Ринка,Ванина за вас

Спешъл доставка, току що направена снимка от реала.
Знам, че ги обожавате ,и кокичетата и снегът
Redemi ,хубава година и за теб!

И аз съм фенка на Григор
Но днес само моята половинка го гледа, въпреки че съм му казала, че щом той гледа мач на Григор и момчето пада
Пишеш че си добре с руския. Момичетата пренасят тук каквото сварят от там, но защо не се регистрираш на https://vk.com/murayildirim . По лесно ще ти е щом можеш да влизаш когато си поискаш и колкото време искаш 
прекрасни са
На балкона ми в едно сандъче се белеят вече три връхчета
Явно чакат снега и те 

Ако може да направи нещо повече момичето ще го направи, защото е страхотна дружка, а ако не може, значи си има важна работа
Не бихме искали никой да я притеснява
В тази тема така сме свикнали
Иначе , добре си дошла в групичката

няма как да не е приятен следобеда след вашия подарък!

Лили
супер сте
голямо БЛАОДАРЯ за превода на първи епизд на Кралицата

мерси за преводите
Ванинка
Хъши
Или 

Още не съм го гледала преведен ,но и само с картинки и првода на Лили мога да кажа ,че много ми хареса .Страхотно начало с дъжовната нощ от преди 30 години когато убиха бащата на Кратал ,после красивата любовна истрия на Картал и Селин в Грас,след това Трабзон и накрая Истанбул -всико беше изпипано и направено много добре с чудесно музикално оформление 
грешка след грешка ,нооо накрая хвана верния тон и успя да омае майката на Селин а,после и самата Селин
Супата беше добра хрумка ,а къде я е направил Карталчо хич няма значение
После с тия охлюви чак ми дожаля за Картал докато ги ядеше ама любов какво да се прави
трябва да се правят жерви в нейно име 
За съжаление обаче после действителността на Картал го заля и той трябваше да се откаже от любовта си
Тая неговата жена луда по цялата глаа бе
Леее пали на чертварт и ,за да е мирна и кротка и дават каквото поиска
Езра иска Картал и хоп получава го ,а той какво иска няма начение 
Хареса ми Селим Байрактар в тази нова роля на съпруг на лелята ,но малко на моменти все още го очаквам да тури една чалма и да почне да се държи като Сюмбюл ага
Мерием ми хареса много в ролята на Селин младо ,свободно и уверено в себе си момиче
За Мурат естествено няма какво да ви казам,че мноооого го харсах като Картал -ах този негов гласец дето го вади ,направо все едно всяка дума я намазва с мед и после я произнася
И си играе както си трябва човека -любов ,мъка ,ярост ,безразличние ,всичко го изиграва еднакво добре и истнски 
Взе малкото сираче Картал при себе си ,дава му всичко ,но иска Картал да му е като роб ,каквото му каже това да прави.Когато Картал върши всичко така както трябва нещата са добре обаче само да мръдне в страни Азис веднага показва другото си лице и почва със заплахите 
във вторник ще видим как ще се развие историята на татък