90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 316

• 31 525
  • 724
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Адииии, честито! Да е жива и здрава, да има късмет! Да расте умна и разумна, за радост и гордост на мама и тате, "баба" Wink и дядо ! Добри орисници вече има-лелите фиданки Laughing Много красиво име са й измислили!

# 46
 Ади-99,

Ч Е С Т И Т А    Р А Д О С Т   !!!

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Да ви е жива и здрава малката Елия, да ви донесе радост и щастливи години! И да те направи пра-баба! Поздравления за младото семейство!!! bouquet bouquet bouquet

# 47
  • Габрово
Добър вечер!
Тинки,благодаря за грижата за нас! bouquet
Ади,честито!Да е жива и здрава и принцесата, и всички около нея!
Лаура,добре си се завърнала,липсваше Simple Smile
На всички с минусите завиждам  Crossing Arms на тези,с плюсовете-кураж,ще се случат нещата.
Благодаря,че ме мислите,Мими,Вангоби,Курдов...дано не пропускам някой Hug Чета,но няма с какво да се похваля и си трая.От днес започнах друг режим(изготвен специално за мен),но нямам намерение да излизам от нашата тема Hug
Ще ви нагледам после да видя дали сте завити добре  Simple Smile Сега отивам да си правя чай.

# 48
Много ви благодаря  за пожеланията, и това ми хареса "баба", "пра баба" Joy  ние ще сме модерни  ще я науча да ми казва Ади  Mr. Green
Само съжалявам че ще има дебела "баба"
Оспавих извинете  Embarassed

# 49
Ади-99,
Няма дебели баби! Има любими баби - това е! Ти само оздравявай бързо! Grinning

# 50
Ади, честита радост, да е здраво и щастливо детенце!

Много съм изморена, лягам да си гледам тв и да хубавея  Mr. Green

# 51
  • Русе
Ади, да ви е жива и здрава малката Елия - и вие да сте живи и здрави да й се радвате и гордеете с нея много дълги години  Hug bouquet
Тинки, момиче мило, как успях да те пропусна благодаря ти за грижата и постоянството  Hug Hug Hug

# 52
Аз като застраховка да не ми пригладнее, днес едни огромни салати ядох... И като резултат си ходих бая сита. Е, сега бих мушнала нещо сладко, ма нали трябва да се боря с лошите навици...  Mr. Green  Ще ви чета и ще си седя мирно на четирибуквието.

Благодарности за сърдечния прием, Стаси, Виляна, Мими, Курдов, Иринита, vangobi, desi_mama, ili-ana!!!  Hug Hug Hug

Ади-99 Честито попълнение в семейството, нека е здрава, расте бързо и радва всички!  bouquet
Курдов Шетах из Западните Балкани, по България на няколко пъти и до Крит. Видях някои нови за мен места и градове и си угодих с разни любими лакомства...та затова пак съм на линия.  Blush  А ти си строил почти цялото семейство, виждам, с 90ДД - само така!  Wink

Утре варива, имам една отворена консерва нахут, та ще е нещо с него...  newsm78

Я да си питам - кокосът и кестените като какво ги смятаме?

# 53
Ади Честита радост! Да е много здрава, щастлива и обичана!  bouquet Hug

# 54
Лаура кокосът аз съм го яла в плодов, а кестените са за ВГХ  Peace
Подсети ме да си изпека кестени за неделя, дано не прекаля с количествата Heart Eyes
Лека от мен, хайде да хубавеем  Hug
Адиииии честито  Hug Желая на бебка да расте щастлива, обичана и обгрижвана  Hug
Сега чакаме гоблена в готово състояние  bouquet
Оздравявай бързо  Praynig

# 55
 Ехоооо, Адииии, честита ти Елия...да бъде красива и нежна като името си! bouquet
Завърнах се от кръчмата...салата шопска без сирене и скумрия на скара....смятам трябва да ме похвалите...! Naughty
Вангоби радвам се, че ти е харесал оризът.... Hug
Илянке, какъв е тоя режим, искаш декември да ни заслепиш ли...!? Hug

# 56
  • София
Ади, да ви е жива и здрава бебка. Късмет да има и много, много радост да ви носи. bouquet
Пешеходка, баш за тва мечтая,страшна си,  благодаря ти bouquet bouquet
Мими, Илианка bouquet
Лека и спокойна нощ от мен, аз дремнах малко на дивана сега отивам да довърша където си трябва.
Курдов, зави ли ни newsm78

# 57
  • Габрово
Чаят е изпит вече,завити ли сте?Курдооов,къде си,завивай!
Мими,няма опасност,вие до декември ще сте се стопили и без това нямате много за сваляне.А моят режим е съчетание от тренировки и хранителен план-изготвен от фитнес инструктор.Много съм ентусиазирана Simple Smile Ще се похваля при първия напредък.

# 58
Илянке, успех..! Декември ще видим дали действа..
Курдооооов давай прасковения юрган...!
За домашните за утре ще правя джолан,на крок пота, стаеа мозък, аз какво ще ям не е ясно?
Лека нощ! Hug

# 59
Пешеходке,
Право в десетката!
 Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт