Отговори
# 390
Калилили, дъщеря ми е на 5 и полвина. Ще си обновя през компютъра лентичките. Съжалявам и аз за твоята майка. Много ми е мъчно, че децата не я познават, но... Съдба...

# 391
  • Варна
Graco Evo е и моят избор, много лека и маневрена ми се видя. Цвят лайм и аз видях в нета ама тук никъде не се предлага май  newsm78

# 392
Е как ще ти взима пари за това  Shocked След определена седмица са задължителни и безплатни, пък и не виждам какво толкова ще плащаш на един апарат със слушалка, който се ползва за секунди  newsm78
.                                                                                                                                                                 Ами думите и бяха следните "От шестия месец започваме да записваме тоновете при мен струват 10лв в някоя болница ако отидеш са по 25" това са нейни думи цитирам я.На теб как ти звучи защото на мен ми звучи като изкарване на бързи пари.
ooooh!

Тази по ЖК ли ти е? Ако да, няма ли как да я питаш защо се плащат и не се ли поемат по каса? Ужасни шарлатани, направо съм шокирана!
.                                                                                                                                                            Да таЗи ми е по ЗК о определено ще я питам другия месец.Да не говорим че директно ще и кажа че няма да си правя запис на тонове при нея.
Здравейте,включвам се в темата,и аз съм с термин март.Аз съм малко далеч от БГ,но тук в Полша в род.отделение има запис на тоновете-напълно безплатно от 8 месец и ехограф в 1ви триместър,2ри и 3ти.Можеш и ти да отидеш в болницата и да питаш.

# 393
Здравейте,всички бъдещи мами,записвам се официално в темата с термин 14.03,момиче,трета бременност,Полша.Пожелавам лека бременност на всички и много щастие. newsm10

# 394
  • Варна
Graco Evo е и моят избор, много лека и маневрена ми се видя. Цвят лайм и аз видях в нета ама тук никъде не се предлага май  newsm78
Скрит текст:
Ето тук я има жълтичка, но ми досвидяха 100 лв отгоре само заради цвета, иначе и аз много обичам жълто http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0%E2%80%9311701496/ … D0%B0%D1%80%D0%B8
За количеството кърма - това че няма за цедене не винаги означава, че кърмата е малко, напротив - най-често означава, че е регулирана, което е идеалния вариант (е не е идеален, ако искаме да изцедим и да излезем някъде, ама пък поне няма течове навсякъде  Laughing )

# 395
Здравейте момичета,
за първи път пиша тук та и аз да се отбележа - термин 14.03, юначе, първа бременност.
Тъй като вчера и аз разбрах исках да го споделя с вас, за да и други бъдещи мами се възползват: на 20ти ноември петък ще има 25%-ово намаление в Хиполенд - всички магазини.

Успех с пазаруването;)

Последна редакция: чт, 12 ное 2015, 18:03 от kriskafun

# 396
Може ли и мен да запишете. Термин 31.03,първо раждане от Варна със сини гащи.

# 397
  • Първомай
Здравейте дами.От доста време не съм писала но пак съм на работа и едвам смогвам да ви прочета.
За записите при ПБ започнаха да ми ги правят от 34 седмица и със сигурност си е напълно безплатно.Сега като ходя на прегледи на мои познати пак ги правят безплатно с една машина от която излиза лента като на кардиограма.
За пазаруване още чакам защото имам страшно много неща от каката а и още не знаем със сигурност пола.Другата седмица като (доно) го разберем и тогава ще мисля за пазар.
За сега това е от мен Лека вечер на всички.

# 398
момичета,

вие направо сте изписали света!!!

Ние бяхме на преглед, точно в 24 и 0 дни, моята принцеса беше 630 грама, което  показва, че си върви едричка за момиченце. Всичко й е наред, плацентата също е ок.

