Всякакви въпроси относно съдомиялните - 17

• 75 572
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • На брега на реката
Ами, чети както трябва де. Има се предвид без съдове и БЕЗ препарат, но второто без не го изписах, за да няма повторение. Със запетая съм отделила  с какво може - С отворена капачка на солта.

# 646
Вечерта си пуснах миялната както си е с останалата вода и после натиснах копчето с което прекъсвам програмата, и така ми се изпомпи всичката останала вода .Но не разбрах от какво се е получило  това неизпомпване на водата.

# 647
Вечерта си пуснах миялната както си е с останалата вода и после натиснах копчето с което прекъсвам програмата, и така ми се изпомпи всичката останала вода .Но не разбрах от какво се е получило  това неизпомпване на водата.
Бобулина извинявай. В бързината не съм прочела внимателно.
Относно неизпомпената вода - може пък нещо тока да е спирал или токов удар и машината да се е спряла. Щом сега работи не го мисли.

# 648
Ок , момичета сега ще я пусна да пробвам

# 649
Пуснах миялната на 70 градуса - 2 часа и 24 минути , с отворена капачка на солта . След края на програмата казанчето се беше изчистило от солта само вода имаше . Но цялата миялна беше побеляла  Simple Smile Затова я пуснах на кратка програма от 30 мин. и сега е ок .
Ще я следя сега и ще разбера дали проблема е бил от ситната сол на ДМ

# 650
Пуснах миялната на 70 градуса - 2 часа и 24 минути , с отворена капачка на солта . След края на програмата казанчето се беше изчистило от солта само вода имаше . Но цялата миялна беше побеляла  Simple Smile Затова я пуснах на кратка програма от 30 мин. и сега е ок .
Ще я следя сега и ще разбера дали проблема е бил от ситната сол на ДМ
Супер. А това че после е побеляла е нормално, то дори в книжката  ми го дават като проблем -" Ако вътрешноста на съдомиялната е побеляла - проверете дали капачката на контейнера за сол е затворена плътно"

# 651
  • На брега на реката
Нуб, това е добра новина. Ако решиш да слагаш сол, може да вземеш на Лидл. Едра е и аз от 3 години ползвам само нея и съм доволна.

# 652
  • на Мелмак
И аз съм доволна от Лидълската сол.
Сега съм с такава на КК - добре си е .

# 653
И аз съм с лидълска сол. Явно сме много тука.

# 654
  • Варна
Аз ползвам сол на кауфланд - доволна съм  Peace

# 655
Ами аз сложих вече сол - и да Лидълска , такава имах от последния път наистина е едра . Иначе преди съм ползвала Сомат и Медикс ама и те са едри . След тази от ДМ стана така - тя е ситна .
Дано да се оправи вече , благодаря ви за съветите

# 656
Само ако може пак да ми кажете за настройките на твърдост на водата , как се правеха на Беко DIS за вграждане .

# 657
  • Пловдив
Аз пък си ползвам без проблем солта на dm  Rolling Eyes.

# 658
  • На брега на реката
Нуб, заповядай:
За Беко /моето май е като твоето DIS 5831/ настройките са :
-натиснете и задръжте бутона за избор на програма при  изключена машина и в същото време натиснете бутон Вкл/Изкл за да включите машината. Освободете бутона за  избор на програма когато запаметеното ниво за твърдост на водата се покаже на дисплея в "r........." формат.
-изберете нивото на твърдост на водата, като натискате бутона за отложен старт
-натиснете бутона старт веднъж за запаметяване на избраното ниво
-изключете машината.

# 659
  • Варна
Здравейте!
И моите препарати са лидълски ,и таблетите и солта.Да питам за препарата за блясък ,вчера го гледах в магазина и се чудих  дали да го взимам..Имам съвсем малки капчици тук там по чиниите и затова май ще ми трябва .Ползвали го някой  този препарат?

Общи условия

Активация на акаунт