90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 316

• 31 550
  • 724
  •   1
Отговори
# 30
  • Targovishte
Отчитам много слаба активност във форума  newsm78 Май ще пиша двойки  Naughty

# 31
  • Бургас
Отчитам много слаба активност във форума  newsm78 Май ще пиша двойки  Naughty
Хайде, Мими рапортува,че отива на кръчма, ами останалите? За ядене вече е късно newsm78 Не става и за скитане, защото е влажно и студено....Ей, има ли някой друг тук?

# 32
  • София
Тук съм! Хапнах и сега пътувам... И ви следя! Hug

# 33
А и аз съм тук  Peace
Днес съм режимна, вечерях пържолка и салатка, а сега пия чайче  Heart Eyes

# 34
Папка ме Курдов, аз паках карфиол и броколи. Сега ще си калявам нервите с питка и войнишки курабии.
И ще пия чай. Утре какво ще ядем банда? Курдов ти си почивай, че неделя иде......

# 35
  • София
И аз тук, записвам се на трета страничка чак.
Иринита, направи си ориз с праз, толкова вкусно, да е жива и здрава Мими за идеята и рецептата bouquet
Курдов, аз юрганче не запазих, но надявам се едно и за мен да има, че ми се спи и ми е студено Confused
Джули, ами то няма да те  341uu, пиши нали така обеща Heart Eyes и аз днес добавих към режимното меню една чашка ферментирало грозде, че да не се цепя от колектива, дето е в почивка. Wink
Лаура, добре  завърнала се bouquet bouquet
Морса вълничке, разкошен минус bouquet
Да ви кажа няма и на два месеца работа съм, но си мечтая за почивка някъде в гората с камина и буре вино Mr. Green, хей така без интернет и телевизия и никакви телефони, само разходки и лежане пред камината с чаша в ръка Mr. Green
Илианка къде е, втори ден ми се губи?

# 36
  • Бургас
Хайде мацки и котараци на чаяяяя!

Сложила съм за всички! Hug Hug Hug Hug Hug

# 37
Ехо! Тук съм вече. Излизах с приятелки на ранна кръчма. И познайте - пих едно кафе и една количка  Embarassed
НО! След водния (благодаря ви за поощрението!) днес закусих с печена тиква от онзи ден. След това се метнах на пазра в "Сръбската скара". Взех много неща, бях зверски гладнааа. Обаче 2 шишчета с бекон и шопска салата без сирене ми дойдоха много. И сега след кафето изобщо не ми се яде и грам. Метаморфози! И сега кажете ми какво да сторя за да съм режимна все пак? Кисело мляко?
vangobi, и аз искам камина, природа и съответните екстри. Нека има и СПА процедурки  hahaha
Курдов,отмаряй, че те чака голЕм ... напън!
Скрит текст:
Иринита, какво коте имаш? Питам щото съм любителка на котки.

# 38
  • София
Може и спа процедури, съгласна съм Joy бързо ме нави, ама и аз нали не мога да отказвам bouquet

# 39
  • Targovishte
ИРИНИТА  Hug Благодаря. Аз си пия Ройбос с ванилия. Но и на твоя се точа....

ВАНГОБИ  Hug Има, има, споко. Има за всички.

ПЕШЕХОДКЕ  Hug Никой не ми дава почивка, за съжаление. От сега приготвям няколко предварителни записи, че от Дарик ми искат два репортажа ей тъй на по 5 минути за неделния следобед. Иначе.... предвидените ми включвания на живо в новините са... 18, миналата неделя бяха по-малко.  Горе долу на половин час ще съм. Нямали кореспонденти в повечето общини където има балотаж. Иначе за утре съм поръчал ако има вкъщи спанак с ориз, но няма да можем да го олютим, че синът не кусва люто. Че и на спанака се мръщи. Ще видим.

ВЪЛНИЧКЕ
  Hug голям зор ще е, да  bouquet

Вярно, че ИЛИАНКА не се отчита тука - дано да е добре  Praynig Praynig :pray:

ЖГЪМЦ
 Hug Ти за къде пътуваш, ако не е строго секретно. Стана ми любопитно  newsm78

# 40
  • Бургас
Морска вълничке
Скрит текст:
моето коте е Европейска късокосместа = улична превъзходна hahaha Спасихме го през май. Майка й я беше изоставила на 1 седмица и като се започна - хранене с пипета, спринцовка, биберон през 3 часа. Топла вода в бутилка в кашончето и така ...Котя е черна, с малко бели косъмчета на тумбачето е и се казва Тайра. Много е дива - също като нас.Определено има характер, но ако нямаше хъс, нямаше да оцелее. Много го обичам това зверче

# 41
  • Русе
И аз съм на линия, но досега проверявах курсовите задачи, че утре съм на изпити (два различни и трябва да съм го свършила преди това).
Лаура  Hug Hug Hug и аз съм така, права е Стаси  Hug
Днес
з - бананче (към 9:30)
вз - грозде (около 12, защото бях прегладняла, а нямаше изглед за обяд скоро)
о - карфиол със сирена, кисело мляко
в - салата зеле и моркови, няколко хапки сирене и кашкавал
Гени, в неделя имаш стиснати палци от мен  Peace
Папурче, аз правя броколи като първо го бланширам в подсолена вода, а после - пека на фурна залято с микс от сирена (тип изчисти хладилника) и при необходимост малко прясно мляко и подправки на вкус (така правя и карфиол)  Laughing

# 42
Добър вечер приятели,
Тинки  bouquet
записвам се в новата тема с една щастлива новина, снощи в 23.40 часа се роди нашата красавица Елия http://prikachi.com/images.php?images/182/8436182D.jpg
Споделям щастието си с вас, не можах да се похваля по рано защото цял ден тичаме по задачи, раждането беше трудно- два дни и това много ни притесни но вече сме много щастливи ,  за нейно здраве съм ви подготвила за различните дни по нещо заповядайте:
 http://prikachi.com/images.php?images/194/8436194S.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/196/8436196o.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/198/8436198Z.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/203/8436203L.jpg
П.П. аз все още съм болна нос ми тече, гърло ме боли просто не знам какво ще правя в понеделник е изписването на бебето  smile3518 newsm61
Мамите с бебета
Скрит текст:
моля ви напишете ми на лични да не занимавам всички, какво се носи в болницата на екипа и има ли ритуал че ми казаха да носиме погача и мед и се дава на младите родители

# 43
Ади-99, честито много да ви радва и да има мноооого щастливо детство.
Сега ви тургам камината и спа-то/червенот вино се беше свършило/
windows print screen

вземам си зеления юрган и чорапите и отивам да сънувам розови сънища.

# 44
  • Targovishte
АДИ  Hug Hug Честита ви радост! Да ви е жива и здрава. Желая на Елия прекрасно детство! Живот и здраве на родителите и на вас!  bouquet bouquet

Общи условия

Активация на акаунт