Лидл ::72::

• 73 180
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
В понеделник ще обявя тотален и безвъзвратен банкрут!!! Детски дрешки, чуднотии за кухнята - подправки, марципан, украси.....нямат милост! http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=854&rdeLocaleAttr=bg

# 211
  • Варна
Ходих в нашия Лидл преди отварянето на магазина в 8 ч, вече имаше опашка от 20-ина чакащи.
Отвориха няколко минути след 8 ч, един дядо даже им чукаше на вратата.  Laughing

Взех пижама на щерката, като доста се почудих кой от двата размера да й взема - 134/140 или 146/152. Взех по-малкия, но се съмнявам горнището няма ли да й е тясно. На по-големия номер пък долницата е доста дълга.... ако можеше да се правят комплекти от двата размера.  Crazy

# 212
  • Варна
Ходих в нашия Лидл преди отварянето на магазина в 8 ч, вече имаше опашка от 20-ина чакащи.
Отвориха няколко минути след 8 ч, един дядо даже им чукаше на вратата.  Laughing

Взех пижама на щерката, като доста се почудих кой от двата размера да й взема - 134/140 или 146/152. Взех по-малкия, но се съмнявам горнището няма ли да й е тясно. На по-големия номер пък долницата е доста дълга.... ако можеше да се правят комплекти от двата размера.  Crazy

В кой магазин във Варна бяхте?
След малко и аз ще ходя ,се чудя дали ще останата тези пижами...аз съм в Левски.. newsm78

# 213
  • софия
Взех пижама на щерката, като доста се почудих кой от двата размера да й взема - 134/140 или 146/152. Взех по-малкия, но се съмнявам горнището няма ли да й е тясно. На по-големия номер пък долницата е доста дълга.... ако можеше да се правят комплекти от двата размера.  Crazy
Същата дилема имах аз със същите номера, а детето беше с мен и налагах (~143 см. е). Но взех по-големия, защото на по-малкия размер горнището ми изглеждаше мъничко и след първото пране ще стане още по-малко. Наистина долнището е доста дълго. Най-много да мина 2 тегела.

# 214
Някой да даде координати на местонахождението на котешките езичета! Снощи 3 пъти обиколих и .... не ги открих.

А това с талоните определено съм го проспала. Гледам аз едни бележки до етикетите с цените и...чак реших, че нещо са си правили ревизия  Laughing Чак на касата свързах ситуацията с талончетата, които дават. Дадоха ми едно, регистрирах го, но...за кое от всичко, което купих ми се полагаше  newsm78
Сигурно няма да сваря пижами  Sad
Хайде да идва марципана, че....от лятото го бълнувам!

# 215
  • Варна

В кой магазин във Варна бяхте?
След малко и аз ще ходя ,се чудя дали ще останата тези пижами...аз съм в Левски.. newsm78

Владиславово.

# 216
  • Sofia
В понеделник ще обявя тотален и безвъзвратен банкрут!!! Детски дрешки, чуднотии за кухнята - подправки, марципан, украси.....нямат милост! http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=854&rdeLocaleAttr=bg
Това казвах и аз... с дом. потреби е силно вероятно да ме изкушат х'американцитИ.  smile3521
Отивам да гледам  smile3508, благодаря за брошурата!  Simple Smile

# 217
  • софия
Някой да даде координати на местонахождението на котешките езичета! Снощи 3 пъти обиколих и .... не ги открих.
Нали това коментираме - няма ги от известно време.

# 218
  • Варна
Тъкмо и аз разгледах каталога.
Невероятни неща Party Зарадвах се на сместта  за сладки ,че аз никога не мога да ги направя както трябва ,кухненска везна ,комплекта за насипни продукти Heart Eyes,пффф

Дрешките за малкия са супер ,задължително комплекта ,бодита ще се взимат Crazy

# 219
хм и кво стана коледните кутии дойдоха и са по-евтини от предните(ако не греша бяха над 10 лева нали?)!
Аз си харесах комплектите за насипни продукти, ама все пак ще ги видя и на живо как са.Марципана и аз го набелязах , фен съм му.
Иначе и детския стилаж за играчки отдавна му се чудя, ама ми се струва, че е много малък и нищо няма да събира. Ама пък е толкова цветен Simple Smile.

# 220
Нали това коментираме - няма ги от известно време.

Еми то добре коментирате, ама като нямам време да изчета 20-30страници  ooooh!
Много благодаря за изяснението  Heart Eyes

А с какъв грамаж са били опаковките, че да си ги заменя с други в рецептата за тортата?

# 221
  • Пловдив

+1 Laughing
Имаше доволно количество.

# 222
На моето му взех един номер по-голям, че 116, който имаме от миналата година, леееко му стяга в кръста и не е ок за спане. Притеснява го. Има си тумбаче Heart Eyes Затова взех 122 този път, за 1 лв подгъват детски панталони , така че ще ги скъся. Горното му е ок..

Не планувах, но взех и спален комплект - от бархет са, много мекички.

Отивам да разглеждам новата брошура.....

# 223
  • София
Как вървят стоките в различните държави? Изчака ми се чакането за момчешки ботуши. В немския в момента има страхотни боти за 13 Е, пък са с гръцка седмица, в гръцкия само дамски неща, в италианския само коледни.
Пак ще се моля да не завали сняг.

# 224
  • София
Скоро трябва да пуснат и при нас ботушки, те все така правят, чакат до последно.  ooooh!
За детските дрешки ще съм пас. Имам за най-малките и после за най-големите, а ние сме по средата. То и нищо не ми трябва, само термо дънки за малкия, но скоро пусках и бяха с ужасна подплата.

Общи условия

Активация на акаунт