Аз съм любовница..

• 28 597
  • 253
  •   1
Отговори
# 165
Май само си приказваме, а не се слушаме. Питах простичко - ако съпругът ви преспи с една колежка и вие чуете от добрите си приятелки, ако имате две деца на девет и седем, какво - ще му биете шута и ще продължите с гордо вдигната глава ? И какво толкова всъщност се е случило ? Ами ако на мен ми се е случила аналогично някаква авантюра ? Отделно, понеже питаха мъжа ми така ли прави - мисля, че е достатъчно умен за да не си зареже двете деца заради единия секс и най-вече достатъчно деликатен да не го "хвана".
Говорите си повечето за абстрактен морал, ама 40 от 100 са били в роклята на любовницата (предполагам, че в роклята е символично)...

# 166
Май само си приказваме, а не се слушаме. Питах простичко - ако съпругът ви преспи с една колежка и вие чуете от добрите си приятелки, ако имате две деца на девет и седем, какво - ще му биете шута и ще продължите с гордо вдигната глава ? И какво толкова всъщност се е случило ? Ами ако на мен ми се е случила аналогично някаква авантюра ? Отделно, понеже питаха мъжа ми така ли прави - мисля, че е достатъчно умен за да не си зареже двете деца заради единия секс и най-вече достатъчно деликатен да не го "хвана".
Говорите си повечето за абстрактен морал, ама 40 от 100 са били в роклята на любовницата (предполагам, че в роклята е символично)...

След някакъв натрупан житейски опит, не бих задавала с толкова ирония и простичко въпросите за изневяра. Бих си плюла в пазвата да не ми се случва, защото историята познава ред драматични събития с чудесни щастливи семейства, децата и по-малки от 7 и 9, и мъжа на когото ти иначе не би му била шута, така бързо бие шут на семейството и повярвалата си съпруга, че нито на ум, нито на деликатност ще можеш да му се начудиш.

# 167
  • София
 Маги, разводите като масово явление са започнали в началото-средата на 90-те, когато трудовия колектив е престанал да се меси в семейните отношения и да задължава съпрузите да се помирят. Разводите не са се увеличили заради нарасналите изневери, те са си съществували, но разводът е бил табу. Всички възможно институции са пречили да се случи, дори на човекът да е бил жертва на насилие. 
В интерес на истината, разводите си бяха и бързи, и лесни и обществено не укорими още от 70- те години.
Тези вмешателства на " Профкомитета и Противопожарното ядро" бяха градска легенда дори когато родителите ми са се развеждали.
Но е истина и това, че беше нормално да се ожениш до 24- 26г. и да родиш до 30 двете си деца.
Над 30 вече се водеха стари моми.
От руга страна, макар и по- млади, двойките проявяваха повече търпение и толерантност един към друг и не хукваха да се развеждат за щяло и не щяло.

# 168
Много са ми забавни морализаторките тук. Щели ли да простят, нямало ли ... Всъщност ситуацията е съвършено друга - разбираш, че мъжът ти, който е баща на двете ни деца, е спал (даже не е сигурно) с някаква жена, която даже не съм видяла. И веднага - ще се разведа ? Защо ? За да останат децата ми без баща ? Не  знам какво мисли мъжът ми или какво би мислил в аналогичната ситуация, но извинете, не ви разбирам ... Французите това даже са го приели като черта от националната култура.
     Не дърпай дявола за опашката, hrs. Изневярата често не се изчерпва с едното сексуално удоволствие, води след себе си загуба на интерес и уважение към партньора, абдикиране от семейните задължения, пълно пренебрежение към него и децата, лъжене, мазане, все негативни емоции. Хората се развеждат и заради тези последици от изневярата. Не хукват при първия сигнал, понякога губят години в напълно безсмислени битки от чувство за отговорност, безсилие или поради неспособност да се справят сами с живота. Някои се примиряват и остават оковани в нещастен и безрадостен брак, който досъсипват с постоянни терзания, съмнения, натяквания. 
     Инцидентния секс, за който ти говориш, почти сигурно остава скрит от партньора, а дори да подразбере нещо, отказва да повярва и това е съвсем логично, когато нещата у дома са наред.

absurt, не съм очевидец, но колегите, които са работили през осемдесетте и началото на деветдесетте, разказват друго. Като студентка учих по кодекс, който предвиждаше два (доколкото помня) помирителни срока, единият от които шестмесечен.

# 169

absurt, не съм очевидец, но колегите, които са работили през осемдесетте и началото на деветдесетте, разказват друго. Като студентка учих по кодекс, който предвиждаше два (доколкото помня) помирителни срока, единият от които шестмесечен.

И аз това съм го чувала. Също така, че на разведените не се е гледало с много добро око. Да не говорим, че аз като малка съм чувала около мен много пъти, че еди кое си дете е "на разведени родители и затова е такова". Или накратко социалният натиск е бил доста голям върху двойката решила да се разведе.

# 170

И аз това съм го чувала. Също така, че на разведените не се е гледало с много добро око. Да не говорим, че аз като малка съм чувала около мен много пъти, че еди кое си дете е "на разведени родители и затова е такова". Или накратко социалният натиск е бил доста голям върху двойката решила да се разведе.

Било е удобно обяснение за времето си. Брака е иституция на държавата, както и развода.
Свидетел съм, както и повечето от вас на нефелни родители, съвместно живеещи или с брак които не се интересуват от децата си и смятат че училището трябва да ги възпитава, за личен пример не говорим изобщо. Така че брака не е гаранция за качествени хора сред децата

# 171
  • Tам през Атлантическия океан
Аз съм любовница..

Аз съм killer  Mr. Green  на такива .....

Whistling Sunglasses

# 172
Аз съм любовница..

Аз съм killer  Mr. Green  на такива .....

Whistling Sunglasses

Късно е да я kill-ваш, тя вече е use-нала мъжо ти  hahaha
Въобще любовницата винаги е крачка пред съпругата, има стратегическо предимство

# 173
Те ,  лИбовницете не ги ли е шубе че моЖ жената на милУто да е луда а  Mr. Green ?

Има доста случаи на дали Богу дух или пострадали  Mr. Green любовници и любовчиите барабар с тЕх   Whistling

Оууу  Sunglasses живей си с тази мислА  Joy

# 174
Те ,  лИбовницете не ги ли е шубе че моЖ жената на милУто да е луда а  Mr. Green ?

Има доста случаи на дали Богу дух или пострадали  Mr. Green любовници и любовчиите барабар с тЕх   Whistling

В такава ситуация си е баш луда благоверната

Затова сичкото мъШ дет е завъдил лИбовница трябва да вземе всички предохранителни мерки, да пали свещи и да спи с чесън на врата

Хванат ли го - отрича кат партизанин, той си е такъв в подобна ситуация.
Може да се върне при титулярката едва когато спре да вдига самолета, и да му го резне вече не му върши работа.

Но любовницата никой не може да я пипа, тя си търси мъж а това че някоя не си е пазила и обгрижвала мъжо е само неин проблем

Аз съм ЗА любовницата

# 175

Викаш злото никога не спи  hahaha

# 176
 Mr. Green Плюй си в пазвата
така де , ко ?!

# 177

Аз съм ЗА любовницата
Аз ,  За любовника  Mr. Green

Това са приходи  Mr. Green
другото е разходи и други произходни  Mr. Green

# 178

Аз съм ЗА любовницата

Че кой любовник троши пари по любовницата???

# 179
Скрит текст:

Аз съм ЗА любовницата

Че кой любовник троши пари по любовницата???
Представа нямаш какъв разход може да бъде любовницата. Stop

Общи условия

Активация на акаунт