Ремонт на запалки Ронсон, къде?

• 4 386
  • 3
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте,
извинете ме, ако съм сбъркала мястото на темата. Знаете ли къде мога да занеса 2 запалки Ронсон за ремонт? Не са мои, ако бяха мои да са заминали в кофата! Помолиха ме да свърша тази работа, а аз идея си нямам кой и къде се занимава с такива ремонти. Ще съм много благодарна ако някой ми помогне.

# 1
Ами на документи от покупката пише къде се прави ремонт,независимо дали е в гаранция уреда,ако нямаш документи питай в някоя от големите Техно-вериги,защото Ронсън се продава в тях и ще знаят къде им е сервиза.

# 2
Ще ти се стори странно, но моята я оправи един човек, който стоеше на Попа. Не знам дали още е там. Просто седеше на улицата и си човъркаше някакви запалки. Взе ми 20лв, но моята запалка е на близо 60 години и ми е безценна. Още работи и изглежда добре. Прецени дали да го търсиш и дали изобщо ти се занимава.

# 3
  • София
Leaves, запалките, които трябва да оправя също са много стари. Не знам историята им, на вуйчо ми са и явно са му много ценни, защото ме помоли да намеря някой, който да ги поправи.
Много благодаря за информацията, силно се надявам да открия този човек, че като съм поела ангажимент трябва да свърша тази работа. Инак хич, ама хич не ми се занимава Simple Smile Утре в обедната ще отида до Попа.

Общи условия

Активация на акаунт