Лидл ::72::

• 73 015
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
То тригодишният е харесал картинка най-вероятно, та се е приимирил с другото. Материята и дължините харесва майка му. Simple Smile

# 601
Бархета си е много готина материя - мекичка, топличка. Яд ме е, че в спалния комплект нямаше и долен чаршаф от бархет, щеше да е идеално Peace

# 602
  • София
То тригодишният е харесал картинка най-вероятно, та се е приимирил с другото. Материята и дължините харесва майка му. Simple Smile
зависи, може да му хареса нещо защото е мекичко... или по разни други причини.

# 603
ами честно да ви кажа, не знам какво е харесал. Съмнявам се, че е картинката .. не го впечатляват такива неща. Има си любими дрехи и иска все с тях да ходи, дори любими гащи, от които съм купила доста и се надявам, че в градината не смятат, че не му сменяме гащите, а просто че има еднакви Mr. Green
Иначе му е голяма пижамата, настъпва си крачолите, аз бих я прибрала за по-нататък, но не смея  Mr. Green Носи я като домашни дрехи, иначе спи с по-тънка пижама.

като ходих за пижамите, купих плочата за палачинки, мога да дам отзиви уикенда, ако някой се интересува Simple Smile Видя ми се огромна и очаквам по-бързо да стават неделните палачинки - вместо 20-ина малки, 4-5 големи Simple Smile

# 604
ами честно да ви кажа, не знам какво е харесал. Съмнявам се, че е картинката .. не го впечатляват такива неща. Има си любими дрехи и иска все с тях да ходи, дори любими гащи, от които съм купила доста и се надявам, че в градината не смятат, че не му сменяме гащите, а просто че има еднакви Mr. Green
Иначе му е голяма, настъпва си крачолите, аз бих я прибрала за по-нататък, но не смея  Mr. Green Носи я като домашни дрехи, иначе спи с по-тънка пижама.

като ходих за пижамите, купих плочата за палачинки, мога да дам отзиви уикенда, ако някой се интересува Simple Smile Видя ми се огромна и очаквам по-бързо да стават неделните палачинки - вместо 20-ина малки, 4-5 големи Simple Smile

Абе важното е, че детето си я харесва..те си имат някаква своя детска логика, която ние не можем да хванем Wink Моят пък предпочита панталоните да имат вързанки отпред Rolling Eyes Има 6 чифта лидълски с вързанки. Друг панталон не мога да го накарам да обуе...Същото е и с блузите - все лидълските носим, от тях имаме над десет...

Снощи опитах един марципан със стафиди, за 2.70лв някъде - отвън е с твърд шоколад, ама доста твърд, вътре много нуга и една шушка само марципан. Пък името му марципан Mr. Green сетих се за лафа за бисквитки "Катерички" Laughing - като се водят "Катеричка", като ги отвориш, отвътре да не излизат катерички Laughing Че и марципана така. Погледнах и етикета - 20 процента е само марципана от цялото удоволствие. Нищо общо с миналогодишните..

# 605
и моята много си харесва пижамата, даже онзи ден се прибираме от градината и влезнахме в банята да я измия цялата и след това търчи с пижамата, да обличаме направо нея. Баща и се прибира в 8 и ни вижда и двете по пижами и се чуди какво става,че толкова рано сме с пижами. Ми да си призная и на мен ми е много удобна, в събота почти до обяд не я свалих, после отидохме в парка та се наложи  Joy

# 606
  • София
С такова хлапе - за ушите и в магазина да си харесва лично Simple Smile (дори и на 3 години). Иначе в НМ има подобен тип пижамки, с бархетно долнище и памучна блузка, даже долнището отдолу е с ластичета, да не се  влачи... но дали ще се хареса... но и цената е по-различна http://www2.hm.com/bg_bg/deca/pazaruvane-po-vid-produkt/momcheta … 5-10g/pijami.html тази с еленчето, имат и плюшенки... или ако си харесва нещо герой определен, например с миньоните...
Другото е да опиташ през националния телефон, ако все пак някой  уважи обаждането ти да ти доставят такава  пижамка или другото съвсем крайно като вариант ако е тооолкова наболяло, да пробваш от немския или английския сайт на адрес на превозвач да поръчаш същите пижамки, въпреки, че за една пижама ми се вижда прекалено голям въртел.

# 607
  • София
Да попитам, къде седят каперсите? А може и просто да е нямало като ходих.
Скрит текст:
Много сме доволни от пижамите, които в момента са с Била точки. За градината пък съм взела от тези по 6лв. в Хит, които пак са lupilu.

# 608
Овлажнителите от утре на радиатор ли се закачат и някой има ли впечатления от тях?

# 609
  • В една слънчева къща...
При нас първия ден от фондана имаше една кутия с около 20-ина бр. В понеделник си взех по 1 червени и един черен, а вчера още един черен. Бяха останали 3-4 бр. общо. Цената и на мен ми се видя изгодна.
Видях и останали бройки от детските пижами. /това е Петрич/

Относно овлажнителите - взех миналата година. На парното се закачат. Не мога да преценя колко са ефективни, но пък по-добре изглеждат, отколкото купичките с вода, които слагах

# 610
Скрит текст:
Много сме доволни от пижамите, които в момента са с Била точки. За градината пък съм взела от тези по 6лв. в Хит, които пак са lupilu.
Дай, моля те, повече инфо за тези в Хит Simple Smile, ако трябва да ходя да купувам Simple Smile
И приятелка ме помоли да й купя бордо покривка, ако има някъде останала.... Тя не е намерила. Моля, подсказвайте  Hug

# 611
При бурканите с боб, грах, домати и лютеници. В малко бурканче са - около 100 гр.
А за какво се ползват каперсите?

# 612
  • Sofia
И аз благодаря за инфото за каперсите! Нали съм рядко в Лидл, изобщо не съм наясно за асортимента им, колко ли неща пропускам...
Еми, има ги в доста рецепти каперсите - средиземноморска куня.  Simple Smile

Последна редакция: ср, 04 ное 2015, 11:28 от Morena

# 613
  • София
При бурканите с боб, грах, домати и лютеници. В малко бурканче са - около 100 гр.
А за какво се ползват каперсите?
Мерси  Hug Гледах и там уж  newsm78, или е нямало или аз нещо съм ги пропуснала. Аз лично правя сьомга с каперси.

Скрит текст:
Пижамите в Хит от 6лв. са си памучни с дълъг ръкав , има ги в каталога им http://www.hit-hypermarket.bg/brochures/view/1 Момичешките са клинче и блузка, даже трудно минава за пижама Simple Smile, по-скоро е като ежедневно облекло. Горнището е от малко по-неразтеглив памук и една идея по-малко като че ли, но пък защото е по-тесничко не се вдига нагоре и не се разгащва толкова

# 614
Тета75, много благодаря! Ще видя новата брошура.
При нас има само един Лидл и нямаше вече пижами, но нищо. Като гледам, пускат отново някои неща по-натам.
Купих един препарат за дрехи, в бяла опаковка е. Сега го пробвам върху бяла блуза с петно от тиква на няколко дни  Laughing

Може някой да върне някоя пижама...
Препарата да не е спрей за петна? Ако е той-много е добър Peace
Загледах, че има спрей за петна, но реших да взема друго - води се сапун, има четка. Само тази снимка успях да намеря - в коша за пране на снимката, даже не се вижда добре. Но за друг път ще знам за спрея, че е добър.

Общи условия

Активация на акаунт