятото децата като са у нас всеки ден по 2 пъти, но никога не ми е свършвала толкова бързо. Странно . newsm78

Общи условия

Активация на акаунт