Отзиви за фитнес гривни и smart watches

• 172 948
  • 1 260
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Там са сензорите - за пулс, за кислород в кръвта.

# 1 216
Сензорите са оптични, работят на подобен принцип като на мишката на компютъра ти, на нея вероятно си забелязала че също свети отдолу.
Какво означава светлината, която мига под часовника? На страната, която се опира в ръката?

# 1 217
  • Бургас
хммм,да, и какво означава, че в момента измерва стойности?

# 1 218
  • Ст Загора
Свети си и без да мери!

# 1 219
хммм,да, и какво означава, че в момента измерва стойности?
Ами така работят - излъчват и приемат светлина. Те измерванията винаги са през някакъв интервал от време, не са нонстоп да свети и да мери. Затова ти прави впечатление, защото не е нещо постоянно.

# 1 220
  • Бургас
Аха, ясно! Благодаря ви!
Доста му се чудех, защо! Simple Smile

# 1 221
Ми Банд 9 наистина не държи цял месец, аз и не чакам съвсем без батерия да остане, де.  Но пак си кара по доста време, не мога да се оплача. С отчитането на съня като че ли е по-добре от 7цата, от която се оплаквах в това отношение, поне когато съм обръщала внимание правилно ми е засичала от кога до кога съм спала. С едно изключение - един ден полежах по-дълго време, четох книга легнала в продължение на няколко часа. После установих че тях ги е засякло като спане Grinning Вярно че съм лежала почти неподвижно, но все пак се изненадах. Като изключим това, може да се каже че съм доволна до момента.

# 1 222
Здравейте.
Обмислям покупката на Huawei Watch GT 4 .
Може ли някои ,които е с него да сподели как е?
Приемам и други мнения,съвети и коментари .

Как се справя с измерването на дневните калории, хваща ли много ' паразитни движения" на ръката, който да отчита като крачки....
Някакви минуси ,са които е добре да знам...
Всяко мнение ще ми е полезно.
Благодаря.

# 1 223
Аз съм с по-старият 2-ри модел, часовникът е добър. Приложението им Huawei Health също е много добро, оосбено ако си го вържеш и с техен смарт кантар.
Обаче часовниците на huawei имат един голям недостатък (не знам дали и при другите марки е така). Физическият бутон в страни на часовника при натиск ти паузира спортният режим, което е супер досадно защото чат пат без да искаш се натиска този бутон.

# 1 224
  • Пазарджик
Здравейте.
Обмислям покупката на Huawei Watch GT 4 .
Може ли някои ,които е с него да сподели как е?
Приемам и други мнения,съвети и коментари .

Как се справя с измерването на дневните калории, хваща ли много ' паразитни движения" на ръката, който да отчита като крачки....
Някакви минуси ,са които е добре да знам...
Всяко мнение ще ми е полезно.
Благодаря.
Аз го ползвам повече от година .Доволна съм.Батерията издържа около 14 дни.Честно казано не следя много калории и движения,но според мен отчита правилно.Не съм активна,по цял ден съм зад бюрото-използвам го предимно за разговори....като телефон.

# 1 225
Калориите гривната няма как да ги мери, има заложени някакви сметки и по тях си кара, на база ръст и килограми въведени и от сорта смята базовия метаболизъм и от отчетени активности още каквото са заложили. Но реално какво става в твоето тяло, това си остава на предположения, измерване няма как. Ти и по какъвто и друг начин да ги оценяваш, пак е същото де, сметки и презумпции.

# 1 226
Някой да има впечатление от Huawei watch fit 3

# 1 227
Здравейте Simple Smile
Прегледах последните няколко страници и намерих полезна информация, за което благодаря.
Не виждам да споменавате продукт на Гугъл, който се явява достоен конкурент - FitBit Charge или Fitbit Sense 2

Много добри отзиви като прецизност с недостатък някои софтуерни бъгове и GPS-a, изцяло противоречиви мнения чета...

Ако ме питате най-много ме грабна Whoop 4.0, дето е само каишка без екранче, ама то е само с абонамент и не се предлага в България, обаче идеята е страхотна Simple Smile

Тъй де, записвам се в редиците на мераклиите за фитнес гривна/тракер Simple Smile

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 07:03 от Navy

# 1 228
  • София
Да се ожалвам малко тук - след близо 3м ремонт (неуспешен) на любимия ми Amazfit GTS 4, от Ситител ми го замениха (най-сетне!) с Redmi Watch 4. Уффф, макар и да изглежат доста еднакви и да харесвам големи часовници, туй нящо защо така грубовато? И часовник дамска визия му сложили 22мм каишка, пфууу. Иначе като функции е същият, ама нали часовникът е и аксесоар, малко ме дразни още това.
Все пак, благодарско на Ситител, че ми го замениха с чисто нов, макар и по-нисък клас. Имам чисто нов часовник (при изтичаща гаранция няколко дни на стария) и би трябвало сега батерията му да държи още по-дълго.

# 1 229
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Здравейте Simple Smile
Прегледах последните няколко страници и намерих полезна информация, за което благодаря.
Не виждам да споменавате продукт на Гугъл, който се явява достоен конкурент - FitBit Charge или Fitbit Sense 2

Аз съм един от малкото фитбитаджии в редиците Grinning
Ползвам Sense (не 2) и съм доволна - акуратен е в измерванията и на движение, и на сън.
Батерията не държи много, но и аз съм оставила включени всевъзможни цедящи опции.
Не съм имала Charge, но имам познати, които са имали по-старите версии и бяха доволни.
Google прилапа Fitbit от известно време, и някои от пормените не ми харесват.
Спряха да подържат dashboard сайта, а беше много по-удобен за хората, които обичат да си следят статистиките по този начин - в момента за това служи само приложението на мобилното устройство. Но това е масова практика... явно и лаптопите вече минават в олдскул категорията. Иначе имат добри анализиращи инструменти,
дори и когато не ползваш платения премиум акаунт.
Преди имаха еквивалент на Whoop 4.0 (по отношение на липсата на екранче) - Fitbit Flex и Flex 2 (даже може още да се намери Flex 2).
https://www.emag.bg/fitnes-grivna-fitbit-flex-2-black-fb403bk-eu … D1%80%D0%B5%D0%BD
Не съм сигурна обаче като акураност и опции фитбитчето е по-добро от Whoop 4.0.

Общи условия

Активация на акаунт