Ин витро център Стефанов - тема 2

• 69 400
  • 729
  •   1
Отговори
# 315
Бананче аз от противозачатъчните бях с жестоко гадене и разстройство по 4-5 пъти дневно около 10 дни.И после се оправих.Е още ми се гади но свикнах вече и гледам много да не го мисля.

# 316
  • Стара Загора
Моите опасения от противозачатъчни се оказаха основателни. На пети ден след приема им започна да ми се гади и замаяност. Някой има ли такива оплаквания? Лошото е, че трябва да ходя на работа, а се чувствам зле.Надявам се само, организма да се нагоди и неразположението да изчезне, иначе ще помоля да ми ги сменят.

Здравейте, момичета! На мен днес ми е 6-ти ден от приема на противозачатъчните и витамините. Първите 2 дни ме болеше много главата, не разбрах дали от Метфогамата или от Жанги, но на 3-я ден вече нямах никакви проблеми. Надявам се така да си остане Simple Smile
Късмет и успех на всички  bouquet

# 317
Тани успех и на теб! Доктора каза ли ти по какъв протокол ще си?

# 318
Не знам...мен май няма да ме бъде с тия противозачатъчни, снощи започнах и да повръщам.Много ми е зле. Не знам какво да правя. До опита има още време- да ги спра ли и в началото на март съм преглед и тогава да му кажа да ми ги смени с други?

# 319
  • Сливен
Когато се решихте за ин витро,пак ли се чака около месец за преглед и стартиране на процедурата?Другото ми питане е когато се оформят документите от клиниката за фонда правят ли се нови хормонални изследвания,понеже аз имам такива от октомври миналата година,но са от Рамус-Ямбол и си мисля,че нямя да се признаят.А ако започна другата седмица да пия лекарствата, които ми даде д-р Стефанов няма ли да ми повлияят на изследванията.
Толкова много въпроси ми се въртят в главата,всичко ми е за първи път,извинявам се ако съм досадна с питанията.

# 320
  • Сливен
По принцип хормоните са валидни мисля че 6 месеца ако не се бъркам.А относно хапчетата не мисля че ще ти повлияят на изследванията з/то повечето са витамини.

# 321
  • Сливен
Аз за противозачатъчните се притеснявам  newsm78

# 322
  • Стара Загора
Благодаря! Все още не ми е казал, предполагам, че ще говорим когато си вземем заповедта от фонда. До нашият номер остават около 200.

# 323
Благодаря! Все още не ми е казал, предполагам, че ще говорим когато си вземем заповедта от фонда. До нашият номер остават около 200.
До нас има по- малко от 200,но тоя фонд пак зацикли. Sad
Вие с какъв проблем сте?

# 324
  • Стара Загора
До нас има по- малко от 200,но тоя фонд пак зацикли. Sad
Вие с какъв проблем сте?

Комбиниран - при мен запушени тръби и спермограмата не е никак добра

# 325
Здравейте момичета. Искам да ви попитам дали противозачатъчните трябва да се започнат непосредствено преди процедурата или може и по-рано. Мислех, че ще взема заповедта от фонда през март и затова доктора ми даде един списък с лекарства, вкл. и противозачатъчни, които да започна през февруари. Като гледам обаче с какви темпове се движи фонда, отложих пиенето на хапчета за март. Надявам се през април да си взема заповедта, но ако не успея дали ще е грешка, че съм започнала хапчетата? Звънях да питам Стефанов, но от клиниката ми отговарят, че е може да говоря с него. Момичето на регистратурата ми казва: "АЗ МИСЛЯ" и почва да ми обяснява как тя предполагала, че трябва да пия лекарствата. Вие какво ще ме посъветвате (ако ме разбрахте изобщо, че и аз се оплетох в обяснения)?

# 326
  • Сливен
Аз си пия хапчетата-витамините от декември месец още не съм стартирала, а противозачатъчните от ноември.Това са витамини и е хубаво поне според мен да се пият по дълго време за да имат и по добър ефект!

# 327
djfeq, витамините със сигурност ги започвай още от сега, а за противозачатъчните - може и през март, според мен не е проблем. И аз очаквах през март заповедта, но няма да стане, започнах този месец с противозачатъчните, а с витамините още през декември.
Тани, много успех и от мен!

# 328
Благодаря ви момичета за отговорите. А противозачатъчните как ги пиете - 21 дни и 7 дена почивка. Така ли? Съжалявам за лаишкия въпрос, но много ме е страх от тези хапчета. И все пак реших да ги започна от сега.
Bananarama колко номера остават до теб? До мен някъде 450

# 329
Не знам с точност, но по- малко от 200. А за противозачатъчните, дано да нямаш съществени проблеми, повечето нямат.

Общи условия

Активация на акаунт