AVON - Тема за представители - Кампании 15,16,17 .....- Тема 135

• 43 162
  • 547
  •   1
Отговори
# 420
Момичета някой може ли да ми помогне като ми каже кода на парфюма Cherish май беше на 16,90лв, че останах без брошура, а в интернет не мога да видя кода. Много благодаря предварително.

22194

Много благодаря  Hug

# 421
Не е трябвало да пускаш, щом нямаш какво и не искаш.Какво те касае, че на нея й падат заработените наготово от подпредставителите парички. Хич да не те е еня за нея. Никаква не ти е! Не тя теб храни , нали!
Ами защото имах поръчка от два крема за тяло с какао 400 мл и то се каза, че не дойдоха, поръчах там и на една приятелка маска за коса, на друга 2 шампоана - 300 зора и за себе си добаеих душгел  и шампоан  ето стана. Но главните продукти, които трябваха ги нямаше. Сега пък вместо 4 каталога съм получила 3, нямам фокус... нищо нямам. А само една картичка ми пратили и писмо за личните данни. Grinning А най-кофти е, че от телефона не мога вече да влизам в каталозите, не знам защо.
Благодаря ви момичета за подкрепата!  Heart Eyes

# 422
Мисля че са направили нещо софтуерно с каталозите, защото от около месец и аз не мога да отварям каталог през телефона.

# 423
Опитах се да пусна поръчка, половината от продуктите светят в червено ( разни шампоани, мостри на червила и т.н.) newsm78. Моливите бяха в зелено, но докато изчакам червените светофари може и те да не са налични. Най- интересното е, че на очаквана дата пише 30.12.2015.  Thinking

# 424
Всеки направил поръчка за 35 лв. може да поръча по 1 от продуктите Simple Smile

И мене ме загложди нещо! Поръчката трябваше да е 38 и някакви стотинки, но тъй катo не дойдоха двата крема и сумата е 30 лв и нещо. Дали ще ме огрее това за тези продукти? Stuck Out Tongue

# 425
Всеки направил поръчка за 35 лв. може да поръча по 1 от продуктите Simple Smile

И мене ме загложди нещо! Поръчката трябваше да е 38 и някакви стотинки, но тъй катo не дойдоха двата крема и сумата е 30 лв и нещо. Дали ще ме огрее това за тези продукти? Stuck Out Tongue
Ако са запазени за следваща поръчка-да,можеш

# 426
Когато нещо свети в жълто, не мога да пусна поръчка, така ли?  Tired Не ми се беше случвало досега (май само веднъж, когато взех портмонето от мотивационната програма, ама нямах проблем тогава) ooooh!

# 427
  • София
Когато нещо свети в жълто, не мога да пусна поръчка, така ли? 
Можеш, но има известна вероятност продуктът да не пристигне с тази поръчка. Жълтият сфетофар означава, че има ограничени количества от продукта. Можеш да елиминираш този риск, като изчакаш ден-два преди пускането на поръчката (но като чакаш има и същият риск сфетофарът да стане червен)

# 428
И аз така мислех, ама явно поне час и половина системата им беше забила и не ми разрешаваше да продължа към междинната сума, та затова се и зачудих да не би в това да е проблемът,че единият продукт свети в жълто. Все пак в последния момент успях да го хвана на зелено и да пусна поръчката. Crazy

# 429
Когато нещо свети в жълто, не мога да пусна поръчка, така ли?  Tired Не ми се беше случвало досега (май само веднъж, когато взех портмонето от мотивационната програма, ама нямах проблем тогава) ooooh!

Ами на мен координаторката ми беше казала, че ако е жълто, в нашата зона обикновено идват. И наистина - няколко пъти ми се е случвало, но наистина всичко си е ОК. Аз съм зона 117, Казанлък. Когато е сиво не идва и като е в червено - също.

# 430
Мили момичета, честита Нова 2016 Година!!! madnoel Да сте живи и здрави, и много щастливи! Поръчките от ейвън тази кампания са ми по-слаби от предишни години. По празниците беше същото - слабичко, но да сме живи и здрави! Имам заменен продукт, вместо крем за лице, маска за лице, разликата е минимална и няма да ходя до офиса да губя време. Желая успешна година и много поръчки, както и много радост в семействата ви!

# 431
  • Русе
 santa2  Успешна Нова Година и от мен! Най-важното е да сме живи и здрави! Другото са дребни работо Wink

# 432
Елинка
Каталозите са фактурирани с отстъпка. Значи топството е малко или много изяснено за момента. Дали с твоите не е станала грешка?

# 433
Тези светофари ще ме уморят Grinning Тъкмо стане зелено и айде други два продукта светват в червено...

# 434
  • София
Надявам се до имам поръчки, за да се снабдя с изгодните предложения от стр.1. В чуденка съм дали да поръчам ТТТ или Фар уей сънсет  newsm78. От първия имам почти цяло шише, а втория не ми говори нищо.

Общи условия

Активация на акаунт