Каква суха храна купувате за кучета?

• 122 469
  • 477
  •   1
Отговори
# 465
Съгласна съм! Разглеждах Virbac, но тя е май само лечебна и няма да може да се яде продължително време. Проблемът е, че съм от малък град и няма много голяма разнообразие от храни. Вет. не са много запознати с различните видове и чета по форуми и поръчвам от интернет.

# 466
Моето кавалерче в момента е на година и три месеца. Беше захранен с храна на развъдника (Ариа Кенъл), но след това мина на Brit. Първата му беше с насекоми и пробиотик, и да, от нея беше меко акото, не чак разстройство, но не беше и твърдо. После беше на тази за подрастващи и там вече се нармализираха нещата. Сега яде един чувал с пилешко и картофи и си е добре. Котките също са на Brit и им се отразява добре. До животно си е.

# 467
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Съгласна съм! Разглеждах Virbac, но тя е май само лечебна и няма да може да се яде продължително време. Проблемът е, че съм от малък град и няма много голяма разнообразие от храни. Вет. не са много запознати с различните видове и чета по форуми и поръчвам от интернет.

Virbac имат и поддържаща серия.
Общо взето тези без снимка на куче на етикета - обикновено с голяма буква, са лечебни - пример в жълто.
Поддържащата серия, подходяща за дълго хранене е тази с картинката на кученцето - в синьо.

Blush

# 468
В интерес на истината тези с пилешко Кокора не се подрисква от тях, но пък е алергичен към пилешкото и се чеше.

# 469
  • Beyond the Frontiers
Аз не претендирам да съм специалист. Ама съм с чау чау. Освен че е капризна, е и супер чувствителна и със стомаха, и с козината...Абе ужас.
Вече две години взимам Pro plan сьомга. Всички стомашни драми приключиха. Козината е като на мечка.

# 470
Здравейте! Каква храна купувате на кученца със сърдечни проблеми? Нашата кавалерка стана на 10 г и прояви сърдечни проблеми. За целта ни препоръчаха Роял Канин Кардиак. Но ми се иска нещо по - висок клас. Благодаря!

# 471
Роял Канин специализираните храни били много добри уж. Само обикновените им за здрави кучета били зле.

# 472
Роял Канин специализираните храни били много добри уж. Само обикновените им за здрави кучета били зле.
Точно по тази причина ,съм в търсене на подходяща храна за да заменя РК (даже писах във ФБ групите) Вече е голям за бебешката серия,която била много добра ,но е за кученца до 2 месеца. Сега или трябва да минем на ,,Пупи,, или да видим да сменим. Спряла съм се на Acana puppy.....пффф,чак се обърках в морето от информация.

# 473
На колко месеца е кученцето? Два ли? По принцип гледайте и големината на гранулата, защото много малките кученца дребни породи някои храни не могат да ги дъвчат. Примерно Есеншълс на него му идваше голяма и трудно ръбаше.

# 474
Вече е на 3-ри и малко, все още имаме РК стартер,но се оглеждам за нещо подходящо. Другата ,която ми препоръчаха беше Есеншъл

# 475
Здравейте! Каква храна купувате на кученца със сърдечни проблеми? Нашата кавалерка стана на 10 г и прояви сърдечни проблеми. За целта ни препоръчаха Роял Канин Кардиак. Но ми се иска нещо по - висок клас. Благодаря!

Предишният ми кавалерчо беше със сърдечен проблем, но никога не е ял специална храна за това. Изкара до 11 години, но проблема му се появи като беше на 8 и вече имаше един прекаран инсулт. Само лекарставта за сърцето си пиеше.

# 476
Някой пробвал ли е "Ambrosia" и "N&D"? Чудя се между двете за моят кастриран пинчер.

# 477
N&D ползват доста хора и е писано доста в темата, прочети малко назад и ще видиш.

Общи условия

Активация на акаунт