Ин витро център Стефанов - тема 2

• 69 216
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
За съжаление не дават болнични, но е хубаво първите дни да не се разхождаш много след трансфер.Аз страшно се изплаших към 6ден след трансфера, но на този етап си мисля, че тогава се е имплантирало някое ембрионче или много ми се иска да е така .Тия дни ще разбера.
Кристи, спомням си те от миналата годината, беше писла в темата. Опита при д-р Стефанов ли го направи, защото си спомням, че стана дума и за Истанбул? Всъщност където и да е, ти пожелавам успех този път!

Последна редакция: пн, 11 апр 2016, 18:53 от bananarama

# 691
Не дават болнични, защото не работят с НЗОК. На мене ЛЛ ми даде 14дни предния път, но с друга диагноза.

# 692
  • Сливен
Момичета спешно трябва да се свържа с доктора или с клиниката но по това време едва ли някой ще вдигне Задържания фоликул е стигнал 70 мл и ппитиска пикучния мехур и е доста охасно

Последна редакция: пн, 11 апр 2016, 19:24 от fair wind_82

# 693
Oesi ти на хотел ли остана след трансфера?

# 694
oesi нищо не са ми дали, даже и епикриза нямам. От предишния опит, само можах да си издрънча таблицата с хормоните и фоликулите как са вървели, не че ми трябва за нещо ама да си я имам

Ох etaa нямам търпение да дойде утре, все едно пак аз съм на трансфер! Ще успееш момиче!  Hug

Последна редакция: пн, 11 апр 2016, 20:58 от Salilinda

# 695
  • Сливен
Благодаря ви момичета свързах се с доктора.Тоз фоликул не се дава лесно ужаст за една седмица от 30 мм е станал 70 мм.Утре гладна и жадна ме искат.Болката е непоносима ако се надрусах с болкоуспокояващи ама не минава.

# 696
  • Сливен
На хотел съм.Траяна,50лв двойна стая със закуска.Съвсем прилично.
Fair wind 82 хайде всичко утре да мине добре.Etaa, утре  ще се засечените с моя съученичка,тя е на пункция в 10ч

Последна редакция: пн, 11 апр 2016, 21:06 от oesi

# 697
Sal дай боже да хванем.Утре ще ми липсва твоята компания,толкова си позитивна и готина  Hug.Но предпочитам да се видим след няколко месеца с едни големи тумбачета.                                                                                                                         Fair хайде утре е твоят ден да се оттървеш от тоя гаден фоликул и да стартираш и ти най- накрая.Ще се радвам да се запозная и с теб ако се засечем.                                                                                                                                       Oesi и аз ще остана на хотел макар,че ще откача сама,тъй като се очертава мъжа ми да се връща за работа,но няма да рискувам да се тръскам.То съм сигурна,че каквото е писано това ще стане,но нека следвам препоръките.                                                                                                      Sal и Oesi ще ядете ли ананас първите 3 дни? Чета в някои от темите,че го ядат.

# 698
Ананаса не предизвиква ли контракции? Или пък те спомагаха за имплантацията? newsm78

# 699
чела съм, че първите три дни помагал за инплантацията, но след тях предизвиква контракции, информациятае от форума, не е нещо официално, аз забравих те мойте три дни минаха

# 700
Fair, махнахте ли " препъни камъка?
Етаа, успех днес!

# 701
Бананче благодаря ти,че ме мислиш.Тъкмо тръгваме и след малко почвам да да се боря с 2 литра вода.Обаче ще умра от срам пред доктора с тоя утрогестан,мия се но не личи,толкова е мазен и все изтича по нещо.Fair дано всичко да е минало нормално.

# 702
etaa, няма от какво да се притесняваш. Това е съвсем нормално. Докторът е свикнал Simple Smile А.. да не забравя и да не се стреснеш - сестрата ще ти сложи обедната доза утрогестан след трансфера Simple Smile
Аз вече претръпнах и не ми пука. И в памперс пишках, че не исках катетри...
А по-въпроса за честото миене - момичета, избягвайте често миене със сапуни и гелове (било то "специални"). Вредно е, води до изсушаване на лигавицата, алергии и възпаления. Докарвала съм си и гъбички с УЖ специализирани медицински гелове. По-добре само с вода. Е след голямата нужда минавам с едно бебешко сапунче за дезинфекция.

# 703
Ама и катетър ли има? Shocked Мразя ги! Не може ли подлога?

# 704
Ама и катетър ли има? Shocked Мразя ги! Не може ли подлога?

Катетъра е много удобен. Като щипка е, аз изобщо не усетих дори, че са ми го сложели.

Общи условия

Активация на акаунт