Случи ми се нещо странно XIII

• 167 584
  • 725
  •   2
Отговори
# 135
След като всички летим на сън осъзнато или не, възможна ли е комуникацията между летящите. Питам, защото от години сънувам човек, разговаям с него, забавляваме се. Той е реален и незнае, че аз съществувам. От както знам за него имам усещането, че трябва нещо да му дам. Държа да кажа, че не си лягам с мисълта за него Laughing Не съм влюбена. Просто си лягам и го сънувам. Имам сънища с него, които се повтарят. Наистина от години имам усещането, че трябва да се запозная с него, но е трудно. Сънищата в доста от случаите ми са свързани със това, защо закъснях толкова. Пита ме къде беше до сега, защо се забави. Дано не звуча много смешно. Всъщност се срещнаха погледите ни на живо един единствен път, но аз умрях от срам и наведох глава. Почти избягах. Така че незнам знае ли за мен или не. Възможно ли е на сън да се търсим?

Да, може да си имаш астрално приятелче. И аз мога да кажа, че си имам такъв. Но аз го намерих там съвсем съзнателно, исках да го питам нещо, което ми е страшно важно и прецених, че той няма да ми отговори, ако реша да го търся в живота. Реших да пробвам в астрала. Накрая се получи. Е, още ме хваща срам като се сетя как се развиха нещата..... Joy Embarassed Мога да кажа, че все пак той се отнесе добре с мен. Понякога се чудя той дали знае за всичко това, в смисъл дали помни, дали мисли, че е сънувал и т.н. Rolling Eyes
Накрая го попитах дали ще дойде в България(той е чужденец и известна личност, обикаля света) и той потвърди.  Попита ме дали искам да видя какво ще се случи като дойде. Сега чакам да дойде, за да видя дали ще се случи всичко, както го видях. Thinking

# 136
fiona, да знаех че той съществува. Всъщност помня, че още от началото когато го видях ме сполетя това чувство, че трябва да се запозная с него. След време осъзнах защо трябва. Сега вече наистина е късно  Confused (може би не съвсем)
Ън, а възможно ли е в астрала желанието да се срещнат на живо да е толкова силно, че да се случи?

# 137
Не знам. Не виждам причина да не е вярно.

# 138
Не знам. Не виждам причина да не е вярно.

Ако се запознаеш с твоят човек и се случи това, което ти е казал, ще разберем и отговора на моят въпрос. Дано се случи. Стискам палци.  Hug

# 139
След като всички летим на сън осъзнато или не, възможна ли е комуникацията между летящите. Питам, защото от години сънувам човек, разговаям с него, забавляваме се. Той е реален и незнае, че аз съществувам. От както знам за него имам усещането, че трябва нещо да му дам. Държа да кажа, че не си лягам с мисълта за него Laughing Не съм влюбена. Просто си лягам и го сънувам. Имам сънища с него, които се повтарят. Наистина от години имам усещането, че трябва да се запозная с него, но е трудно. Сънищата в доста от случаите ми са свързани със това, защо закъснях толкова. Пита ме къде беше до сега, защо се забави. Дано не звуча много смешно. Всъщност се срещнаха погледите ни на живо един единствен път, но аз умрях от срам и наведох глава. Почти избягах. Така че незнам знае ли за мен или не. Възможно ли е на сън да се търсим?

Shocked Shocked Хм, един мой приятел ми е разправял как астрално са се срещали с негова бивша приятелка във времето когато между тях е имало много силна връзка. Но той самият се занимава с разни енерджи практики.  Rolling Eyes Говорил ми е за осъзнато сънуване и астрални пътешествия, аз лично не помня да съм имал такива, макар че сънувам какви ли не щуротии.  Grinning Да добавя, че според него живеем в паралелни измерения на няколко нива и сънищата могат да бъдат напълно реални. Но тове е твърде тънка материя и кое е вярно и кое - не...  Mr. Green

# 140
Аз не съм запозната изобщо с тази материя. Всъщност сънят винаги ли е летене  Thinking  и ако не, то тогава как се разпознава кое е просто сън и кое летене?

# 141
Летенето е буквално летене. И усещането е неописуемо! Не си представяй, че размахваш ръце. Просто се рееш, сменяш посоките, спускаш се, издигаш се, носиш се над земята и виждаш върховете на дърветата под себе си. Къщи, реки, хората, земята... Ръцете са прибрани до тялото, не усещаш порива на въздуха, просто се носиш на където поискаш.

Последна редакция: чт, 12 ное 2015, 09:46 от Бижy

# 142
  • София
Много искам и аз да сънувам, че летя. А става точно обратното.  Sad Сънувам само кошмари, и объркани сънища. Или искам да отида някъде и не мога да помръдна.

