"Елена" или "Йоана"?

• 5 297
  • 65
  •   1
Отговори
# 15
# 16
Естествено, че Елена! Толкова хубаво име  Heart Eyes

На Йоаните като чуя да им казват Йони и просто...  Confused Rolling Eyes

# 17
  • Варна
Много ми харесва Елена.  Grinning

# 18
Естествено, че Елена! Толкова хубаво име  Heart Eyes

На Йоаните като чуя да им казват Йони и просто...  Confused Rolling Eyes

Е, на Елените пък им казват Ленче  Mr. Green

# 19
# 20
Аз се казвам Йоана и никой не ми казва Йони  Grinning Grinning Grinning
Аз съм за Йоана  Mr. Green

# 21
  • София
Бих избрала Елена, защото галените Ели и Лена ми харесват повече от Йо, Ани, Йони и т.н., които се ползват за Йоаните. Иначе като звучене на цялото име Йоана повече ми харесва от Елена, но галено име, което да ми допада, ми е приоритетно при избора.

# 22
Аз се казвам Йоана и никой не ми казва Йони  Grinning Grinning Grinning
Аз съм за Йоана  Mr. Green
To това е някаква нова мода. В моето детство нямаше такава мания за съкращаване по задължителната схема - да е от 4 букви и да завършва на -и, както е сега. И на Йоаните си им казвахме Йоана. Никой не смяташе, че е нужно да се съкращава.

# 23
  • София
Йоана харесвам повече. Но и двете са класики, трудно можеш да сбъркаш с което и да е от тях Wink
Йони, Йоли, Йо-йо, Йоана, Йоанка, Йонче и т.н. всички са ми приятни... Докато Ленче... ей, това може да ме побърка Wink

# 24
# 25
  • Най-красивата страна
Галеното на Елена е Ели Heart Eyes

# 26
Галеното на Елена е Ели Heart Eyes

Абе на кой както му харесва но ако наричат някоя Ели, съм почти сигурна, че се казва Елица Peace Не разбрах защо са ми изтрити постове от темата newsm78 newsm78 Никой не съм обидила!
А за Елена може и да не ползват Ленче, ама Лени, Ленка и пр.... си се ползват Simple Smile)) Необяснимо за мен Peace Какъв е проблема да кажеш Елена вместо Лени???

# 27
  • София
Ели се казва и на Елена, и на Елица, Еленор,Елисавета, Елина, Елка и на какви ли не подобни...

# 28
и аз съм за елена  Simple Smile

# 29
Нито едно от двете имена. Много момичета се казват Елена или Йоана. Нещо по-различно? Елиа, Елмира, Елвира, Елеонора, Елла.

Общи условия

Активация на акаунт