Всякакви въпроси относно съдомиялните - 17

• 75 663
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Искам да питам купих си миялна но не знам сега какво да си взема таблетки или прах за миялни от Кауфланд/ както ми препоръча момчето от магазина/ за сол и гланц разбрах че трябва да си взема отделно че тук водата е много кофти.Ще съм ви благодарна за всякакви мнения.

# 406
  • Пловдив
На каква програма пускате вашите съдомоялни

# 407
  • София
Искам да питам купих си миялна но не знам сега какво да си взема таблетки или прах за миялни от Кауфланд/ както ми препоръча момчето от магазина/
Ще получиш различни мнения. Зависи на кой какво му е удобно. Аз си купих прах, но на мен лично ми е досадно да си го меря и предпочитам таблетките.  Peace

# 408
  • Варна
Аз ползвам само таблетки,но допълвам и сол/гланц само веднъж сложих при зареждането/

# 409
  • Варна

Аз мия на нормал- 70 градуса,час и 35 минути

# 410
  • София
Според съдовете, времето, зареждането, замърсеността. Ползвам различни програми. Единствената програма, която до сега не съм пускала и надали ще пусна някога е есо.
Най-често на ежедневна.

# 411
Аз на автоматична или смесена...по 2-3 часа са , всичко ми излиза супер измито

# 412
Много по-удобно ми е с прах. Дозирам го с една мерителна чашка от сироп на детето. Така мога да съобразя колко количество да сложа според това колко е пълна миялната или колко са замърсени.

Най-често пускам еко програмата - 3 часа и малко, 50 градуса - вечер я пускаме и си лягаме и на сутринта е ок. Когато съдовете са замърсени, пускам интензивната - 70 градуса, два часа и половина. Когато сме вкъщи и сме напълнили машината през деня, ползваме бързата програма.

# 413
70 градуса не е нормал,определено е интензивна,на места обозначена като ПРО,тя се ползва за силно замърсени съдове. В повечето случай тази на 50 градуса е напълно достатъчна ,като същевременно е икономична.

# 414
  • София
При мен нормалната програма мие на 55 градуса за 1 час и 50 минути. Най-често ползвам тази програма.
Силно замърсени съдове "не причинявам на машинката", много рядко съм пускала интензивната на 70 градуса.

# 415
  • Добрич
Аз пък точно силно замърсените "причинявам" най-често на машинката. За какво ми е съдомиялна, ако тенджери, тави , тигани ги търкам на ръка. Чинийка, чашка не са ми чак такъв проблем, мога и на ръка, ама замърсени да търкам - не People No Good

# 416
Искам да питам купих си миялна но не знам сега какво да си взема таблетки или прах за миялни от Кауфланд/ както ми препоръча момчето от магазина/
Ще получиш различни мнения. Зависи на кой какво му е удобно. Аз си купих прах, но на мен лично ми е досадно да си го меря и предпочитам таблетките.  Peace
Благодаря и аз сега си взех таблетки на Финиш че бяха на промоция.Сега ще взема сол и гланц и ще пробвам как е.

# 417
  • Варна
Ето какво пише на моята книжка :
Всекидневна-60 градуса-11 литра,1,30 кв/ч,минути 95

Нея ползвам най-често Simple Smile
Интензивната е на пара/14,5 литра,1,75 кв/ч,190 минути
Не пише градуси

# 418
  • София
Всеки сам преценява как да използва уредите в къщи. Не давам акъл вие как да си ги ползвате. Написах аз при какви условия и какво редене на конкретните купички постигам добро измиване. За протокола не плакна една по една. Събирам ги след хранене в мивката и докато си измият всички ръцете и съдовете са изплакнати, после редя в миялната.

От програмите ползвам ЕКО-55 градуса, ако пускам вечер с отложен старт и нормалната ежедневна програма на 45 градуса за през деня. По-рядко пускам интензивната.

# 419
  • София
...... За протокола не плакна една по една. Събирам ги след хранене в мивката и докато си измият всички ръцете и съдовете са изплакнати, после редя в миялната.
.......

Такава е и моята практика.

Общи условия

Активация на акаунт