# 143
Летенето е буквално летене. И усещането е неописуемо! Не си предсавяй, че размахваш ръце. Просто се рееш, сменяш посоките, спускаш се, издигаш се, носиш се над земята и виждаш върховете на дърветата под себе си. Къщи, реки, хората, земята... Ръцете са прибрани до тялото, не усещаш порива на въздуха, просто се носиш на където поискаш.
Вероятно така го чувстваш, защото е осъзнато. Но тези които не могат осъзнато да го правят , при тях е сън. Поне аз така разбах.
Цитат
Запалихте ме. Можете ли да споделите каква литература четете или сайтове. Някакви източници на информация или форуми. Нещо за начинаещи Embarassed

# 144
Няколко пъти съм сънувала, че летя и винаги преди полета умирам. Не сънувам смъртта си детайлно - какво и как точно се случва, просто знам, че умирам, сякаш настъпва някаква трансформация и в този миг всичко около мен се променя. Мястото си остава същото, но изглежда по съвсем различен начин - става красиво, спокойно и аз политам. Но имам странното усещане, че колкото и да е приказно всичко, не трябва да съм там и се връщам. Преживяването, макар и на сън, е прекрасно и ме успокоява само като си го спомня. Преди да се разровя в темата не мислех, че е нещо повече от шантави сънища...

# 145
Ами, възприема се като сън, но всъщност се прави разлика със съня. Аз се ориентирам най-лесно по това, че краката ми не докосват земята. И усещането за летене, разбира се. Буквално, както казва Бижу. Макар че съм от тези, които обикновено летят във вертикално положение, а не в хоризонтално, както летят птиците. В хоризонтално положение чувството е на полет, а във вертикално усещането е по-скоро, че плуваш във въздуха. Зависи и с какво скорост летиш. http://savremennik.blog.bg/technology/2013/04/17/trite-skorosti- … oto-tialo.1101455
Аз летя в болшинството случаи със свръхбързата скорост, но не знам защо. Изборът не е съзнателен.

# 146
А защо свързвате летенето с астрални пътешествия?!  Rolling Eyes И аз доста съм летял на сън - много е гот  Grinning, но това може да е просто игра на съзнанието.  Rolling Eyes

# 147
забелязвам, че линковете не се четат, ако не са копирани, а в линка е отговора на въпроса. Копирам(излишен пост, ама....)

Aстралното тяло може да се движи с различна скорост.
Първата е най-обикновена, естествена, при която човек се намира в съзнание и се движи из астралния свят по собствено желание или е в състояние на астрален сомнабулизъм.
При втората скорост астралното тяло започва да се движи по-бързо от обикновено - ускорява се. При това на човека му се струва, че той стои на място, а пространството наоколо лети срещу него. Усещането прилича на пътуване в скоростен влак, когато покрай вас преминават гори, поля, сгради, пътища.
Когато астралното тяло преминава през препятствие - врата например, сякаш самото препятствие се движи срещу астралния ви двойник, врязва се в него и преминава през него. В такова състояние астралното тяло оставя след себе си светлина, която обозначава изминатия път и изглежда като две ивици върху земята. При по-нататъшно ускорение той сякаш напомня на летящ метеорит с ярка опашка, която го следва. Оставайки постоянно в съзнание, човек може да прелети мигновено огромни разстояния с такава скорост.
Третата скорост е свръхвисоката скорост, с която човекът се придвижва в астралния свят, когато е в безсъзнание. Тъй като нашия мозък не би понесъл такава скорост, той изключва съзнанието, когато е необходимо да се движи на гигантски разстояния за броени секунди. Докато мозъкът едва успее да формулира отделна мисъл, астралната проекция вече ще пренесе човека до целта.
Тези скорости са приложими и към починали хора. Техните астрални тела могат да се движат със същите вариации като живите. Макар че учените спорят по този въпрос и твърдят, че мъртвото тяло винаги се движи само в безсъзнателно състояние - следователно е с трета скорост, свръхвисока. Но в отделни случаи то може да намали скоростта до средна, ако в неговата матрица все още лежи програмата на темпа на обикновено ходене или бягане.

П.П. Всеки може и сам да си определи скоростта по тези обяснения. Аз се движа на 3та, когато отивам до някакво място и на 1-ва, когато искам да се преместя на разстояние от няколко метра. Изключително рядко ползвам 2-ра и не знам защо е така.... Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 12 ное 2015, 10:59 от Ън

# 148
А защо свързвате летенето с астрални пътешествия?!  Rolling Eyes И аз доста съм летял на сън - много е гот  Grinning, но това може да е просто игра на съзнанието.  Rolling Eyes
С нищо не го свързвам. Аз описах моето "летене", в моите сънища.
Ако трябва да опиша и скоростта, тя е от втория тип и само от него.

# 149
А колко често ви се случва да летите?

Общи условия

Активация на акаунт