Идеи за детски филмчета за Хелоуин? ;)

• 8 110
  • 34
  •   1
Отговори
# 15
Булката труп,  Кошмарът преди Коледа  и Слийпи Холоу на Тим Бъртън.

# 16
Булката труп,  Кошмарът преди Коледа  и Слийпи Холоу на Тим Бъртън.

Ще си изкара акъла Laughing

# 17
  Какво по- хубаво от това да учиш децата си да почитат чужди празници.
Традиции, култура, това са отживелици.
Някой някакви идеи за Денят на благодарността, Денят на Св. Патрик,  4-ти юли ?

# 18
  • Враца
Хайде стига псевдо-морализъм!
Имам глава на раменете, и непоискани съвети не ми трябват.

При още едно мнение за това как трябва да не отбелязвам /нарочно пиша "отбелязвам", а не "празнувам"/ Хелоуин, ще уведомя модераторите да вземат мерки.
/Вече някой си позволи да ми пише назидателно лично съобщение./
Не дължа обяснения на никого, благодаря!
И впрочем, темата не е за това дали да някой да почита този ден, или не.
Ако някой иска, да си пусне тема, ако вече не е пусната такава, и да си пише вътре.
Поведение тип "Волен Сидеров" /тоест, "аз знам най-добре и съм последна инстанция"/, е меко казано просташко. Но всеки си решава как да се излага де.  Sunglasses

Спирам с това.

Хора, имах предвид невинни детски филмчета, тип "Хотел Трансилвания" 1 и 2, а вие какво ми предлагате? Laughing Laughing Laughing
Благодаря на всички.  Hug

Трансилвания 2 го гледахме на кина преди няколко седмици, но няма откъде да го взема за гледане вкъщи.

Още идеи?

# 19
  • България
И аз се записвам в темата за да си харесаме филмче за Хелуин. Ние пък си го тачим всяка година. какво лошо има децата да се забавляват. прекалявате вече  Naughty

# 20
  • Sofia
Абе то е много просто, ама...
Ако всеки чете 1я пост в темата и има какво да каже по "темата" - ок! Иначе.... ooooh!

Аз ще се възползвам от някои предложения, благодаря на автора и участниците по темата!
Детето (8г.) ми уж ще е поканено за Хелоуин у съученичка, но май ще се окажат само приказки...
Та понеже не празнуваме и, за да компенсираме малко разочарованието ще си пуснем някой страшничък (подходящ за щерката конкретно) филм с пуканки, домашни сладки, Тофифи и толкоз.   Simple Smile

# 21
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Скрит текст:

Вече някой си позволи да ми пише назидателно лично съобщение.

УАУ! Shocked 

Хора, имах предвид невинни детски филмчета, тип "Хотел Трансилвания" 1 и 2, а вие какво ми предлагате? Laughing Laughing Laughing
Благодаря на всички.  Hug

Ами в първият пост нали пишеш "по-страховити" и ни се развинти фантазията   Joy

Аз се сетих за още два игрални THE HAUNTED MANSION с Еди Мърфи и Hocus Pocus.
Този с Еди мисля, че е в категорията "лекички" на Трансилвания (но пък малко смътно си спомням сюжета) newsm78

# 22
  • Sofia
Авторката и, че е на 6г. детето ѝ е писала...  Wink
Пък някои предложени филми съвсем не са детски...  Crazy

# 23
Под  това ,, а вие какво ми предлагате  ,,  , авторката вероятно има предвид предложението ми за Слийпи Холоу  , предполагам ?   Simple Smile

# 24
Nightmare before christmas, оригиналът.
Няма да го разберат по- малките, но не е и тооолкова ужасен че да не може да се гледа. Това е духът на хелоуин.
Съвет- ако детето е над 7-8 и е учило някакъв английски- пуснете го със субтитри. Това го гледах така първи клас, преди 13 години, когато празникът не се признаваше много-много. Направи ми голямо впечатление, хареса ми и научих някои думи оттам. Освен това е предимно мюзикъл, така че остава в съзнанието. Не е нищо плашещо, напротив- представя детските страхове по такъв начин че те могат да бъдат осмени. Има и някакъв сюжет за разлика от съвременното - принцеска в беда, принц който избива всички лоши, черно-бял светоглед и т.н.
Това си е моето мнение де....
Иначе има много филми на тази тематика- като се започне от специални серии на скуби- ду, том и джери, бъкс бъни и се стигне до разни игрални. В зависимост от това на колко е детето и до колко е запознато с темата и жанра... Аз примерно на 4 гледах досиетата Х с майка. И двете си имахме възглавници с които закривахме страшните моменти... Баща ми още го избива на смях...

Последна редакция: ср, 28 окт 2015, 22:30 от Tsumibito

# 25
Ето и няколко предложения от мен  Simple Smile

# 26
Ghostbusters - тези са малко старички и не знам дали ще ги хареса

Halloweentown
Corpse Bride
Sabrina, the Teenage Witch - това е сериал
Sabrina the Teenage Witch - има и филм по него
The Curse of the Were-Rabbit - trailer
The Monster Squad trailer
Gremlins - този може и да е много страшен за деца. Не съм сигурен.

# 27
  • Пловдив
И аз не празнувам хелуин с детето, но съм му купила от лидл макарони на черепчета (много са готини, а сладории не яде, иначе имаше!), защо не да пусна и филм  Laughing

И без това Коралайн е такъв хит при нас, че понякога ми вика "другата майка" като я ядосам.
на 4 й го пуснах, сега е на 5.

Гледахме и Хензел и Гретел, много обичаме зли и лоши вещици, змии, вампири, върколаци.
С върколак гледахме съвременния игрален филм за Червената шапчица.

Но предложенията ми не са много детски и всеки си познава детето, на моето съм му превъртала или скривала някои неща...особено в хензел и гретел как ги дават вещиците, дори мен ме е страх!

# 28
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
"кутийковците" за по-малко дете   Peace или за  по-малко гледало страхотии Peace

# 29
    Синът ми,когато беше на 9,много се впечатли от :
"Джуманджи" http://vbox7.com/play:20103f2e15[/i]  
и     Фантастика е,много са интересни  и страшнички Wink!  Не са с Хелоуинска тематика,но държат в напрежение и са подходящи. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт