Аз съм любовница..

• 28 273
  • 253
  •   1
Отговори
# 240
Ако има любовница, която се примирява с ролята си, то тя е женена.

Омъжена любовница - идеалния вариант Simple Smile

Само докато съпругът не научи.

Да бе, то и на него му е писнала, тъкмо ще се разнообрази с нечия чужда съпруга  Mr. Green
Не е проблема дали ще научи, проблема е да не реши да я даде на любовника й  Mr. Green
Казвал съм аз че жените трябва да бъдат общи...  hahaha

# 241
Оф,  Scoobaаааа, пак ли някоя не ти е пуснала...мусака  Laughing

# 242
Оф,  Scoobaаааа, пак ли някоя не ти е пуснала...мусака  Laughing

Kaк можа, сърце нямаш ЗАНДАЛИ. Мусака не съм ял от 2 години...  Praynig

# 243
Баси скучното, от един капан в друг
Кво им става на тия мъже...

Ти пък ако си мислиш, че всичките жени са се изпочупили да драпат да се бракуват, значи ти е много невярна информацията (или мечтите). Или пък, че всичките жени мислят за брака като за нещо по-различно от капан... хайде моля ти се, не ме разсмивай. Но нали трябва да си говорим и да предъвкваме лафове по навик, щото групичката го прави...

Само дето има толко наръчници как жената да подтикне/подбутне мъжа да предложи брак. Било продължение на връзката според дамите а то си е края й. Че за какво й е да го подбутва кат и тя не иска брак???
Баш си искате бялата рокля...  hahaha

Хайде де  Grinning, а колко откази има при предложения? Поредната смешка. Тия наръчници са създадени, защото е прието мъжът да предлага брак - за такива, дето си умират да се омъжат, обаче или не усещат, че са на грешното място, или просто момъкът не се сеща. А и тръгнали всички жени да четат подобни книги, как пък не. Къде в горните ти изречения ти е доказателството, че "сме си искали баш бялата рокля ", че и на всяка цена?

Да бе, то и на него му е писнала, тъкмо ще се разнообрази с нечия чужда съпруга  Mr. Green
Не е проблема дали ще научи, проблема е да не реши да я даде на любовника й  Mr. Green

Ми да, когато мъжът е общ - нее, той всъщност не е общ - той ги има много - точно както ви отърва, ама не върви този номер. Wink Има точно толкова общи мъже, колкото жени с много бройки, просто се чудите как да си перчите нараненото полово его с названия.

И изобщо оправете си логиките и двойните стандарти мъжете, че олекнахте съвсем. Не всички мъже са такива, просто влизам в стила ти с обръщението към всички.

Сега знам, че мъжете дават всичко от себе си да са много устати по такива теми и с цената на запенване искат да кажат последното изречение по темата, гарнирано с изтъркани готови лафчета и банални цветисти изрази, ама айде мислете ги малко работите преди да ги говорите.  Laughing Wink

# 244
rain_bs,що се хабиш -човека си е просто гладен...баси мусаката  Laughing Дайте да му спретнем това гениалишите специалитет и да си ходи у форума по лов и риболов  Laughing 

# 245
rain_bs,що се хабиш -човека си е просто гладен...баси мусаката  Laughing Дайте да му спретнем това гениалишите специалитет и да си ходи у форума по лов и риболов  Laughing 

Ее, ако затуй реве мОмчето, да се смилим. Така е - който не ще да влиза в капана - по две години не яде мусака  Joy

# 246
  • Linz
Ако има любовница, която се примирява с ролята си, то тя е женена.

Омъжена любовница - идеалния вариант Simple Smile

Само докато съпругът не научи.

Любовникът ще е късметлия, ако се размине само с това.
Уточни- общи да са барабар с твоята или само чуждите?

# 247
А ти явно нямаш дъщеричка, щом разсъждаваш по този начин?.. Shocked След време, когато имаш внуче /което искрено ти го пожелавам/, ако е момиченце, пак ли ще разсъждаваш така??!
Между впрочем чудех се коя дума е най-удачна - ''безгръбначно'' или ''членестоного''. Thinking Ти как би определил себе си най-добре?: )
Иии още нещо Naughty - Ти случайно в саксия ли си раснал?? Айнщайн е казал - ''Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.'' А сега седни, пий една чаша вода, прочети отново коментара си и познай от 3 пъти къде сгреши.: )
Приятно празнуване на деня на заблудата!