ние предната вечер преживяхме катастрофа, супер нелепа.... не ми се говори за това - важното е, че сме добре - аз само се стреснах и ужаса, който преживях, че може нещо да се случи на детето ми, беше най-страшното от всичко. Сега, останах без кола за 6 седмици, че и без това трябва да я оправят още от градушката от миналата година, и сега с новите щети нямах избор!!! това е неприятното, но ще се оправим - добре, че времето е хубаво и с Елина ходим по разходки и използваме всеки слънчев лъч Simple Smile

пазете се много момичета и  добре дощли на новите мами  Hug Hug Hug

# 399
Звездичке, добре че си се разминала само с уплаха Sad Пази се!

# 400
Аз спрях да шофирам, че само се изнервям с глупаци по улиците  #2gunfire
Вчера щяха и на пешеходната пътека да ме блъснат  #Crazy Някакъв кошмар е просто!

Аз да ви питам - имате ли някакви нови оплаквания, които сте нямали до сега? Последните няколко нощи се събуждам потна, а през деня имам едни такива "топли вълни", които вземат да ме притесняват, защото хормоните на щитовидната са ми в норма (изследвам ги всеки месец, понеже съм с Хашимото). И много ме боли точно над опашката, направо ми се приплаква вечер.

Добре дошли на новите мами - лека бременност, и на финала - здраво бебче!

Относно намалението на хиполенд - не е ли на 27.11 черния петък  newsm78

# 401
Леле, Звездичке, малкия дявол е било! Дано на никого не се случват подобни произшествия!

# 402
На мен последните две вечери, около 18 часа ми става много топло, но нашият апартамент е изцяло южен, а и сме с големи френски прозорци и много напича. Според мен просто се нагрява много вкъщи тези дни и за това ми е топло. Simple Smile

# 403
  • Сандански
_sky_, в книгата, която чета (на Мари-Клод Дьолае), пише, че е нормално да чувстваме такива топли вълни и идвало точно от щитовидната жлеза, но не защото има проблем с нея, а защото й се налага да работи по-интензивно. Нямам представа обаче дали това важи и за жени с проблеми със щит. жлеза. Аз бях така с миналата бременност, с тази не усещам топли вълни.

Май скоро ще започнат черните петъци. Аз вече накупих подаръци за дечурлигата в семейството, за да не бързам в последния момент, но смятам, ако има голямо намаление на колички и бебешки продукти, да ги купя тогава.

Смятате ли да пазарувате дрешки за бебетата от сайтове и от кои, за да се ориентирам и аз? Simple Smile

# 404
Здравейте момичета,
Благодаря ви за милите думи. Аз по принцип за Елина масово от сайтове купих повечето неща - алито, теско и джордж.. В Бг харесвам много дрешките на Майорал, но са доста скъпички и вземам само на разпродажба. Много са качествени, но не по всеки джоб за съжаление. Пазарувам и от мадъркеър в Англия, а и тук понякога. Като сме в Германия често вземам от С&А. Тях ги няма в Бг, но са вносни цени и предлагат добро качество.
Купувам и от базари, защото детските неща бързо умаляват и не са носени кой знае колко и ако някоя приятелка ми даде нещо - също не отказвам. Сега обаче, няма кой знае какво за пазар - нали е пак момиченце, в същия сезон и дрешките от Елина ще се ползват - другото ще са от подаръци от близки и роднини. Количка за породени купихме - и с това се изчерпва основния арсенал от необходими неща.
Някой беше питал за болницата какво трябва. Предимно неща за мама -тоалетни принадлежности, кошници - търсете с къс ръкав, че е родилните отделения е по-зле и от инкубатор, превръзки за родилки, крем за зърна -препоръчвам Лансинох - вълшебен е и много помага; чаршафчета тип попиващи за леглото .... Това е списък за държавна болница - за частните е различно и трябва да се пита на място.
За кърмата - много вода и помпа си купете и още в болницата се почва с нея докато дойде бебето. Аз бях секции, но благодарение на помпата имах коластра и още от 2 ден си хранех бебето. Моят съвет - купете си електрическа помпа ако мислите да кърмите. - няма такова удобство и предвид, че времето за нищо не стига - спестява и нерви, и време. Аз не си взех отначало и след това купих такава - демек двоен разход.  Трябва да се пие много вода и чай - лактогонен. Яде се доста месо, картофи и ориз, за да е хубава и хранителна кърмата. Докато се кърми, не се отслабва много освен ако не се наспивате нощем, но в крайна сметка здравето и доброто бъдеще на бебето са приоритет.

Общи условия

Активация на акаунт