Диетата на Цветелина Грахич

• 45 479
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
Тук не е писано от доста време,но сега чувам и попадам на тази диета.Не ми се струва особенно подходяща  с тези спагети,ориз и кебапчета Laughing Laughing Laughing Има ли някой който я е карал и е свалил към 10кг???? newsm78 #Crazy

# 16
Правих тази диета преди 2 години и бях очарована. Комбинирах я с фитнес и бягане по парковете и свалих 6кг.Не се хранех през 4 часа,защото ми ставаше тежко,а по 3 пъти на ден.Имаше и дни ,в които я нарушавах със сладолед  Grinning ( без него не мога).
За тези,които се колебаят или не вярват нека пробват.Наистина изглежда странно,че от яденето на спагети,кебапчета и торта се слабее ... ама да, слабее се Grinning .

# 17
С тази диета за една седмица свалих 5кг. Много съм доволна. Продължавам до края да видим колко още ще сваля. Имам за сваляне още 12кг след раждането...  Praynig Joy

# 18
Здравейте. Днес ми е 3 ден от режима. Ще се претегля чак на 24 ден. Комбинирам и с кардио по 50мин. 5 дни в седмицата Simple Smile

# 19
Здравейте. Днес ми е 3 ден от режима. Ще се претегля чак на 24 ден. Комбинирам и с кардио по 50мин. 5 дни в седмицата Simple Smile

Успех и съобщи резултата,че ми е интересно.😀

# 20
Ох, днес я прекратих. Станах зверски подута, а вчера не съм яла много - 3 хранения, през 4ч. по 1 кебапче и салата от краставици. На всичкото отгоре се претеглих днес и не съм свалила нито грам. Не е моят режим това  Laughing Laughing Laughing Успех на тези, при които има ефект  Hug

# 21
Тази диета съм я виждала във всякакви варианти с пържени картофи, без тях, с разменени дни, с телешки пържоли, със свински пържоли. Последно гледах тази:
1-ви ден- спагети със сирене-по всяко време когато сте гладни може да си хапвате по малко, но след 18ч. не се препоръчва нищо.

2-ри ден- ориз със сирена

3-ти, 4-ти и 5-ти ден - кюфтета на скара и салата

6-ти, 7-ми и 8-ми ден - свински пържоли и салата

9-ти, 10-ти и 11-ти ден - пил.пържоли и салата

12-ти и 13-ти ден - варени зеленчуци

14-ти и 15-ти ден - телешко варено и салата

16-ти и 17-ти ден - пържени картофи и салата

18-ти и 19-ти ден - плодове

20-ти и 21-ви ден- салата

22-ри и 23-ти ден-ориз и кисело мляко

24-ти ден-торта

Наистина спазвал ли я е някой от вас или са пълни измишльотини?

# 22
За мен е абсоллютна глупост, толкова много въглехидрати : спагети, торти.... пълно безумие.

# 23
Сега водях тазо тема доста време никой не е писал. Та имахте ли резултати от тази диета

# 24
Сега водях тазо тема доста време никой не е писал. Та имахте ли резултати от тази диета
Резултати ако има ще са качване на кг, а не сваляне според мен. 😀 Но все пак...

# 25
Може и да има резултат, защото е смесица между моно и разделно хранене, но ще е за кратко.

# 26
Някой ако е постигнал резултат, моля да сподели

Общи условия

Активация на акаунт