# 248
Sarania, каква жена, какви 5 лева?! Изобщо за какво си го написала това? Мислиш, че ще настъпиш нечие слабо място? Човекът всячески показва, че жената в неговите представи е парче месо, в което можеш да се отъркваш без притеснения. Нещо евтино и достъпно, секс кукла, не човек. Факт е, че тук всеки е анонимен и може да се представя, ако поиска и за Супермен. Само не ми е ясно защо някои потребителки така показно ''се кланят'' на този господин, падайки до неговото ниво, забавлявайки се на простотиите, които раждат болният му мозък..
Толкова изпростя светът... Жените съвсем изгубиха самоуважение, допускайки шепа нещастници да се подиграват с тях, въвличайки всички ни под общ знаменател. Close
Да е жив и здрав този, който е измислил лафа за ключа и ключалките.. Нали все пак някои хора трябва да има с какво да оправдават непристойното си поведение!!

# 249
  • Linz
Някои си чешат клавиатурата просто за да провокират тези, които прекалено сериозно приемат написаното.
Не се връзвайте толкова.

# 250
Не, грешиш.
Неслучайно хората са казали - ''Позволи на един човек да си надене маска и той ще ти каже истината за себе си.'' Не всеки има куражът да покаже истинската си същност , заставайки с лице пред близки и познати. Но виж, тук в интернет пространството е друго..: ) Никой не може да те посочи с пръст! Не мисля, че човек, който повтаря като латерна една и съща изградена негова си теза, го прави от чиста провокация, без грам достоверност в писанията си. А, ако допуснем, че е така, както твърдиш ти, то тогава доста бих се притеснила за психичното му състояние.: )
Човекът просто отдавна се е оценил твърде ниско, привличайки в живота си единствено ''магистрални труженички''. И под това определение... не го разбирай буквално, а по-скоро като душевна същност! Peace
 Човек, който преди всичко няма уважение към себе - не подбира, няма очаквания, забил на едно място, неизрастващ като личност, егоист - не може да очаква уважение от другите... Аз не мога да уважавам такъв човек, камо ли да го ''поощрявам'' в просташкия му изказ.. пък било то и роля /в което се съмнявам/.: )
Просто въпросният отдавна е осъзнал реалната си стойност, че не може да задържи покрай себе си свястна жена и всячески бълва ''змии и гущери'' по адрес на нежния пол, замаскирани под формата на сарказъм и непукизъм.: ) А истината е, че се сърди единствено и само на себе си.
Както и да е, всеки човек има право на мнение и това е моето. Не ги пиша тези неща с надеждата, че, видиш ли, ще се 'стресне' и ще се засрами от поведението си. Срещу вятърни мелници не смятам да се боря!
Относно последния абзац на последния ми пост, обръщението не се касае нито към темата, нито към потребителите.

# 251
Някои си чешат клавиатурата просто за да провокират тези, които прекалено сериозно приемат написаното.
Не се връзвайте толкова.

Аааа, за това има 2 необходими условия:
- чувство за хумор
- да не си Дева  Joy

И цяла тава с мусака си имам, ма върви в комплект с любовницата  newsm78

# 252
Официалния... който вероятно вече не е чак толкова мил.

Кат не е толко мил да се раделя с него...

"Вероятно не чак толкова" не значи "изобщо".
Предполага се, че любовникът е до време, а съпругът- за цял живот. Защо да пуска питомното и да гони дивото?
Ако не сме един дол дренки, нямаше да има изневери.
""Вероятно не чак толкова" не значи "изобщо"", при тази самозаблуда въпросът не е "защо", дори не е дали, а най-вероятно кога ще подгониш "дивото".

# 253
" Днес той изневерява с теб, утре може на теб да ти изневерява с някоя друга.  "
Ако авторката е диамант, а приятелката му е цирконий не е задължително Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт