Отзиви за фитнес гривни и smart watches

• 172 928
  • 1 260
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас/Пз
Глупости, мм е с Гармин, по 10 дни издържа с включено всичко.
От Гармин до Гармин има огромна разлика. Повечето модели не издържат повече от 4 дни. А пък гривните и толкова не издържат. Ако чаковникът е в ценовия клас до 400 лева, не мисля, че има модел на Гармин, който да издържа повече.

# 406
  • в 1001-та нощ
И като е Гармин - каво точно прави с него? Плаща ли с часовника, води ли разговори, тегли ли приложения от магазина? Чати си във Вайбър, друго?!!?

# 407
  • София
Всичко прави, даже  кара колата вместо него.

# 408
  • Бургас/Пз
Всичко прави, даже  кара колата вместо него.
И все пак бихте ли уточнили за кой модел на Гармин говорите. Защото и аз имам опит с тази марка, но не  издържа и 4 дни даже. Така, че явно говорите за конкретен модел. Все пак не може да кажете, че всички часовници на Гармин са така

# 409
  • 1st floor
Моят Гармин издържа три, макс четири дни. Пускам го почти всеки ден да ми засича тренировките 30-40минути. Често се пуска автоматично да следи маршрут, когато ходя пеша. Ако го усетя, изгасям, защото не ми трябва, но може и да не му обърна внимание. Всякакви съобщения получава от телефона, нямам опция за разговори, освен да вдигна или изгася. На планина, ако пусна цял ден GPS, към ден-два издържа, но там пък не получавам съобщения, защото съм на самолетен режим. Пуснала съм го да мери, де що има в менюто. Smile С Venu SQ съм.

# 410
  • Русе
free-soul_bg, благодаря много за точния отзив.
Почти сигурно съм се спряла вече на този модел, мисля, че за тази цена е повече от ОК, още повече за 12 г момчета.
Сега остава да му дебна цена, че изпуснах едно намаление вече.

# 411
  • В къЩи.
Здравейте, отдавана гледам Garmin venu sq, много ми харесва,но колкото повече го гледам толкова повече си мисля,че няма нужда да давам 350 лв за часовник,който ще използвам за същото за което и сегашния си Honor5 за 60 лв.
Спрях се на :
https://xiaomi-shop.bg/index.php?route=product/product&product_id=928
Какво ще кажете за него?
Има ли меню на Бг?
Измерва ли реални калории за деня?( Сегашния ми часовник измерва само в режим тренировка)

# 412
  • Sofia
Здравейте, отдавана гледам Garmin venu sq, много ми харесва,но колкото повече го гледам толкова повече си мисля,че няма нужда да давам 350 лв за часовник,който ще използвам за същото за което и сегашния си Honor5 за 60 лв.
Спрях се на :
https://xiaomi-shop.bg/index.php?route=product/product&product_id=928
Какво ще кажете за него?
Има ли меню на Бг?
Измерва ли реални калории за деня?( Сегашния ми часовник измерва само в режим тренировка)
Аз замених honor 5 за xiomi band 6. Първата просто се счупи след 3 години ползване. Много я харесвах, но май от ксиоми съм по-доволна. Чудих се и аз iwatch, обаче главно меря крачки, калории и траквам сън. Чудесни са за целта и двете, но ксиомито има и опция за следене на цикъла и т.н самото приложение е по-пълноценно ( iphone ползвам)

# 413
А как измервате калориите?

# 414
  • Sofia
А как измервате калориите?
Предполагам, че е формула на база ръст, тегло и активност.

# 415
  • Пловдив
Здравейте, всички,
след две гoдини вярна служба батерията на моя Galaxy Watch Active2 рухна.
След зареждане до 100 % пада до 0% за няколко часа. Опция е подмяна с нова, но трябва да го изпратя в София.
След този горчив опит, покупката на нов за няколко стотин лева ми се струва неоправдана. Колебая се за нов, но бюджетен.
Меря крачки, но преди всичко разчитам на него за непрекъсната връзка с телефона Apple - вибриране при позвъняване, възможност за отказване на разговор и получаване на известия от приложения и мейли с привю на съдържанието.
Загледах Garmin Venu Sq, който ми е откровено красив и е на ръба на психологическата граница която искам да платя. Другото, което обмислям е някой от моделите на Xiaomi.

# 416
  • в 1001-та нощ
Какъв ти е бюджетът?

# 417
  • Пловдив
Мога ли да се вместя в нещо до 300 лв?

# 418
  • в 1001-та нощ
Повечето по-евтини часовници с дълъг живот на батерията (10-14 дни) - проследяват спорт и здраве, могат да имат Bluetooth връзка с телефона за приемане на повиквания,  но нямат достъп до магазин с приложения, за да да си изтеглиш вайбър, мейл клиент, да плащаш с часовника и т.н. С часовниците Xiaomi няма да можеш. Пуснаха сега една нова серия S1 - Xiaomi Watch S1 Active е по-евтиният - мисля към 379 лв. бяха. Ще имаш проследяване на спорт и здраве, приемане на обаждания, но без мейлите. И са големи - по-мъжки.

Отхвърлянето на повиквания с този Garmin, който си харесала е възможно само с Android телефон. Най-добре си вземи някой Apple Watch, за да пасва на всички изисквания, дори и по-стар или втора употреба - примерно трета серия се намира за около 400 лв нов.

# 419
Много моля Алена да изкоментира в резюме Samsung galaxy watch 4 classic  срещу Ticwatch pro 3.Бюдежет макс .600 лв,желая да зареждам поне през ден,да плащам и говоря с тел.,търся и здравина на корпуса . Не държа на LTE .Ще ми е първи часовник ,предпочитам да е по-смарт,отколкото спортен.Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт