Всякакви въпроси относно съдомиялните - 17

• 75 570
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Тъкмо и досипах сол.Ще засека кога ще поиска пак  Peace
Не сипвам до горе и не бъркам с лъжичка,като вземе да се белее и спирам

# 676
Аз пък Simple Smile да си кажа без да ме питат. Края на септември сипвах сол и за да не ми остане отворена кутия сол, я разърквах и тя все отиваше нанякъде, разпределяше се в контейнерчето иначе стоеше като купчинка чийто връх се подаваше отгоре и успях да набутам 2 килограма вътре и още е далеч да ми поиска сол. Погледах преди месец някъде вътре и сигурно 2/3 си стоеше солта. Но моята машина е на степен 2 от 7.

# 677
Нуб, заповядай:
За Беко /моето май е като твоето DIS 5831/ настройките са :
-натиснете и задръжте бутона за избор на програма при  изключена машина и в същото време натиснете бутон Вкл/Изкл за да включите машината. Освободете бутона за  избор на програма когато запаметеното ниво за твърдост на водата се покаже на дисплея в "r........." формат.
-изберете нивото на твърдост на водата, като натискате бутона за отложен старт
-натиснете бутона старт веднъж за запаметяване на избраното ниво
-изключете машината.

Благодаря  Hug  моята миялна е същата  Peace
А в упътването някъде пише ли го това , че аз търсих в книжката но не намерих  newsm78

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 17:08 от nub55

# 678
Добре де , аз като мия постоянно с таблетки all in one на колко да сложа солта като ни е твърда водата ? При мен са от 1 до 5 вариантите .
Иначе гланца ми е на 3 , само на Финиш и Сомат съм ползвала , той бавно се хаби .
А тук до нас в супермаркета продават таблетки Fairy на бройка - 25 ст. От голям пакет са 120бр. , всичко в едно са . Евтино излизат май

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 17:10 от nub55

# 679
  • На брега на реката
Това за настройките не го пише в книжката. Пише го на едно листче, което допълнително беше добавено към книжата. Ама повечето хора недоглеждат и го изхвърлят Laughing. То и аз се бях засилила да изхвърля всичко без книжката на Бг, но случайно го видях и се зачетох.

# 680
  • Русе
Добре де , аз като мия постоянно с таблетки all in one на колко да сложа солта като ни е твърда водата ? При мен са от 1 до 5 вариантите .
Иначе гланца ми е на 3 , само на Финиш и Сомат съм ползвала , той бавно се хаби .
А тук до нас в супермаркета продават таблетки Fairy на бройка - 25 ст. От голям пакет са 120бр. , всичко в едно са . Евтино излизат май

Толкова са защото не са платинум, по принцип са даже под и около 20 ст. Сега си взех 70 бр платинум за 22 лв, много съм щастлива, защото една седмица се измъчих да имам неизмити тави тук таме и да се налагам да ги кисна. Че и пекох все рани такивс загорли неща. Simple Smile.

# 681
  • София
Това за настройките не го пише в книжката. Пише го на едно листче, което допълнително беше добавено към книжата.

Преди време снимах моето листче Simple Smile
Скрит текст:

# 682
  • София
При използване на таблетка, следва да се зададе функция "мултитаб", която при различните марки и модели действа различно. Примерно при някои изключва потока на солта и гланца и спира индикаторите им, т.е. не светят при липса на сол и гланц, при някои изключва само гланца, при други само солта. В упътването на всяка машина би трябвало да е посочено какво точно прави функцията "мултитаб" за съответната машина.

# 683
Момичета, някой може ли да ми изреди 2-3 модела миялни, които да са "доказано добри" и закупилите ги да са доволни от тях?

# 684
  • Варна
Момичета, някой може ли да ми изреди 2-3 модела миялни, които да са "доказано добри" и закупилите ги да са доволни от тях?

Аз лично съм доволна от моята  Peace
Майка ми има същата и също е доволна  Peace

http://www.technopolis.bg/bg/Freestanding-dishwashers/Dishwasher … P-500-WH/p/683157

тази е  Peace

# 685
  • София
Всеки ще си хвали своята Simple Smile
То е като с лекарите Wink
Аз лично съм с Бош за 13 комплекта.
Да, доволна съм. Много при това. Тя ми е най-добрата приятелка Wink

# 686
Ей, благодаря за бързото отзоваване, момичета  bouquet Ще ги "сравня" и ще избирам някак /хич ме няма с техниката/. П.п. Не знам дали бих препоръчала 90% от докторите  Joy

# 687
  • Русе
Всеки ще си похвали своята определено, освен, ако не е имал проблем с нея.
Аз лично ползвах 7 г Беко и 4г Бош, клоня към Бекото. Отзиви за него и от няколко приятелки с подобни на моята. Други приятелки с АЕГ - бива (и трите са ходили на ремонт). Тук трудно ще направиш статиска само за няколко модела. А и преди всичко е късмет. Simple Smile
Успех в избора.

# 688
Оле Sad Благодаря, Мег!

# 689
  • София

AEG, Electrolux, Bosch.
Ето тук се бях опитала да направя тема само за марки съдомиялни, но позамря и резултатите са малко.

Общи условия

Активация на акаунт