90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 316

• 31 538
  • 724
  •   1
Отговори
# 15
Еееее много сте бързи  #Crazy
Тинки  Hug
Заната няма да се дадем на едни килца, я!!! Ще ги преборим  Mr. Green
Кинира какъв е проблема с рибата, най-лесно е да я опечеш, защо ще се развеждате с рибите-сподели и ще дадем съвети  Hug Аз обичам да я пека на фурна, скара и да я пържа, но тази остатъчна миризма в апартамента ме побърква после, нищо не помага  #Cussing out
Гени
Скрит текст:
Малката днес беше по-спокойна, иначе си подмрънква сутрин: "не искам на градина, не ме оставяй  #Cussing out "  Харесва едната госпожа само и при нея е добре, другата е по-строга и само като я види сутрин  Whistling После казват, че е спокойна през деня и след обяда като ме види започва да плаче, че ме е видяла, и че ще я взема  ooooh!
Лилиан-страхотно име  bouquet
Кръстница съм на едно момиче, което носи същото име. Когато се роди бях на 10г. и ми беше много трудно, почти невъзможно да проумея как така бебето е момиче, а се казва Лилиан  hahaha "Нали моето име завършва на А, а нейното не, значи бебето е момче  hahaha !!! "

# 16
  • София
Тинки, благодаря за новата тема.  Hug
kinira, опитай тази рецепта:
http://www.gingerylemon.com/2013/01/pechena-pasturva-vuv-folio.html
Много лесно и вкусно. Гарантирам!  Peace

# 17
Привет и от мен  Simple Smile .Изчетох ви малко на диагонал  Blush ,но нямам много време че сменям работата и обучавам нов човек/мрън/.Но иначе съм режимна - днес ден белтъчен З грозде и в 10 1 банан,О - пилешко с зеленчуци на яхния и В - ще е пържолки със салатка.А килцата и те намаляват - вече съм 77.200 кг.

# 18
За рибата:
Скрит текст:
Бях си купила лаврак и реших, че ще го пека на тиган. Овкусих го със зехтин и подправка за риба от Лидл, цепнах я отстрани, за да се маринова по-добре и днес просто я сложих на тигана да се пече. Рибата беше цяла без глава. След като я изпека кожата й става много хубава и хрупкаха, ама отвърте е като сваране, а и подправките не са стигнали до там. Явно просто цяло риба не става за тиган. Като са филета стават добре, не са прекрасни, но не са зле.  

жгмъц Следващият път ще пробвам по тази рецепта, мерси.  Hug

# 19
  • И аз не знам къде
Хоп и аз тук. След плодов съм -800. Общо за цялата четворка - 1,500   newsm68  . Днес закусих кафенце с мандарина , Обядвах кюфтенца  (с които снощи прегреших  от мириса у дома  hahaha )  със салатка домати и краставиции , 1 филийка пълнозърнест хляб и ии една малка кифличка    Rolling Eyes    Whistling дано утре да няма  box с Кантарев  . Вечерята май ще  е пак салатка ама този път със сирене във фолио.
 За снимката с майката и аз съм в това положение  hahaha даже понякога доброволно си забирам баткото , че ме е страх да не направи нещо на бебчо.
Виляна 81 и аз като малка не ги разбирах тези имена. И аз нарочвах момичетата за момче 
Аз хапвам рибка, но точно преди да почна 90 дневната бях за малко на диетата на Червенкова и ми се потресе не само рибата , но и пилешкото  Sick скоро рибка май няма вкуся.
Хайде хубав ден на всички  Heart Eyes Heart Eyes

# 20
Привет-мривет на всички нови и стари муцуни!  bouquet

Аз се изгубих много, повече от месец изобщо не бях влизала в темата...  Embarassed  Междувременно му поотпуснах края и от днес с нови сили смятам да завъртя още една 90-дневка. Имам си едни 5-6 килца за борене, тази сутрин бях 62.3 кг. Целта ми е да си се добера обратно до любимите от края на врътката ми през април месец 56-57 кг.

Вчера направих плодов ден, че нещо напоследък бях го ударила на смесване и хапване на сладки неща по късните часове... Днес белтъчини:
З Две ябълки
О Салата айсберг с краставица, чушка, пресен чесън + 2 телешки стекчета + ФПХ
В Салата - или същата, или зеле и моркови + 1 телешко стекче

Не съм имала време да чета назад, но виждам че доста от познатите лица са си тук... Дано сте добре и топлите есенни дни ви се отразяват положително на настроението!  Hug Hug Hug

# 21
Neat_W, на скута ли ти седи, като при Гени  hahaha Hug
Пешеходка, аз казАх ли ти да не смесавш ябълките  Crossing Arms
Лаура, добре завърнала се. Това сме ние - докато грешим, тифо в ъглите и после с гръм и трясък тук  Hug

# 22
Да се запиша и аз в темата, да не ви изпусна, че от трети започвам и аз!

Тинки  bouquet

# 23
Лаура добре завърнала се  Hug Голяма група започнахме нова врътка преди четири дни, но пак си в крак с нашите дни-и ние днес сме на на белтъци  Peace Права е Стасита, докато си хапваме нережимно сме многооо тихи  hahaha
Кинира и аз бих ти препоръчала рибката да е във фолио, но остава разварена отвътре, а ти май точно това не харесваш  newsm78
Стаси много точно попадение направи със снимката, при нас е точно такъв случая  hahaha

# 24
Да не ви изпусна.

# 25
  • София

Кинира и аз бих ти препоръчала рибката да е във фолио, но остава разварена отвътре, а ти май точно това не харесваш  newsm78

Така е, но винаги може да се отвори фолиото и да се запече на вентилатор.  Wink

# 26
  • планетата Земя
Скачам и аз в новата тема
Тинки, bouquet

# 27
Ехеее, нова тема, че и две страници изписали
О свинско със зале, салата панджар и морков, ФПХ, мммм красота
В след малко тръгвам на заведението...смятам да е риба, но може и млечни....
Ей, Лаура къде беше зачезнала? Честита ти врътка! Simple Smile

# 28
  • Targovishte
Ехо, банда  Hug

ЛАУРА
  Hug Hug Ей, пътешественичке  Hug Къде се изгуби, по кои земи ходи? Добре си се завърнала  bouquet

Днес - голям кеф - любимите ми млечни. Дано само да не си отмъстят , чувам че кроели задкулисни преговори с Кантарев  Crossing Arms

Седя си в магазина, умирам от скука. Пуснал съм си духалката и буквално заспивам  ooooh!  Но ! следя ви изкъсо!!!

# 29
  • Бургас
Моята вечеря от салата с млечни стана салата със скумрия на фурна.
Чавето не я беше изяло и аз, за да не изхвърлям Laughing
Лаура, добре си се завърнала Hug Успех с врътката!
За утре съм извадила от фризера манджорляка с булгура. Ако не става за ядене ще готвя праз с ориз.
Ох, колко е гадно навън - мрачно и пръска дъждец. А аз съм се завила с одеалце на диванчето и ви чета.
Котя се е свила до мен и мърка...
След малко ще пия чай. Красота!

Общи условия

Активация на акаунт