Ин витро център Стефанов - тема 2

• 69 399
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте искам да попитам  като започнат инжекциите за стимулация трябва ли да продължа да пия хапчетата които ми изписа още вначалото т.е актив мама ,витамин е  селен и т.н.......
Да продължаваш си ги, до второ нареждане. Успех!

# 301
а колко дни се бият инжекциите аз съм по къс протокол .

# 302
  • Сливен
Зависи как ще отговориш на стимулациятя но 10 дни някъде ако не се бъркам.

# 303
Благодаря ви момичета за отговорите много сте точни.късмет и на вас!

# 304
  • Сливен
Момичета незнам вие как сте но аз от няколко дни дигам кръвно,а по принцип съм с ниско кръвно 100/60,а тез дни горната граница ми е висока.130/70;140/70 незнам на какво се  дължи но определено ми става лошо понеже е придружено със сърцебиене.Кафета не пия единствено сутрин пия по едно 3 в 1 с много вода тъй като след операциите свикнах без кофейн.

# 305
  • Сливен
Момичета ,преди ин витро защо се изписват противозачатъчни и метфогама,дори и витамините ми се виждат в повече,аз нямам проблем с кръвната захар,преди 1 седмица я изследвах и е 5.5,нямам никой в семейството с диабет.Няма ли да ми се объркат нивата на инсулин от това лекарство?

# 306
Метфогамата е за подобряване качеството на яйцеклетките. На мен док. ми каза, че ако не се чувствам добре от нея, да не я пия.
Противозачатъчните - да отпочинат яйчниците преди процедурата и да се предпазиш евентуално от задържани фоликули. А витамините са си витами - с нищо няма да навредят, само може да помогнат.

# 307
  • Сливен
много благодаря за отговора

# 308
много благодаря за отговора
Ти какво реши, ще стартираш процедура ли?

# 309
  • Сливен
ами нямам избор,ако тръгна тепърва за второ мнение в София отидоха няколко месеца.В понеделник ако не ни мине котка път ще отидем да пуснем изследванията и понежена 4-5 март трябва да ми дойде се чудя дали да ги почвам лекарствата или да изчакам следващия преглед с доктора,който ще е началото на април.

# 310
А кога казват че може да се направи пункция?

# 311
Всичко зависи от това как реагираш на стимулацията, тя е между 8-14 дни, много е индивидуално. През ден, два си на преглед, сутрин даваш кръв за хормони, след обяд на видеозон, доктора преценява дозите на лекарствата и когато дойде времето ти назначава дата за пункцията, с инструкция как да се подготвиш. На следващия ден ти се обаждат да ти кажат, как се развиват нещата, ако се стигне до трансфер, пак ти се обаждат да ти кажат ден и час. Трансфера е между 2 и 6 ден, най-често 3 или 5 ден.

# 312
Моите опасения от противозачатъчни се оказаха основателни. На пети ден след приема им започна да ми се гади и замаяност. Някой има ли такива оплаквания? Лошото е, че трябва да ходя на работа, а се чувствам зле.Надявам се само, организма да се нагоди и неразположението да изчезне, иначе ще помоля да ми ги сменят.

# 313
Salinda благодаря ти много!

# 314
 Hug нама защо, нали за това сме тук, кой с каквото може да си помагаме и подкрепяме!

Общи условия

Активация на акаунт