Аз съм любовница..

• 28 570
  • 253
  •   1
Отговори
# 45
Красотата е в това една връзка да бъде специална и неповторима.

Както Дядо Мраз е специален и неповторим.  Grinning

# 46
Красотата е в това една връзка да бъде специална и неповторима.

Както Дядо Мраз е специален и неповторим.  Grinning
Е, явно не ти се е случвало. Моите съболезнования.  Peace

# 47
А сигурна ли си, че на теб се е случвало?  Sunglasses

# 48
  • София
Никаква любовница не си ти, просто резервен вариант, когато няма какво друго да прави.
А какво иначе е любовницата, ако не резервен вариант? Да няма някаква еволюция в тази област, която да съм пропуснала, бидейки вярна само на съпруга си.

Любовницата не е резервен вариант, а допълнителна екстра Wink

А авторката щеше да е любовница, ако момчето беше женено.

# 49
Авторката щеше да е любовница, ако момчето беше женено.

Сега каква е?  Thinking

# 50
А сигурна ли си, че на теб се е случвало?  Sunglasses
Не знам, питай годеника ми  Simple Smile, защото аз каквото и да кажа ще бъда пристрастна. И нека не се разводняваме, че това стана публичен чат.  Flutter

# 51
Направо ми се повдига от емоционалната и физическата изневяра...
На 20 години си. Не се занимавай с подобен лъжец и хитряга.
Супер му е на него, да прави секс с две жени  ooooh! Как може да се занимаваш с подобен боклук изобщо?
Теб не те ли е гнус от това, че една вечер спи с теб, друга с приятелката си  Sick А може и да не сте само двете  Tired

# 52
Е лошо ли е мъж ти да е хитряга и тарикат?  Laughing

Давай координатите на годеника, да го питаме, регистрация ще му направим, ако няма. Той знае ли, че ти си тук?  Wink Mr. Green

# 53

Сега каква е?  Thinking

Бройка. Просто една бройка.
Виж, когато се ожени младежът, вече ще я повиши в ранг любовница, ако са още заедно, де.

# 54

Сега каква е?  Thinking
Сега е млада, интересно й е да бъде в такива ситуации, което отново казвам е напълно нормално, въпросът е да не стане начин на живот, защото ще страда много.

# 55
Ранг любовница, това ми хареса. Йерархична структура.  Grinning

Ами ако страда надали ще й стане начин на живот, освен ако не осъзнава от какво страда, мда така става.  Mr. Green

# 56
Е лошо ли е мъж ти да е хитряга и тарикат?  Laughing

Давай координатите на годеника, да го питаме, регистрация ще му направим, ако няма. Той знае ли, че ти си тук?  Wink Mr. Green
ха ха, разсмя ме  Grinning. Иначе не е лошо аз самата дълго си падах само по такива, но както всичко по много, просто омръзва и преоткриваш ценностите на това да си в " скучна, консервативна и ужасно отегчителна" връзка. И се спри вече, защото отиваме в друга посока, която не е за тази тема. Ако искаш да спорим, с най-голямо удоволствие, но не тук!  Wink

# 57
това,че на всеки може да се случи афера са глупости.Случва се ,но само ако човек попадне на боклук,а не на партньор.Точка по въпроса.

# 58
Приятелката му е за съжаление. Sad
За тези 5 години, колко ли пъти е кръшкал тоя?
Правилно посочи някой, че е к@рвар и едва ли ще претърпи промяна.
Пък на теб щом ти харесва, изживей си авантюрата и до там, инак ще ревеш и ще пускаш нови теми.

# 59
Сега видях, че се пита дали сме били в роклята на любовница.

Общи условия

Активация на акаунт