"Елена" или "Йоана"?

• 5 290
  • 65
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Кое точно им е по-хубавото на Елиа, Елмира, Елвира и Елла...

# 31
Определено Елена . Не защото Йоана е по-лошо-ни най малко , просто е прекалено масово според мен.
Ако може предлагам Анастасия , Елеонора , Катерина и Магдалена,  които обмисляме за дъщеря си . Peace Party Flutter

# 32
  • ту тук, ту там
А защо Ленче се възприема толкова негативно (във форума)?! Имала съм период в живота, в който са ме наричали предимно така, никак не ми е било неприятно, даже напротив. Ели започнаха да ме наричат сравнително късно, като тийн, че дори и след това, но ми е много непривично и до ден днешен. Точно като за Елица ми е, но не и за Елена.

# 33
А защо Ленче се възприема толкова негативно (във форума)?! Имала съм период в живота, в който са ме наричали предимно така, никак не ми е било неприятно, даже напротив. Ели започнаха да ме наричат сравнително късно, като тийн, че дори и след това, но ми е много непривично и до ден днешен. Точно като за Елица ми е, но не и за Елена.

Сигурно защото е по-старо  Wink Имам близка Елена и първият път, като я потърсиха в къщи като Ели ( беше на гости и беше дала номера на домашният ни телефон) аз без да се колебая, казах, че са объркали номера  Joy После ми каза, че така се представя, ЕЛИ Shocked Да се срамуваш от това хубаво гръцко име ЕЛЕНА.......

# 34
  • ту тук, ту там
И аз го приемам някак... обезличаващо това "Ели".

# 35
Ако си Елена и се представиш като Ели, от къде идва изводът, че се срамуваш от името си?
Всички Елени, които познавам, са Ели. Това Ленче само из фолклора и на шега съм го чувала да се използва.

# 36
  • Монреал
И двете ми харесват, но Елена ми харесва с една идея повече.

# 37
Галеното на Елена е Ели Heart Eyes

Галеното име на Елена е Льони. Това е прекалено... Затова бих избрала от двете по-скоро Йоана, ако е много срещано.

# 38
Галеното име на Елена е Льони.
От къде дойде това Льони?! Лени как да е, ама Льони?!  newsm78 В Елена няма изобщо ьо. Льони може да е на Леон или Леона, ако приемем, че има такова име. Ама на Елена  Naughty

# 39
  • София
Аз доста Елени познавам, но през живота си Льони не съм чувала, само Ленче и то не на сериозно, ами като закачка, иначе всички до една са Ели или Елена.

# 40
Лена, Ленка, Ленче като нормално обръщение съм чувала аз. Говоря за по-големи Ленчета, над 35 години. По-младитете са Ели.
Льони го срещам за първи път сега тук. И ако случайно го чуя в реалността ще съм подготвена вече.

# 41
Определено Елена . Не защото Йоана е по-лошо-ни най малко , просто е прекалено масово според мен.
Ако може предлагам Анастасия , Елеонора , Катерина и Магдалена,  които обмисляме за дъщеря си . Peace Party Flutter

Благодаря за предложението.От изредените мислих за Магдалена и аз, но не ми харесва че има имен ден на датата на сватбата ни.В нашето семейство, всеки има имен ден на голям празник и искам и тя да има.От всички именни дни разглеждах имена и постепенно останаха тези двете.Харесвам много и името "Мария", но не искам да е кръстена на някой роднина и затова отпадна това име.

# 42
Аз съм Елена и ми казат Льони! Така ме наричат най-близките ми. И си го обичам много.
Ели не ми харесва. То по отива на Елица. Съответно Ели ме наричат колегите и разни външни на живота ми лица  Mr. Green

# 43
  • ту тук, ту там
Точно! Май само на "външни" лица им харесва това Ели!  Wink

# 44
Точно! Май само на "външни" лица им харесва това Ели!  Wink
И ти ли си Льони?

Общи условия

Активация на акаунт